- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.144
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Kaliteli egitimden kastiniz nedir?Üçüne de kaliteli bir eğitim verebilecekseniz yapın tabi
Allah sizi inandirsin buyuk oglum hala duz duvara tirmanir cinsten dikkat eksikligi vardi tedaviyle baya duzrldi. Kucukken illallah ettim Rabbim canini sag etsin. Hatta ben 2. Yapinca herkes sok oldu asla yapmam derdim. Artik buyuyup 7 yasina gellse bile disari cikinca hep ona dur yapma yanimda gez vs deriz. Tabi kucuk zamanina gore cook iyi. Ama cok zekidir veevcimendir aslan burcu babasi gibi. Bakalim 3. Olursa nasil olur bilmiyorum insAllah ortanca abisi gibi sakin olurAnladığım kadariyla 2 cocgun\uzda sakinmis o yüzden 3. gözünüz kesiyor.Ama bizden ornek vereyim. Biz 3 kardesiz. En buyukleri benim benden sonra 2 erkek kardesim var. Aramizda 2ser yas var. Ben ve bir küçük kardesimde sakin mulayimc cocuklardik. Ama en kucugumuz cok yaramazdi :) allah canini sag etsin. Annem derdi ki hep 10 cocuga bedeldi. Simdi 19 yaşında koca delikanli ailesinin uzerinede cok duser merhametlidir. Ama çocukluğunda düz duvara tirmanirdi :)
Tesekkurler.Gözlerim bozuldu yazıdan
Maddi manevi yetebileceğin kadar çocuk yap
İnsAllah Rabbim gonlumzdekini hayra cevirir. Evet esimle bu konuda uyumluyuz. Soyle ki aksam birakip sinemaya gideriz arkadaslarla. Cocuklari yedirir banyo yaptirir uyutur evi toplar. Geldigimde dus alip uyumak kalir bana.Annelik ve babalik bir sanattir.Benim bir evladım var ve biri yeterli buluyorum ikinciyi gözüm kesmedi hiçbir zaman.Siz anladığım kadarıyla eşinizle uyumlusunuz cocuk yetiştirme konusunda eğer maddi imkanlarınizda iyiyse üçüncü de olur,neden olmasın.Insallah da kız olur gönlünüzce göre buyutursunuz.
Kaliteli egitimden kastiniz nedir?
Maddi acidan sikintimizin olmadigini yazmistim zaten. Evet bu anlamda da yetebilecegimize inaniyorum. Buyuk oglum kigbox cok seviyor bircok kursa goturduk sadece onu sevdi. Enerjisine iyi geliyor ve sevdigi hobiyle ilgileniyor su anda. Digerlerinede Rabbim saglik verdikce yeteriz insAllah.çocugun sadece okula yollanıp başından savmak olarak düşünmemek ona her anlamda yetebilmek. istek ve ihtiyaçlarına cevap verebilmek.
mesela lise çağında bir ünv gitmiş oalcak diğeri lise sınavlarına hazırlanacak oğlum kardeşine ayırdık para kusura bakma sen su yakın bölümde oku dememek.. vs vs
Tesekkurler amin insAllah. Rabbim nasip etmisse olur insAllah. Normaldede hayatima negatifligi pek sokmam. Arkadaslarim hep kul kedisi der bana. Yinede guzel dilekleri okumak daha da iyi geliyor ruhumu neselendiriyor.Yazdıklarınız hazır olduğunuzu ve yapabileceğinizi hissettirdi bana. hep olumlu yönlerinden ve olabilirliginden bahsetmişsiniz bence 3. Çocuğa hazırsınız. Elbette çok zor 3 çocuk bakmak ama maddi imkanınız varsa neden olmasın. 3 çocuk çok değil bence. Yeter ki maddi manevi gücünüz olsun. Allah gönlünüze göre versin:)
ya konuyla çok alakasız olucak ama. ilk çocuğunuz doğduğunda bidaha asla doğurmam demismiydiniz. benim 5 aylık bi kizim var. ve ben daha 40i çıkmadan bidaha asla demiştim. zamanla değişiyor mu yoksa başından beri mi istiyorsunuzYani 3.bir çocuk istiyorsan neden olmasın. İnşallah kız olur ama erkek olursa da pişman olmamalısin.
Benim 3 çocuğum var.En büyüğü 7 ortanca 3 en küçüğüm 1,5 yaşında.
Hepsine yetmeye çalışıyorum. Hepside mutlu görünüyor. Herkes de söyler biz birine yetisemezken sen 3 çocuga çok iyi bakıyorsun diye.
