3. Çocuğu yapacakmış!

Evet bende takmamaya çalışıyorum. Ama insan üzülüyo işte. Bir kez daha aynı şeyleri söylerse bana bu kez dayanamam galiba....

Amin bitanem allah razı olsun. Senin yavrunu da sana bağışlasın

Seni çok iyi anlıyorum cnm benimde 6 yıl sonra oldu kizim 18 aylık şu an.böyle insanlardan uzak durmak farz lütfen uzak dur mesafe köy meraba meraba bukadar.stres en büyük faktör zaten çocuklu insanlar la fazla görüşme hatta bebek bile sevme niye çünkü karşı taraf nazar degdirir diye tuhaf tavırlar sergiler.bunların hepsini birebir yaşadım ve bizimde dengesiz bir gelinimiz var ben ugrassirken tedavilerle bu hemen hamile kaldi yok ilk torun yok çok kıymetli her geldiğinde yanında çocuğunu opmeler resmen hava atardı sürekli çocuk haberi bebrk muhabbeti ben artık dedim meraba de in evine dedim.mesafeyi iyice cogalttim gidip muhabbet etmedim zaten sevilmez kendisi aile içinde neyse kv desen 6 yıl kanımı emdi sürekli bebek le ilgili konular sunun kirki çıkmış sunun kızı oğlu olmuş üçüncüyü doğurmuş falan özellikle yanımda yapılan muhabbetler.onada üç ayda bir gittim baktım olacak gibi değil esim benim yanında destek ti çok sukur çok zor günlerdi ama bu süreçte mümkün mertebe tek olmak çok iyi geliyor en iyisi yanlizlik.
Ve ben hamile kalınca ikibuçuk ay söylemedim ne gelin nede kv ye cokda iyi yaptım nazar degdirirler diye açıkça söyledim bir güzel bozdum.şimdi intikam alıyorum hepsinden cokda güzel oluyor.sende bebeğine kavuşunca eltinin gözüne sokar sin meraketme.böyle insanları hayatına alma uzak dur bide bir tedavi şekli ve çok iyi geliyor.
Dip not olarak çocuk okadar zor ve sabır gerektiriyoki o eltin üçüncüyü yapmaz sirf sana giciklik yapıyor çünkü çocuğunu başkasının gözüne sokanlar genelde mutsuz evliliği olan zavallı kadinlarkadınlığı çocuk doğurmak sanan üç bestane doğurup evliliği buna bağlı olan kadinlar.koca yi ellerinde çocukla tutan ve başkalarının mutsuzluguyla beslenen karaktersiz kadinlar.önceden çok ozenirdim şimdi ikitane uctane çocuklu görünceaciyorum resmen niye çocuk insanın yaşantısını baştan sona değiştiriyor ve anne olmak çok güzel ama cooookkkkk yorucu ve sabirrrr gerektiriyor o yüzden bugünlerin tadını çıkar gereksiz insanları çıkar hayatından gez toz tedavini bırakma ve üzüntü yok bu yolda dilerim en tez zamanda kavus bebeğine Allah saglilkli bir evlat versin dua et ve vazgecme....

Hayırlısıyla tedaviniz cevap verir ve bir evlat sahibi olmanız nasip olur dilerim .

Eltiniz elbette densizlik yapıyor. Kaldı ki bana göre karşısındakinin çocuğu olsa bile ... bir insanın bir ortamda sürekli 3.yü yapacağım demesi de çirkin . Bize ne , size ne ?

Benim yaşı 50 ye gelmiş kuzenim var çocukları yok. Onun yanında oğlumla ilgili bir şey anlatmaktan hala imtina ederim .Koca koca kadınlar olduk artık yine de.

Takma kafana. Bir daha söylerse de ; biliyorum 40. söyleşin dersin .

