- 7 Aralık 2018
- 7.375
- 18.996
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
PsikolojiYazın part time vs bir işte çalışsanız en azından destek olursunuz.
Bir de ne okuyorsunuz ?
Keşke yeniden sınava girseydin psikolojiyi uzak bir Şehirde burslu da okuyabilirdin.Psikoloji
Okula devam edebiliyorum o konuda bir sıkıntı yokÖnceki konularını hatırlıyorum . Sınava girmedim falan diyordun. Yazık o kadar parayi baban boşuna ödüyor. Zam da yapmışlar. Gitmediğin okula o kadar para boşa. Kaydını aldı bence.
Senelik ama şuanki fiyat bile babama çok geliyorSenelik mi dönemlik mi ?
Şişme söyle bir şey. Dolar 4 yıl önce falan birden yükselmişti. Sonra arkadaşın okulu doları sabitledi. Sende de böyle bi durum var mı ?Okula devam edebiliyorum o konuda bir sıkıntı yok
Bizde normalde hangi sene girdiysek ona göre ödüyoruz zam hep geliyor ama cüzi miktarlarda. Bir anda 3 bin çok geldi o yüzdenŞişme söyle bir şey. Dolar 4 yıl önce falan birden yükselmişti. Sonra arkadaşın okulu doları sabitledi. Sende de böyle bi durum var mı ?
Bizim okulda 900 tl civarı falan gelirdi bu sene bir anda 3 bin geldi. Beykent yeditepe de falan okumuyorum ki bizim okulda çoğunluk orta halli insanlar.Normal geldi bana. Özel okulların ücreti her sene %10 civarında artıyor.
Bana normal geldiSenelik ama şuanki fiyat bile babama çok geliyor
Arkadaşlar geçenki konumdan bilenler vardır belki özel üniye gidiyorum bu sene tekrar sınava girdim eğer sınav olmazsa devam edicem kalma durumum yokmuş. Bu sene bir anda 3 bin tl zam gelmiş bizim bölüme bazı bölümlere beş bin. Enflasyondan dolayı falan diyorlar ama bu normal mi ya soygunculuk resmen. Bizim sınıfta ucu ucuna gelen insanlar var evini satanı biliyorum babam çok takıyor para konusunu şuanki fiyat bile çıldırtıyo üç bin zamı söyleyemem ki. Geçen söylemeye çalıştım aşırı tepki verdi sonradan şaka yaptım diye kıvırdım. Napıcam ya gerçekten bilmiyorum bunaldım iyice yüz kere de demiştim özelde yapamayız kalayım mezuna diye off
Çalışıyorum da yazın bari dinleneyim demiştim illallah ettim. Garsonluk da yapmak istemiyorum artık çok asılan eden oluyor sinirim tepeme çıkıyor.Boş zamanlarınızda çalışıyor musunuz ?
Çalışıyorum da yazın bari dinleneyim demiştim illallah ettim. Garsonluk da yapmak istemiyorum artık çok asılan eden oluyor sinirim tepeme çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?