- 1 Aralık 2014
- 2.077
- 2.715
- 128
- 40
- Konu Sahibi yaralikelebekk
valla ben olsam ilkinde söylerdim. tabii söyleyecek kocasi yani saksi degil ya :)Dikkat ettiysen 1 senedir bu durum böyle... Dün resmen sabrı taştı... Neyse çekmeyen bilemez...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben olsam ilkinde söylerdim. tabii söyleyecek kocasi yani saksi degil ya :)Dikkat ettiysen 1 senedir bu durum böyle... Dün resmen sabrı taştı... Neyse çekmeyen bilemez...
Ne güzel anlatmışsın kardeşim... Beni anlarsın sen .. napalım Rabbim biliyo o görüyorum ondan başka sığınarak Dalımız yokbu acı oyle bır acıkı ne tarıfı var ne anlatacak bır dıl ıcat edılmıs coook zorrr resmen yara gıbı kımsenın cocugunu kıskanmak degıl aslında ama her cocuk gordugunde yaranın uzerını tekrar acılıp kanaması hele bıde boyle dengesızler olunca o yaraya tuz basılması benımde arkadasım ın 2. bebegı oldu zaten ssoyleyıp duruyordu eve bebek lazım dıye tabıkı susuyordum ama gecen gun sezeryana verdıgı paranın cok oldugunu normal dogum yapacak kadar sanslı olmadıgını soyleyınce sukret otur halıne ben o sezeryana gıdecek duruma bıle gelemedım benım yanımda barı yapma dedım sustuu 1yada2 hafta dıkkat ettı gecen gun dogum yapmıstı onun ıcın mecburen gıttım 3saatlık mısafırlıkte 2 bucuk saatını bebege sevgı gosterılerınde bulunarak ve babasının bebegı ne kadar sevdıgını ve ısten kosarak geldıgını anlatarak agırladı benı eve gelınce aglama krızlerım ve ısyanlarım cıktı saklandıkları yerden Isın ozu ınsanın kendınde merhamet anlayıs empatı duygusu olacak sonradan verılen yanı uyarılarla anlayıslı olması beklenen kısıler bu uyarılarla ancak 2 hafta anlayıslı olabılıyor kımse kımseye cocugunu sevmesın yada 2.3. cocuk ıstegını anlatmasın demıyor sadece bızım gıbı evlat hasretıyle yananların gozune sokulmasın sadece bu
anlıyorum hemde cok ıyı anlıyorum ama rabbım bızıde bırgun guldurecek ınsallahNe güzel anlatmışsın kardeşim... Beni anlarsın sen .. napalım Rabbim biliyo o görüyorum ondan başka sığınarak Dalımız yok
hayır cocugunu baskasına gıcıklık olsun dıye sevmez ama sende o yara yok dıye karsındakının yarasını da kanatman gerekmez kımse cocugunu sevmesın demıyor zaten ama goze sokmayıda gerekmez annesı olmayan bı kadının yanında annene aldıgın hedıyeyı gostermen gıcıklık olsun dıye degıldır zaten ama yaa bu arkadasım ın annesı yok belkı ıncınır dıye dusunmek gercekten anlayıs ve kalben buyukluk ısıdır yanı sende var olan baskasında o kadar ugrasa ragmen yoksa sadece bıraz empatııııııbence fazla alınganlık yapmışsınız, 3. çocuğu düşünüyor ve bunu sizi yakın gördüğü için paylaşıyor olamaz mı?
anlamazsın demeyin, biz 1 yıl arayla abim, görümcem ve ben evlendik (11 yıl önce) abimin evlendikten 1 yıl sonra çocuğu oldu, benim 7 yıl sonra, görümcemin hiç olmadı, ben yengeme çok sevinmiştim, hamile olduğumu söylediğimde görümcem benden çok sevinmişti. şimdi kardeşimin bebeği olmuyor, onun olmuyor diye ben 2. yi yapmayayım mı? ya da öyle bir karar verirsem üstüne alınır diye söylemeyeyim mi? aile içinde böyle kıskançlıklar, alınganlıklar olmamalı, bazen burdaki konuları okuyunca çocuğu olmayan yakınlarımın yanında nasıl davranacağımı şaşırıyorum.
hele aralarda bazıları beddualar etmiş, bazıları bilmemkim yanımda çocuğunu severdi demiş, yahu insan çocuğunu başkasına gıcıklık olsun diye mi sever? gerçekten anlayamıyorum.
