- 11 Kasım 2015
- 465
- 264
- 33
- 37
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
Evet bende takmamaya çalışıyorum. Ama insan üzülüyo işte. Bir kez daha aynı şeyleri söylerse bana bu kez dayanamam galiba....Eğer tedavi durumunu biliyorsa çok vicdansız eltiniz. Muhattap olmayın...
Ben sizin yerinizde olsam bizim durumu biliyorsun sürekli çocuk konusunu açman kasti mi? Eğer öyleyse ona göre tavır takınacağım derdim suratına.
Canınızı sıkmayın.
Amin bitanem allah razı olsun. Senin yavrunu da sana bağışlasınAynen Allaha havale et.ben çocuğu olmayan arkadaşımla görüşemiyorım bile karnımı görür üzülür diye,yada bebekle ilgili bişey sorsa hemen kısa cevap verip kapıyorum , benim heyecan mutluluğum onu üzebilir diye.insanların bazısı patavatsız düşüncesiz.boşver Allah bilir.tez zamanda Rabbim sizede nasip etsin.Amin.
Seni çok iyi anlıyorum cnm benimde 6 yıl sonra oldu kizim 18 aylık şu an.böyle insanlardan uzak durmak farz lütfen uzak dur mesafe köy meraba meraba bukadar.stres en büyük faktör zaten çocuklu insanlar la fazla görüşme hatta bebek bile sevme niye çünkü karşı taraf nazar degdirir diye tuhaf tavırlar sergiler.bunların hepsini birebir yaşadım ve bizimde dengesiz bir gelinimiz var ben ugrassirken tedavilerle bu hemen hamile kaldi yok ilk torun yok çok kıymetli her geldiğinde yanında çocuğunu opmeler resmen hava atardı sürekli çocuk haberi bebrk muhabbeti ben artık dedim meraba de in evine dedim.mesafeyi iyice cogalttim gidip muhabbet etmedim zaten sevilmez kendisi aile içinde neyse kv desen 6 yıl kanımı emdi sürekli bebek le ilgili konular sunun kirki çıkmış sunun kızı oğlu olmuş üçüncüyü doğurmuş falan özellikle yanımda yapılan muhabbetler.onada üç ayda bir gittim baktım olacak gibi değil esim benim yanında destek ti çok sukur çok zor günlerdi ama bu süreçte mümkün mertebe tek olmak çok iyi geliyor en iyisi yanlizlik.Slm arkadaşlar... Geciy sabaha kadar sinirden üzüntüden uyumamış bir kadersizin satırları bunlar. Evliyim 4 senedir. Çocuğumuz olmuyo ( eşiminde sıkıntı var) tabi doktor muayene stresi çilesi... tedaviyle uğraşanlar beni anlar. Benim patavatsız elticimin bi kız ni oğlan 2 çocuğu var. Kadın son 1 sene içinde bana yeri geldikçe 3. Yapacağını söylüyo. Yanımızda kimse yokken. Çünkü kv kp yanında söyleyemez. Bu konudaki hassasiyetlerini biliyo. Neyse dedim sabır dedim. Dün artık ipler koptu. Kv kp eltiler biz pikniğe gittik. Yürüyüş yapalım dedi. Ayrıldık yürüyoruz yine lafı döndürdü dolaştırdı 3. Yapacağına getirdi. Artık o kadar sinirlendim ki orda onun saçını başını oyladı geldi. Ya sabır dedim ama piknikte burnumdan geldi. (Kendisi kıskançlıkta Nirvana yapmıştır) ya söyleyin bana kim olursa olsun birinin çocuğu olmasa siz ona bile bile bende 3. Yapıcam vs. Dermisiniz? Sizin olmuyo ama ben 3. Bile yapıcam der gibi... Dün artık dayanamadım eşime söyledim. Anladım o da çok üzüldü ama ben olsam hayatta öyle bişey söyleyemem yapamam üzülür derim. Ama o söylüyo bende allaha havale ediyorum...
