3 bin tl zam

Zam orani gayet normal de babanizin tepkileri anormal
Zorluk cekerek odemesini anlayabiliyorum ama bunu size bu kadar yansitmasi , sizin sorumlu olmadiginiz bir zamdan dolayi size patlamasi sacma

zam normal her sene zaten yaklaşık olarak 2-3 milyar zam gelir bölümlere.siz girdiğiniz yıl neyse o fiyat mı olacak sandınız?özel okula giderken herşeyi iyi planlamak lazım.bölümüne göre fahiş fiyatta çekerler.her yıl yaz okuluna 200-500 tl zam yaparlar.yeditepe sandığınız gibi über zenginlerin cirit attığı bir okul değil.orada çok fazla orta halli memur çocuğuda var.kısacası özel okulda herşey paradır.babanız bunu göze alıp göndermeliydi şimdi laf yapması normal değil.

Ben seçmedim

Bence de normal değil sırf ilk senesinde gitti desinler diye yazdırdılar. Ben mezuna kalmayı çok istemiştim izin vermediler şimdi de laf oluyor

Siz de part time çalışın, malum yaz oteller personel arıyor 2 ay çalışsanız fazlası da cebinizde kalır.
Babanıza da destek olmuş olursunuz.

Sen bir dönem boyunca okula gitmeyip evdekilere haber vermeyen üyesin sanırım.
Valla zaten bir dönem okula gitmemişsin, yazın bir işe gir çalış yani 1 ay bile çalışsan iyidir yani.
Bir de senelik 3 bin artış çok gelmedi bana.

Hanfendi baya zorla yazdırdılar yani hayır mezuna kalamazsın bu bölüm çok iyi yazacaksın dediler. Mezuna kalıcam diyip evden çıkarken annem ağlıyordu geldiğimde hala ağlıyordu.

Yaaa, işte bu da zor. Ne diyeceğimi bilemedim yani.. Madem zorla yazdırdılar o zaman şikayet etmeyecekler, ödeyecekler. Bunu da babanıza söyleyin. Bunu siz istediniz diye sonuçta. Tabi siz de elinizden geleni yapın.

Ha bölüm de aslında oldukça güzel ve eğlenceli bir bölüm aslında. Madem bir şekilde bu yola girdin bence bu şansı değerlendir ve bu bölümden ilerle.

Sen hangi bölümü istiyordun ?

Çok çalışıp burs alabilirdin, ya da özel unilerin çalışma bursu, yurt asistanlığı bursu var onlara başvurabilirsin.

Hukuk istiyordum şuan memnunum bölümümden ama para olayı çok yük oluyo rüyama kadar girmeye başladı artık. Kendiniz istediniz deyince kazanamadın ki falan diyorlar da alakası yok sıralamam iyiydi gayet bir sene kalsam çok rahat devlette kazanabilirdim. Hem en iyi bölümlerden olsun hem devlet olsun hem aynı şehirde olalım istiyorlar. İstiyorlar da istiyorlar yani

Neyse, bunları boş ver. Bölümün çok iyi. Bence hukuktan çok daha iyi. Hem iş hem de akademik olarak bu alanda gelecekte tatmin olacağını düşünüyorum.

Şimdi madem bu bölümdesin, şikayetlere kulaklarını tıka. Babana bu bölümü bitireceğini ve bu süreçte çalışarak yardımcı olacağını, artık bu tartışmaları bırakmanız gerektiğini bir anlat bence.

Türkiyede en fazla 3tür gerçekten eğitim veren özel universite. Gerisi parayla diploma satıyor. Bunu bilerek giriyor öğrenciler de.

Bence de normal değil sırf ilk senesinde gitti desinler diye yazdırdılar. Ben mezuna kalmayı çok istemiştim izin vermediler şimdi de laf oluyor
zorla olmaz ki ama hem boşa para hemde puanınız düşüyor boşunakeşke diretseydiniz yazmasaydınız.neyse olan olmuş.aslında bölüm çok güzel ben olsam devam ederdimokula devam etmeyecekseniz kesin boşuna para ödemesinler.mezuna kalmak ayıp birşey değil bence günümüzde idealleri olan çoğu öğrenci aynısını yapıyor zaten.ben mezunada kaldım,okurkende hazırlandım bunlar normal şeyler.

buarada ben hukuk okuyorum mezun olmak üzereyimbence psikoloji gayet iyi bölüm.hukuk kazanmasaydım onu yazacaktım.yani onu yazsamda mutsuz olmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…