- 30 Aralık 2022
- 3.322
- 14.061
- 138
- Konu Sahibi Polyana1980
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatirladim da 3 kelebek asla calismazdi. Teklif dahi edilemezdi
dogadostupanda konular birazcık değişmiş tanınmamak için gibi geldi bana
Evi gerçekten üstüne alabiliyorsa neden satsın ki? Bir daha asla ev alamaz... ileride ne yapacak bu kadın?Durumunda yapılacak en mantıklı şey evi satıp kiraya çıkmak. Ev parasını Nakit olarak geçinmeye harcamak. Siz de asgari ücretle de olsa ise girseniz yeter. Kocanız size nafaka vermese bile çocuklara vermeli.
Bence evi al derim bu zamanda 30 bin nedirki hiç durma hiç yoksa ben alıcam.20_13_13 yaşlarında çocuklar nafaka vermiycek evi veriyim diyor evinde şuan 30 bin borcu var ben odiycem onuda meslegim yok ama yıllar önce ofis temizliği çay yemek gibi işler yaptım yarında opette pompacı olarak işe basliycam becerebilorsem![]()
geçinemezsin net ev kira olursa üç çocuk yeme içme giyim gezme asla geçinemezsinMerhaba kızlar 42 yaşındayım 3 çocuğum var ve boşanmak uzreyim sizce çalışıp asgarî ucret le gecinebilirmiyim.
900k'ya sattığı evin parasıyla uzun süre geçinir. Daha ucuz bir eve kiraya geçer. Asgari ücretle ek para olmadan nasıl gecinecek? Eşiyle ev sana kalsın ben nafaka istiyorum diye anlassa da çocuklara alacağı nafakanin toplamı muhtemelen 900k dan az olur.Evi gerçekten üstüne alabiliyorsa neden satsın ki? Bir daha asla ev alamaz... ileride ne yapacak bu kadın?
Hazıra dağ dayanmaz. Ne kadar yeterli bu para? İnsanın evi olması bir nevi güvence. Boğaz ve faturalar bir şekilde halledilir. Kiralar da yerinde durmuyor. Ekonominin bu hale geleceğini tahmin edebilir miydik?900k'ya sattığı evin parasıyla uzun süre geçinir. Daha ucuz bir eve kiraya geçer. Asgari ücretle ek para olmadan nasıl gecinecek? Eşiyle ev sana kalsın ben nafaka istiyorum diye anlassa da çocuklara alacağı nafakanin toplamı muhtemelen 900k dan az olur.