3. cocuk olmali mi olmamali mi?

Allah sizi inandirsin buyuk oglum hala duz duvara tirmanir cinsten dikkat eksikligi vardi tedaviyle baya duzrldi. Kucukken illallah ettim Rabbim canini sag etsin. Hatta ben 2. Yapinca herkes sok oldu asla yapmam derdim. Artik buyuyup 7 yasina gellse bile disari cikinca hep ona dur yapma yanimda gez vs deriz. Tabi kucuk zamanina gore cook iyi. Ama cok zekidir veevcimendir aslan burcu babasi gibi. Bakalim 3. Olursa nasil olur bilmiyorum insAllah ortanca abisi gibi sakin olur

Annelik ve babalik bir sanattir.Benim bir evladım var ve biri yeterli buluyorum ikinciyi gözüm kesmedi hiçbir zaman.Siz anladığım kadarıyla eşinizle uyumlusunuz cocuk yetiştirme konusunda eğer maddi imkanlarınizda iyiyse üçüncü de olur,neden olmasın.Insallah da kız olur gönlünüzce göre buyutursunuz.

İnsAllah Rabbim gonlumzdekini hayra cevirir. Evet esimle bu konuda uyumluyuz. Soyle ki aksam birakip sinemaya gideriz arkadaslarla. Cocuklari yedirir banyo yaptirir uyutur evi toplar. Geldigimde dus alip uyumak kalir bana.

Kaliteli egitimden kastiniz nedir?

çocugun sadece okula yollanıp başından savmak olarak düşünmemek ona her anlamda yetebilmek. istek ve ihtiyaçlarına cevap verebilmek.
mesela lise çağında bir ünv gitmiş oalcak diğeri lise sınavlarına hazırlanacak oğlum kardeşine ayırdık para kusura bakma sen su yakın bölümde oku dememek.. vs vs

Maddi acidan sikintimizin olmadigini yazmistim zaten. Evet bu anlamda da yetebilecegimize inaniyorum. Buyuk oglum kigbox cok seviyor bircok kursa goturduk sadece onu sevdi. Enerjisine iyi geliyor ve sevdigi hobiyle ilgileniyor su anda. Digerlerinede Rabbim saglik verdikce yeteriz insAllah.

Yazdıklarınız hazır olduğunuzu ve yapabileceğinizi hissettirdi bana. hep olumlu yönlerinden ve olabilirliginden bahsetmişsiniz bence 3. Çocuğa hazırsınız. Elbette çok zor 3 çocuk bakmak ama maddi imkanınız varsa neden olmasın. 3 çocuk çok değil bence. Yeter ki maddi manevi gücünüz olsun. Allah gönlünüze göre versin:)

Tesekkurler amin insAllah. Rabbim nasip etmisse olur insAllah. Normaldede hayatima negatifligi pek sokmam. Arkadaslarim hep kul kedisi der bana. Yinede guzel dilekleri okumak daha da iyi geliyor ruhumu neselendiriyor.

ya konuyla çok alakasız olucak ama. ilk çocuğunuz doğduğunda bidaha asla doğurmam demismiydiniz. benim 5 aylık bi kizim var. ve ben daha 40i çıkmadan bidaha asla demiştim. zamanla değişiyor mu yoksa başından beri mi istiyorsunuz

Evet asla yapmam dedim canim ve 4 sene hic dusunmedim. O ara isten ayrildim evde mutsuzdum bari cocuk yapiyim dedim kk da arkadaslarin cogu ikinciyi yapmisti bende yaptim o da 9 ay sonra oldu. İlkler biraz deneme tahtasi oluyor ikinci tecrube ucuncu ne olur bilmiyorum.

Ben de üçüncü için gelgitler yaşıyorum. Donanim olarak maddi manevi açıdan fazlasıyla yetebilirim. Ancak hamileliklerim ve doğumum zor geçiyor. Doğum sonrası sıkıntılarım çok oluyor. Bu beni çok korkutuyor.

Tabi sizde bir de ikisinin de rahat çocuklar olması büyük etken düşünmeniz için. Benim ikinciyi anlatsam sayfalar sürer. 3 yaşında ama daha birkaç aydır ancak rahatlayabildim.

Allah hayırlısını nasip etsin. Sonucunu da gönlünüze güzel göstersin. :)

benimde 5 ve 8 yaşlarında iki oğlum var.
büyük oğlum yorucu bir çocuktur.
sürekli oğlum yapma oğlum sessiz ol modundayim.
küçük oğlum daha sakindir.
bebekliginden beri öyledir nasıl büyüdüğünü anlamadım daha çok buyukle uğraşmaktan.
3 yaş araligin iyi yanlarında var zorlugudavar tabiki.
birlikte zaman geçirdikleri gibi çatışmalarda oluyor fazlasıyla.
bana da şimdi bir kızın olur belki diyorlar.
hiç öyle bir hevesin olmadı.
Allah iki oğluma sağlık li ömür versin inşallah.tam yeni rahat etmeye başladım derken başa dönmeyi gözüm yemiyor:))
Allah gönlünüzce versin inşallah.
kismetse varsa olur bazı şeyler.
umarım sağlıkla hayırlı birde kız evladınız olur..

gerçekten mi :) bence çocuk büyütmek zor değil aslında ama emzirmek çok zor. emzirme olmasa 4 çocuk bile isterdim. hatta emzirmekten bi haberken 4 tane istiyordum:)

Hayır demedim.Oğluma hamile kalabilmek için çok uğraştım.Ondan önce karniMDA bir bebeğim ölmüştü.
Oğlum da çalıştığım için İlkokula gidene kadar düşünmüyordum sadece ikinci çocuğu.
Fakat öyle olmadı. İsten çıktım oğlum 3,5 yaşına geldiğinde ve o sıra hamile kaldim.

İkinci den sonra dedim ki burayı büyük harflerle yazayım kimse benim yaptığımı yapmasın "Bir Kızım bir oğlum var asla üçüncü çocuğu yapmam.bir kızı bir oğlu olanlar neden üçüncü çocuğu yapar ki "

9 ay sonra hamile kaldı.

Üçüncü istemiyordum ama yeteri kadar ıstememezlik yapmamisim ki oldu.

Şimdi ise hepsini çok seviyorum evet bazen üç katı zor ama onlar benim sekerparelerim.

konuyla alakasız . 2 yaşındaki bebe kendi başına.nasıl uyuyor var mi tüyo :)

Bakabilecekseniz neden olmasın. 3 çok ideal bence . Ben hiç zorlanmadım çok şükür

Kız olacak diye yapma. Benimkilerin arasında üç yaş var Biraz zor oluyor çünkü küçük olan zor bir bebek. Ayrıca çalışıyorum evde olsam daha rahat olabilirdim. Maddi anlamda da sıkıntı yoksa üç çocuğa bakılabilir Aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…