3 bin tl zam

Boşverin yaa, ben üniversiteden mezun olalı 10 seneyi geçti, şimdiki aklım olsa belki Psikoloji okurdum, çok sevdiğim bir alan. Dünyada herkes mühendisliğe ilgi duyamaz zaten. Zam konusunda pek bilgim yok, yaz için boş zamanınız varsa kısa süreli işlerde çalışmayı düşünebilirsiniz belki.

özel okul çok gereksizcileri boşver.eğer bölümü seviyorsan ailenin parası varsa kazanmışken oku bölümü.ortalamayı yüksek tut.yüksek lisansı iyi bir okuldan yaparsın olur biter.bu şekilde yapmış bir sürü hocam var şuan.ben devletede gittim özelede ikiside çok iyi okul değilse bir fark yok.diploma aynı diploma olacak onu nasıl değerlendireceğin sana kalmış ama okulu uzatma.ailenlede açık açık konuş her yıl zam geleceğini bilsinler.saklamakla olmaz yani.

Ya mühendislik okumuş çok tanıdığım var çoğu işsiz onlar da aman mühendislik okumayın iş bulunmuyor diyorlar. İki yıl önce hukuk mu yazsam dedim yok yok hukuk bitti artık herkes hukuk mezunu dediler. Öğretmenlikte atama yok vb bir sürü kulp takılıyor her mesleğe şimdi de psikolojiye sardılar. Ülkede herkes tıp okusun falan isteniyor sanırım böyle bi fantazi var

Özel okulların kurulma amacı bu zaten. Birileri zengin olsun. Yoksa gençlere eğitim filan gibi bir dertleri yok. Herkes müşteri onlar için.
Aynı şey özel hastaneler için de geçerli tabi.

Aynen öyle, Türkiye’de her alanda başka zorluklar yaşıyor sonuçta insanlar, hiç takılmayın, master düşünürseniz onun için not ortalaması, dil, ales vs. ne gerekli ise ona odaklanmaya çalışın, hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…