- 29 Nisan 2021
- 47
- 73
- 38
- 45
- Konu Sahibi Polyana1980
Merhaba kızlar 42 yaşındayım 3 çocuğum var ve boşanmak uzreyim sizce çalışıp asgarî ucret le gecinebilirmiyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar 42 yaşındayım 3 çocuğum var ve boşanmak uzreyim sizce çalışıp asgarî ucret le gecinebilirmiyim.
20_13_13 yaşlarında çocuklar nafaka vermiycek evi veriyim diyor evinde şuan 30 bin borcu var ben odiycem onuda meslegim yok ama yıllar önce ofis temizliği çay yemek gibi işler yaptım yarında opette pompacı olarak işe basliycam becerebilorsemKocanızla nafaka, tazminat konularını konuştunuz mu?
Mesleğiniz, iş tecrübeniz var mı? Ya da bir tanıdığın yanında çalışabilir misiniz?
Çocuklar kaç yaşında?
Ankara yaşıyorum nafaka ne cocuklar a ne bana vermiycekEşiniz nafaka verecek mi? Ev var mı yoksa kira mi? Çocukların yaşları kaç? Yasadiginiz sehire göre degisir bu soru
20_13_13 yaşlarında çocuklar nafaka vermiycek evi veriyim diyor evinde şuan 30 bin borcu var ben odiycem onuda meslegim yok ama yıllar önce ofis temizliği çay yemek gibi işler yaptım yarında opette pompacı olarak işe basliycam becerebilorsem![]()
Okuyor üniversitesi de ama oda destek olabilir 3_520 yaşındaki çocuğunuz çalışıyor mu? okuyor mu?
Nafaka neden vermiyor küçükler için nafaka alabilirsiniz eğer 20 yaşında ki çocuğunuz okuyorsa onun için de nafaka alabilirsiniz.20_13_13 yaşlarında çocuklar nafaka vermiycek evi veriyim diyor evinde şuan 30 bin borcu var ben odiycem onuda meslegim yok ama yıllar önce ofis temizliği çay yemek gibi işler yaptım yarında opette pompacı olarak işe basliycam becerebilorsem![]()
Geçinemezseniz boşanmayacakmısınız?Merhaba kızlar 42 yaşındayım 3 çocuğum var ve boşanmak uzreyim sizce çalışıp asgarî ucret le gecinebilirmiyim.
Okuyor üniversitesi de ama oda destek olabilir 3_5
Nafaka neden vermiyor küçükler için nafaka alabilirsiniz eğer 20 yaşında ki çocuğunuz okuyorsa onun için de nafaka alabilirsiniz.
Asgari ücretle hem Kredi ödeyip hem de 4 kişiye nasıl bakacaksınız.
Üzerinize olmayan bir evin mi borcunu odeyeceksiniz hadi odediniz diyelim borcu bittikten sonra sizi ve çocukları evden cikartmayacaklari ne malum tapusu üzerinize ait olmayan evde hiçbir zaman hak iddia edemezsiniz.Aslında işler biraz karışık ev araba var ama eşimin üzerine değil bu yüzden vermezse hiç bir şekilde hak talep edemiyorum evimiz şuan 900 .000 gibi bı değeri var 30 binde borcu var 1500 ödemesi onuda öde evi veriyim nafakada istemeyin anlaşmalı olsun diyor ama ben baya stresli yım gelecek kaygısı yaşıyorum şuan yaşımda malum 42
20_13_13 yaşlarında çocuklar nafaka vermiycek evi veriyim diyor evinde şuan 30 bin borcu var ben odiycem onuda meslegim yok ama yıllar önce ofis temizliği çay yemek gibi işler yaptım yarında opette pompacı olarak işe basliycam becerebilorsem![]()
24 yıllık evliyiz evet destek oldum şimdi emekli oldu + çalışıyor bosanalim diye tutturdu zaten çocuklarım için katlanoyordum ama artık ne saygı ne sevgi kalmadi malesef iki yabancı olduk Nafaka vermek istemiyor evi al gitcem ben yoksa onuda alamazsin diyoNeden 30 bini kocanız ödemiyor? Kredi bile çekmeden, avans hesaptan çeker bankasından. Çocuklara da nafaka versin.
Siz ev hanımısınız değil mi? 20 seneden daha uzun süre boyunca bu adama destek oldunuz. Hem çocuklarına neden nafaka vermiyor?
900k lık evi vermek karşılığında nafaka vermemek için anlaşmış adam. Evi verirse nafaka vermeyecek.Neden 30 bini kocanız ödemiyor? Kredi bile çekmeden, avans hesaptan çeker bankasından. Çocuklara da nafaka versin.
Siz ev hanımısınız değil mi? 20 seneden daha uzun süre boyunca bu adama destek oldunuz. Hem çocuklarına neden nafaka vermiyor?