3.cocuga hamileyim zorlananlar oluyor mu ?

5kisilikailem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
606
688
23
27
Arkadaşlar aranızda yeniyim size sormam gereken benim için önemli bir konu var anlayışla ve tepki vermeden cevaplarsanız sevinirim bende sizin gibi bir anneyim çünkü 😊 22 yaşındayım 4 ü yeni bitiren bir oğlum 3 yaşına yeni girmiş bir kızım var 🙈 3. 'ye hamileyim ama isteyerek değil kazayla oldu benim gibi olan var mı zorlanan yada kaygılarımı giderecek birileri şimdiden teşekkürler , 😊😘

Çok genç anne olmuşsunuz çocuklarınız da ard arda olmuş şimdi biraz zorluğu olur ama büyüdüklerinde arkadaş gibi olacaksınız ne güzel. Benim de 3 çocuğum var zorlukları oluyor tabi ki özellikle küçükken ama çocuklar okula başladıktan sonra biraz daha kolaylaşıyor. Allah yardımcınız olsun.

Çok genç anne olmuşsunuz çocuklarınız da ard arda olmuş şimdi biraz zorluğu olur ama büyüdüklerinde arkadaş gibi olacaksınız ne güzel. Benim de 3 çocuğum var zorlukları oluyor tabi ki özellikle küçükken ama çocuklar okula başladıktan sonra biraz daha kolaylaşıyor. Allah yardımcınız olsun.
Çok teşekkür ederim umarım öyle olur:)

İki çocuğunuz arka arkaya olmuş bence öncekinden daha az zorlanırsınız çünkü artık deneyimli bi annesiniz

Back
X