Ne güzel alatmışsın yaşadıklarını.... benimkilerde buna yakın işte. Ben anlamıyorum nasıl bi vaicdansızlıktırki sen bunu benim gözümün içine baka baka rahat rahat söyleyebiliyosun. .anlamıyorum. Ben olsam üzülür diye bu konu hakkında yanında tek kelime bile etmezdimSeni çok iyi anlıyorum cnm benimde 6 yıl sonra oldu kizim 18 aylık şu an.böyle insanlardan uzak durmak farz lütfen uzak dur mesafe köy meraba meraba bukadar.stres en büyük faktör zaten çocuklu insanlar la fazla görüşme hatta bebek bile sevme niye çünkü karşı taraf nazar degdirir diye tuhaf tavırlar sergiler.bunların hepsini birebir yaşadım ve bizimde dengesiz bir gelinimiz var ben ugrassirken tedavilerle bu hemen hamile kaldi yok ilk torun yok çok kıymetli her geldiğinde yanında çocuğunu opmeler resmen hava atardı sürekli çocuk haberi bebrk muhabbeti ben artık dedim meraba de in evine dedim.mesafeyi iyice cogalttim gidip muhabbet etmedim zaten sevilmez kendisi aile içinde neyse kv desen 6 yıl kanımı emdi sürekli bebek le ilgili konular sunun kirki çıkmış sunun kızı oğlu olmuş üçüncüyü doğurmuş falan özellikle yanımda yapılan muhabbetler.onada üç ayda bir gittim baktım olacak gibi değil esim benim yanında destek ti çok sukur çok zor günlerdi ama bu süreçte mümkün mertebe tek olmak çok iyi geliyor en iyisi yanlizlik.
Ve ben hamile kalınca ikibuçuk ay söylemedim ne gelin nede kv ye cokda iyi yaptım nazar degdirirler diye açıkça söyledim bir güzel bozdum.şimdi intikam alıyorum hepsinden cokda güzel oluyor.sende bebeğine kavuşunca eltinin gözüne sokar sin meraketme.böyle insanları hayatına alma uzak dur bide bir tedavi şekli ve çok iyi geliyor.
Dip not olarak çocuk okadar zor ve sabır gerektiriyoki o eltin üçüncüyü yapmaz sirf sana giciklik yapıyor çünkü çocuğunu başkasının gözüne sokanlar genelde mutsuz evliliği olan zavallı kadinlarkadınlığı çocuk doğurmak sanan üç bestane doğurup evliliği buna bağlı olan kadinlar.koca yi ellerinde çocukla tutan ve başkalarının mutsuzluguyla beslenen karaktersiz kadinlar.önceden çok ozenirdim şimdi ikitane uctane çocuklu görünceaciyorum resmen niye çocuk insanın yaşantısını baştan sona değiştiriyor ve anne olmak çok güzel ama cooookkkkk yorucu ve sabirrrr gerektiriyor o yüzden bugünlerin tadını çıkar gereksiz insanları çıkar hayatından gez toz tedavini bırakma ve üzüntü yok bu yolda dilerim en tez zamanda kavus bebeğine Allah saglilkli bir evlat versin dua et ve vazgecme....
Ben tedavi gorurkende görümcem çocuk evin neşesi derdi. Çok canım yanardi o öyle dedikçe. Şükür benim de evimin neşesi geldi. Inşallah sizinde gelir :)
Eskisi gibi ne evime çağırıyorum ne de evine gidiyorum... çok gerekli ve mecbur kalmadığım sürece görüşüyorum. Çünkü her görüştüğümde sinir sistemim bozuluyoRabbim size de sağlıklı ve hayırlı bir evlat basip etsin inşallah.
Düşüncesiz ve nezaketten yoksun insanları sevmiyorum. Eşinize de söyleyin çok bir araya gelmeyin eltinizle.
Amin inş...Ben tedavi gorurkende görümcem çocuk evin neşesi derdi. Çok canım yanardi o öyle dedikçe. Şükür benim de evimin neşesi geldi. Inşallah sizinde gelir :)
Amin bitanem inş. Beni en iyi sen anlarsınEltin tam bir terbiyesiz ahlaksız. Benim de çocuğum olmadı 2 sene tedaviden filan gördüm kimseye söylemedim tabi eşim annem ve ben biliyorduk tedavi gördüğümü. Eltim ve eşimin ailesi tedavi olduğumu bilmuyordu. Ama sürekli bana laf sokukuyordu.
Hele eltim allahindan bulsun yemin ettim. Çok acı çektim. Seni şuan okadar iyi anlıyorum ki. Allahindan bulsun o eltinde. Yaşamayan anlayamaz işte.
Insallah Rabbim sana en yakın zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Kafana takmamaya çalıs. Biliyorum bu çok zor bişey ama yapmaya çalış. Allah yardımcın olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?