Teşekkür ederim duaların için saol bitanem.... napalım Rabbime havale ettim artık üzülecek üzülecek daha bu yaşta saçlarıma ak düştüValla dayanamadım ve üyelik açtım , insanlar bu kadar çiğ olamaz inanamıyorum,insan allahtan korkar çocukla nispet yapmak ne demek ya çocuğunun başına birşey gelse , yani ben öyle düşünürüm asla çocuğumu başkasının çocuğuyla kıyas yapıp övmem bile , kaldıki senin olmuyor oh ben istediğim kadar yaparım demeye getirmek ya sabır vallahi . Boşverin belliki sizi kendinden üstün görüyor ve burdan yaralamaya çabalıyor allah o insanın gönlüne merhamet versin , ve inşallah dilerim hayırlısıyla sağlıkla bir evladınız olur amin.
Arkadaşım istediği kadar yapsın umrumda değil isterse bir düzine sıralasın banane ama ben onun içini biliyorum. Yaşamayan bilemez. Gitsin kv kp söylesin madem o kadar anlatmak istiyo ama bana gelip söyleyip durması anlatabildimmibence fazla alınganlık yapmışsınız, 3. çocuğu düşünüyor ve bunu sizi yakın gördüğü için paylaşıyor olamaz mı?
anlamazsın demeyin, biz 1 yıl arayla abim, görümcem ve ben evlendik (11 yıl önce) abimin evlendikten 1 yıl sonra çocuğu oldu, benim 7 yıl sonra, görümcemin hiç olmadı, ben yengeme çok sevinmiştim, hamile olduğumu söylediğimde görümcem benden çok sevinmişti. şimdi kardeşimin bebeği olmuyor, onun olmuyor diye ben 2. yi yapmayayım mı? ya da öyle bir karar verirsem üstüne alınır diye söylemeyeyim mi? aile içinde böyle kıskançlıklar, alınganlıklar olmamalı, bazen burdaki konuları okuyunca çocuğu olmayan yakınlarımın yanında nasıl davranacağımı şaşırıyorum.
hele aralarda bazıları beddualar etmiş, bazıları bilmemkim yanımda çocuğunu severdi demiş, yahu insan çocuğunu başkasına gıcıklık olsun diye mi sever? gerçekten anlayamıyorum.
hayır c
hayır cocugunu baskasına gıcıklık olsun dıye sevmez ama sende o yara yok dıye karsındakının yarasını da kanatman gerekmez kımse cocugunu sevmesın demıyor zaten ama goze sokmayıda gerekmez annesı olmayan bı kadının yanında annene aldıgın hedıyeyı gostermen gıcıklık olsun dıye degıldır zaten ama yaa bu arkadasım ın annesı yok belkı ıncınır dıye dusunmek gercekten anlayıs ve kalben buyukluk ısıdır yanı sende var olan baskasında o kadar ugrasa ragmen yoksa sadece bıraz empatıııııı
Tamam da 1yıl boyunca düzenli olarak her yalnız kaldıklarında da 3.çocuğu yapacağım denmez.Üstelik kadın uyarmış üzüldüğünü belli etmiş oba rağmen hala aynı şekilde davranmaya devam ediyor .bence fazla alınganlık yapmışsınız, 3. çocuğu düşünüyor ve bunu sizi yakın gördüğü için paylaşıyor olamaz mı?
bence fazla alınganlık yapmışsınız, 3. çocuğu düşünüyor ve bunu sizi yakın gördüğü için paylaşıyor olamaz mı?
Aynen bitanem ne güzel anlatmış ne güzel yazmışsın...Sadece başlığı okuduğumda ben de konu sahibi acaba alınganlık mı yaptı dedim. Ama konunun içinde sadece yalnızken söylenen bir durum var. Üzerine bir de konu sahibi alındığını üzüldüğünü belirmiş eltisine. İnsan en azından bundan sonra azıcık dikkat eder.