Ne güzel alatmışsın yaşadıklarını.... benimkilerde buna yakın işte. Ben anlamıyorum nasıl bi vaicdansızlıktırki sen bunu benim gözümün içine baka baka rahat rahat söyleyebiliyosun. .anlamıyorum. Ben olsam üzülür diye bu konu hakkında yanında tek kelime bile etmezdim

Rabbim size de sağlıklı ve hayırlı bir evlat basip etsin inşallah.
Düşüncesiz ve nezaketten yoksun insanları sevmiyorum. Eşinize de söyleyin çok bir araya gelmeyin eltinizle.

Ben olsam elbette 3.yapicam demem
Ama bana diyenen de uyuz olmam yani tepki vermem

Benim yavrumda 6 yıl sonra geldi nasıl bi psikolojidir çok iyi bilirim,çocuklu arkadaşlarla görüşmek bile istemezdim,bir gün kalabalığız bi arkadaşın bebeği kucağımda hoplatıyorum seviyorum,başka bi arkadaş dediki canım ya milletin çocuğunu seviyo bi kendininde olsaydı...ben o günden sonra sevemedim bile öyle kırıldımki..acıdı resmen bana.bu çok hassas bir konu yaşamayan anlamaz senin gözyaşlarını.ama eltine mutlaka cevap ver seni kırmasına izin verme.yani ya güzellikle kırıldığını söyle ya da tavrınla belli et.çocuk çok güzel bir duygu ama arkadaşlarında dediği gibi zor ve sabır istiyor,olmadan keyfine bak istediğini yap sonra vakit olmuyor.ve inan en güzel zamanını Allah bilir,eşimle yaşadığımız maddi manevi sıkıntılar var ve biz iyiki bebeğimiz erken olmamış diyoruz şimdi,hakkında hayırlısı olsun.bu arada psikolojini sakın bozma pozitif ol ve bol bol kitap oku annelikle ilgili,gerçekten çocuk yetiştirmek en zor görev,umarım hepimiz hayırlı evlatlar yetiştiririz

Onun bi daha çocuk yapacagının garantisi varmıymış.
Keşke söyleseydin eltine artık kotu niyet seziyorum ikide birde özellikle mi yapıyorsun diye.
Kocana da soylemeseydin keşke o senden çok uzulmuştur.
Kv,kp den cekiniyorsa onlara söyleseydin.
Allah tez zamanda kucağıni evlatlarla doldursun canım

Ben tedavi gorurkende görümcem çocuk evin neşesi derdi. Çok canım yanardi o öyle dedikçe. Şükür benim de evimin neşesi geldi. Inşallah sizinde gelir :)

Bazen dayanamıyorum ben, bebeğimi kaybettikten sonra özellikle yapar gibi. hayrını göremesin diyorum. Allah affetsin ama çok doluyorum.

Eltin tam bir terbiyesiz ahlaksız. Benim de çocuğum olmadı 2 sene tedaviden filan gördüm kimseye söylemedim tabi eşim annem ve ben biliyorduk tedavi gördüğümü. Eltim ve eşimin ailesi tedavi olduğumu bilmuyordu. Ama sürekli bana laf sokukuyordu.
Hele eltim allahindan bulsun yemin ettim. Çok acı çektim. Seni şuan okadar iyi anlıyorum ki. Allahindan bulsun o eltinde. Yaşamayan anlayamaz işte.
Insallah Rabbim sana en yakın zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Kafana takmamaya çalıs. Biliyorum bu çok zor bişey ama yapmaya çalış. Allah yardımcın olsun inşallah

Gazeteye ilan verdiniz mi diye sor. Çocuk yapacağız diye ilan verene indirim yapıyorlarmış. Kampanya varmış.

Rabbim size de sağlıklı ve hayırlı bir evlat basip etsin inşallah.
Düşüncesiz ve nezaketten yoksun insanları sevmiyorum. Eşinize de söyleyin çok bir araya gelmeyin eltinizle.
Eskisi gibi ne evime çağırıyorum ne de evine gidiyorum... çok gerekli ve mecbur kalmadığım sürece görüşüyorum. Çünkü her görüştüğümde sinir sistemim bozuluyo

Amin bitanem inş. Beni en iyi sen anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…