Zorlukları var mı. Elbetteki var.Ama üstesinden gelmeye çalışıyoruz ailece.
Evet asla yapmam dedim canim ve 4 sene hic dusunmedim. O ara isten ayrildim evde mutsuzdum bari cocuk yapiyim dedim kk da arkadaslarin cogu ikinciyi yapmisti bende yaptim o da 9 ay sonra oldu. İlkler biraz deneme tahtasi oluyor ikinci tecrube ucuncu ne olur bilmiyorum.ya konuyla çok alakasız olucak ama. ilk çocuğunuz doğduğunda bidaha asla doğurmam demismiydiniz. benim 5 aylık bi kizim var. ve ben daha 40i çıkmadan bidaha asla demiştim. zamanla değişiyor mu yoksa başından beri mi istiyorsunuz
gerçekten mi :) bence çocuk büyütmek zor değil aslında ama emzirmek çok zor. emzirme olmasa 4 çocuk bile isterdim. hatta emzirmekten bi haberken 4 tane istiyordum:)Evet asla yapmam dedim canim ve 4 sene hic dusunmedim. O ara isten ayrildim evde mutsuzdum bari cocuk yapiyim dedim kk da arkadaslarin cogu ikinciyi yapmisti bende yaptim o da 9 ay sonra oldu. İlkler biraz deneme tahtasi oluyor ikinci tecrube ucuncu ne olur bilmiyorum.
Hayır demedim.Oğluma hamile kalabilmek için çok uğraştım.Ondan önce karniMDA bir bebeğim ölmüştü.ya konuyla çok alakasız olucak ama. ilk çocuğunuz doğduğunda bidaha asla doğurmam demismiydiniz. benim 5 aylık bi kizim var. ve ben daha 40i çıkmadan bidaha asla demiştim. zamanla değişiyor mu yoksa başından beri mi istiyorsunuz
konuyla alakasız . 2 yaşındaki bebe kendi başına.nasıl uyuyor var mi tüyo :)Merhaba kk uyeleri. Bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var. Kafamda netlestiremedigim bir konu var. 7 ve 2 yasinda iki oglum var sukurler olsun. Bir kizim olmasini istiyorum. Tabi ki bunun kesinligi yok ama forumda bu konuyla alakali bir arastirma konum var. Bu ay calismalara basladik. Fakat hala hazir degilmisim gibi hissediyorum. Nedeni ufak oglum ezilir mi?( dogum olsa 3 yas olur aralari) Ben 3 cocuga yetisebilir miyim? Maddi acidan sikintim yok. 7 yasindaki okula gidiyor dersleri iyi beni genel olarak yormuyor. ikinci de sakin bir cocuk huysuzlugu yok sadece vezi var ve yemegini ben yediriyorum. onun disinda kendisi uyuyor abisyle ayni odayi paylasiyorlar. Yasim 32 ve cok arasi olmasin yasim da cok gecmeden yapmak istiyorum. ufak oglum 1 sene kardesiyle birlikte olur 4 yasinda da anaokuluna veririm diye dusunuyorum. Yani 2 cocukla 1 sene sonra tek cocukla kalacagim. malum okullar tam gun ve abisiyle okulda olacaklar.
Sizce erken mi? Fikirleriniz neler?
Bakabilecekseniz neden olmasın. 3 çok ideal bence . Ben hiç zorlanmadım çok şükürMerhaba kk uyeleri. Bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var. Kafamda netlestiremedigim bir konu var. 7 ve 2 yasinda iki oglum var sukurler olsun. Bir kizim olmasini istiyorum. Tabi ki bunun kesinligi yok ama forumda bu konuyla alakali bir arastirma konum var. Bu ay calismalara basladik. Fakat hala hazir degilmisim gibi hissediyorum. Nedeni ufak oglum ezilir mi?( dogum olsa 3 yas olur aralari) Ben 3 cocuga yetisebilir miyim? Maddi acidan sikintim yok. 7 yasindaki okula gidiyor dersleri iyi beni genel olarak yormuyor. ikinci de sakin bir cocuk huysuzlugu yok sadece vezi var ve yemegini ben yediriyorum. onun disinda kendisi uyuyor abisyle ayni odayi paylasiyorlar. Yasim 32 ve cok arasi olmasin yasim da cok gecmeden yapmak istiyorum. ufak oglum 1 sene kardesiyle birlikte olur 4 yasinda da anaokuluna veririm diye dusunuyorum. Yani 2 cocukla 1 sene sonra tek cocukla kalacagim. malum okullar tam gun ve abisiyle okulda olacaklar.
Sizce erken mi? Fikirleriniz neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?