3. Çocuğu yapacakmış!

yaralikelebekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
465
264
33
37
Slm arkadaşlar... Gece sabaha kadar sinirden üzüntüden uyumamış bir kadersizin satırları bunlar. Evliyim 4 senedir. Çocuğumuz olmuyo ( eşiminde sıkıntı var) tabi doktor muayene stresi çilesi... tedaviyle uğraşanlar beni anlar. Benim patavatsız elticimin bi kız ni oğlan 2 çocuğu var. Kadın son 1 sene içinde bana yeri geldikçe 3. Yapacağını söylüyo. Yanımızda kimse yokken. Çünkü kv kp yanında söyleyemez. Bu konudaki hassasiyetlerini biliyo. Neyse dedim sabır dedim. Dün artık ipler koptu. Kv kp eltiler biz pikniğe gittik. Yürüyüş yapalım dedi. Ayrıldık yürüyoruz yine lafı döndürdü dolaştırdı 3. Yapacağına getirdi. Artık o kadar sinirlendim ki orda onun saçını başını oyladı geldi. Ya sabır dedim ama piknikte burnumdan geldi. (Kendisi kıskançlıkta Nirvana yapmıştır) ya söyleyin bana kim olursa olsun birinin çocuğu olmasa siz ona bile bile bende 3. Yapıcam vs. Dermisiniz? Sizin olmuyo ama ben 3. Bile yapıcam der gibi... Dün artık dayanamadım eşime söyledim. Anladım o da çok üzüldü ama ben olsam hayatta öyle bişey söyleyemem yapamam üzülür derim. Ama o söylüyo bende allaha havale ediyorum...

Çocuk için tedavi gördüğünüzü biliyor mu ? Ayrıca ben olsam susmaz "iki tane evladın var Allaha şükür et ve benim yaram olan bu konu hakkında çok fazla yorum yapma kalbim kırılıyor üzülüyorum derdim. Sende söyle ne olacak sonuçta eltin haddini bilsin biraz !

Sen ne dersen de böyle kalpsiz bir insana işlemez en iyisi uzak durmak madem piknige gitmissin onunla yurume bari esinin yaninda dur muhattap olma onunla

Rabbim neylerse güzel eyler mutlaka bir hayır vardir.uzulmeyin lütfen mutlaka bir vakti zamanı var.yaptigi çok yanlış umarım sizi uzmenin bedelini ağır ödemez. Yaşamayan bilemez çok hassas bir durum .dualarim anne olmak isteyen herkese

Eltin terbiyesizlik yapmis bi insanin en zayif noktasina basilmaz sen zaten uzuluyorsun ustune bide o oyke diyor patavatsiz sey en iyisini yapmissin Allaha havale etmissin! Allahim insallah tez zamanda sanada saglikli hayirli bir evlat verir hic sikma sen tatli canini,benim kuzenimin de olmuyordu cocgu tedavi falan gorduler simdi dunya tatlisi afacanlari var :)

Tabiki biliyor. Bu kadar düşüncesizlik bu kadar merhametsizlik olurmu ya

Banada dua et olır mu? Rabbime havale ettim ben artık o biliyo içimdekileri

Benimde olur inş. Cennet kokusunu doya doya içime çekebileceğim.

Allah en kisa zamanda hayirli ve saglikli evlat nasip etsin size.. Insallah o zaman bu uzuldugun gunleri unutursun.

Tabiki biliyor. Bu kadar düşüncesizlik bu kadar merhametsizlik olurmu ya
Olur canım merhamet her insanın kalbinde olmuyor maalesef o yüzden herşey olur bu hayatta. Üzülme sende canım benim elbet seninde bebisin olacak :* ama eltine söyle aranız bozulsa da söyle bu gibi konular çok hassas konular. Ben bebeği olmayanlar olur diye bol şeyler giyip hamileliğimi belli etmemeye çalışıyorum. Hatta karşı komşu bi ablamiz var 2 . çocuğunu istiyordu ama kalamiyordu çok üzülüyordm söyleyemedim bile abla hamileym diye annemden duymuş. Öyle mutlu oldu sarıldı ki bana anlatamam. Şimdi kendisi de 3 aylık hamile. Çok dua etmistim. İnsanların zaaflarindan nemalanan insanlardan tiksinti geliyor artık !

"Yap da sen de kurtul ben de kurtulayım. Bir senedir dilinden düşürmedin, artık bilerek yanımda böyle söylediğini düşünmeye başlayacağım."

diyebilirsin.
Devam ederse de bir süre görüşmezsiniz.
Böyle düşüncesiz insanların bilerek yahut bilmeyerek, sizi hırpalamasına izin vermeyin.

İnşallah gönlünüzdeki olur, sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.

Çok haklısın canım. Artık onun yüzünü bile görmek istemiyorum. Mesafeyi koydum çoktan. Dün o pikniğe bile gitmek istemedim ama mecbur kaldım ayıp olur gidelim dedi eşim. Ya ben anlayamıyorum. Sen nasıl benim üzüntümü çektiklerimi bile bile bana bu lafı söylersin yap kardeşim istersen 5. Yi yap banane ama gelip bana söyleme. Herkes senin gibi benim gibi Düşünceli değil maalesef

Zamanında bu patavatsızları yüzünden azarladım da bağırdım da !!! Ama yok o böyle biri. Artık yüz göz olmuyorum ve Rabbime havale ediyorum

En guzeli zaten mesafe koymak yoksa haddini aşarak daha çok kalbini kırardı. Ama bir daha böyle bisey derse susma .Sen kirilacagina o kirilsn ki belki haddini bilir artık patavatsızlık yapmaz.! Öyle çocuk yapcam deyipte hemen çocuk olmuyor artik eskisi gibi o yüzden kendisinin de ne ile sinanacagi belli değil çok sisirmesin kendini

Zamanında bu patavatsızları yüzünden azarladım da bağırdım da !!! Ama yok o böyle biri. Artık yüz göz olmuyorum ve Rabbime havale ediyorum

Söylediğiniz halde devam ediyorsa zaten ya hiç görüşmeyin, ya da aile içinde görüşmek durumunda baş başa kalmayın.
Önceleri böyle insanların olabileceğine inanmazdım, hani insan der ya gayr-i ihtiyari, "Özünde herkes iyidir, bile bile bu kadar kötülük yapmaz, anlık bi gaflettir" vs. diye... Hayır, gerçekten içi iğrenç, fesat, pis, kötü insanlar da var ve çevremizdeler.

Allah ıslah etsin o eltinizi de.
Siz üzmeyin kendinizi, olacak olduktan sonra vardır bir vakti saati.

Terbiyesiz kadın. Neyin hayırlı olacağını kimse bilemez. Onun evlatlarının çok hayırlı olacağının da garantisi yok.
O kadar iyi anlıyorum ki sizi. ben de bebeğimi kaybettim. hassasiyetimi bilmesine rağmen görümce hanfendi telefonda kikir kikir karnindakini anlattı. Ağlıyorum o sırada ya. Allah a havale ettim.

Evet var bile bile senin canını yakıyorlar. Rabbim iki ayaklı şeytanların serrinden korusun.... Artık diyecek başka bi söz bulamıyorum inanki

Ya oyle bir dusuncesi varsa gayri ihtiyari 3. Cocuguda yapmayi dusunuyorum diyebilir.
Ilkini dediginde kotu birsey algilamam, ama donup dolasip papavan gibi her beni gordugunde onu diyorsa, hic bir konu mesele yokken konuyu oraya getiriyorda iyi niyet aramam tabiiki.

Kasti yapmis sanirsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…