Siz de tabi ki 2.yi yapacaksınız. Bu kararınızı da istr söyler ister söylemezsiniz. Aranızdaki samimiyete bağlı. Ama bunu sadece onunla yalnız olduğunuz zamanlar söylerseniz, ısrarla durup durup söylerseniz, üzüldüğünü farkeder ve yine söylemeye devam ederseniz, üzüldüğünü size söyler ve siz yine 2yi yapıcam derseniz işte orda iyi niyet olmuyor.
İnsan çocuğunu gıcıklığına sever mi? Yani insan olan sevmez. Ama çok çeşit insan var, alıngan olup çocuğu gıcıklığına sevdi diye düşünen insan da olabilir emin olun gıcıklığına seven insan da. İnsanoğlu bazen neyle nispet yapacağını şaşırabiliyor.
Bizim tek sıkıntımız herkesi kendimiz gibi düşünmek.
ıste sızın anlamak ıstemedıgınız bu yada sızde baskasının acısından banane dıyenlerdensınız olay baska yere gıtmesın annenı sevıp opeceksın tabıı bende sevıp opuyorum hatta rabbım uzun omur versın dıye dualar edıyorum amaaaa bunu annesı olmayan arkadasımın yanında yapmıyorum sevgılıyle bunu nasıl bır tutarsınız allah askına sız gercekten evlat ozlemı cektınızmı ben 4 dusuk yasadım son dusugumde yanımda yatan hamıle kadın bana doktor cocuk olmus alacagız derken o benımle agladı saatlerceben bır hafta hastanede yattım hergun karnında kı bebegı seven kadın ben ım uzuntumu gorunce daha sessız daha anlayıslı yapıyordu sevıyordu bebeklerını ama gozume sokarak degıl kıskanclık degıll bu ben kımseyede beddua etmedım cok sukur rabbım olmayanlarada tattır dedım kendınız bu anlatılanları normal goruyorsanız Allah katında beddua haksız olana doner alınmayın ustunuzebu empati beklentisi değil bu başka bişey, gerçekten tanımlayamıyorum, yani sizin çocuğunuz yok diye insanlar yanınızda çocuk severse neden incinirsiniz ki? imrenmek tamam da incinmek niye?
o zaman kocamızla elele dolaşmayalım bekarlar incinir, çocuğumuzu sevmeyelim olmayanlar incinir, annemize sarılmayalım annesizler incinir vs vs sonsuza kadar gider bu.
dediğim gibi ben de 7 yıl sonra anne oldum, ama hiç benim çocuğum yok onlar çocuk seviyor diye incinmedim, imrenmiş olabilirim, keşke benim de olsa demiş olabilirim ama bak fesata yanımda çocuk seviyor, hamileliğini ilan ediyor, çocuk yapacağım diyor diye birine diş bilemek hatta abartıp beddua etmek aklıma bile gelmedi.
Tamam da 1yıl boyunca düzenli olarak her yalnız kaldıklarında da 3.çocuğu yapacağım denmez.Üstelik kadın uyarmış üzüldüğünü belli etmiş oba rağmen hala aynı şekilde davranmaya devam ediyor .
Kadın bildiğin kötü kalpli fesat bir pislik.
Siz harika bir aileye sahip olabilirsiniz ancak herkesin ailesi aynı değil malesef.
Sadece başlığı okuduğumda ben de konu sahibi acaba alınganlık mı yaptı dedim. Ama konunun içinde sadece yalnızken söylenen bir durum var. Üzerine bir de konu sahibi alındığını üzüldüğünü belirmiş eltisine. İnsan en azından bundan sonra azıcık dikkat eder.
Siz de tabi ki 2.yi yapacaksınız. Bu kararınızı da istr söyler ister söylemezsiniz. Aranızdaki samimiyete bağlı. Ama bunu sadece onunla yalnız olduğunuz zamanlar söylerseniz, ısrarla durup durup söylerseniz, üzüldüğünü farkeder ve yine söylemeye devam ederseniz, üzüldüğünü size söyler ve siz yine 2yi yapıcam derseniz işte orda iyi niyet olmuyor.
İnsan çocuğunu gıcıklığına sever mi? Yani insan olan sevmez. Ama çok çeşit insan var, alıngan olup çocuğu gıcıklığına sevdi diye düşünen insan da olabilir emin olun gıcıklığına seven insan da. İnsanoğlu bazen neyle nispet yapacağını şaşırabiliyor.
Bizim tek sıkıntımız herkesi kendimiz gibi düşünmek.