- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.144
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Kesinlikle katiliyorumm. Sabah kaldirislari yanimiza sokulmalari kendilerini opturme minciklara sevinc cigliklari... Hicbir seye degismem..ben destekliyorum. anlattıklarınızdan diğer çocuklarınızla deneyimleriniz keyifli geçiyor gibi gözüküyor. maddi olarak yetmek de önemli; ki o konuda problem yok diyorsunuz.
eğer kız olmazsa da biraz hüsrana uğramanız normal bence; ama sonrasında yine evladınız olduğuna şükür edeceksiniz zaten. yapın bence, çocuklar bu hayatın neşesi (doğru koşullarda bakıldıkları zaman).
Ben hep sunu dusunurum. Bana esime birsey olsa birbirlerine bagli olsunlar birbirlerine destek olsunlar. 3 kardesiz bizde ve en buyuk destekciyiz birbirimize.Hayırlısı olsun.. Ben tek gurbetteyim sıkıntılı olursa Allah'tan başka kimsem yok. Onun için çok da göze alamıyorum.
Bence tam zamanı canım yap çünkü 2 yaşındaki mı zaten sütten kesmek gerekiyor artık ve yaşın ilerlemeden de yap çünkü yaş ilerledikçe daha zor olurMerhaba kk uyeleri. Bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var. Kafamda netlestiremedigim bir konu var. 7 ve 2 yasinda iki oglum var sukurler olsun. Bir kizim olmasini istiyorum. Tabi ki bunun kesinligi yok ama forumda bu konuyla alakali bir arastirma konum var. Bu ay calismalara basladik. Fakat hala hazir degilmisim gibi hissediyorum. Nedeni ufak oglum ezilir mi?( dogum olsa 3 yas olur aralari) Ben 3 cocuga yetisebilir miyim? Maddi acidan sikintim yok. 7 yasindaki okula gidiyor dersleri iyi beni genel olarak yormuyor. ikinci de sakin bir cocuk huysuzlugu yok sadece vezi var ve yemegini ben yediriyorum. onun disinda kendisi uyuyor abisyle ayni odayi paylasiyorlar. Yasim 32 ve cok arasi olmasin yasim da cok gecmeden yapmak istiyorum. ufak oglum 1 sene kardesiyle birlikte olur 4 yasinda da anaokuluna veririm diye dusunuyorum. Yani 2 cocukla 1 sene sonra tek cocukla kalacagim. malum okullar tam gun ve abisiyle okulda olacaklar.
Sizce erken mi? Fikirleriniz neler?
Rabbim merhametli hayirli evlatlar nasip etsin. Esimde tek erkek ablasi var ama annesine cok duskundur. Hicbir zmn gitme etme demedim bende annesi sonucta. İnsAllah evlatlarimda babasini ornek alir bu anldaarkadasimin 6 abisi var kendisi ailedeki tek kiz ve okadar oglandan bitanesi bile bakmiyor annelerine, arkadasim yurtdisinda yasiyor firsat buldukca annesine kosup gidiyor simdide ev alip yakinina gelmeye niyetli..
yani moral bozmak istemem ama oglu olunca insanin sirti yere gelmez diye bisey yok tam tersi gelin faktoru var
Tabiki öyle. Ancak yakın zamanda bir bayan tanıdığım vefat etti. Sekiz ve iki yaşında iki çocuğu kaldı.Ben hep sunu dusunurum. Bana esime birsey olsa birbirlerine bagli olsunlar birbirlerine destek olsunlar. 3 kardesiz bizde ve en buyuk destekciyiz birbirimize.
Su an kucuk geliyor ama biraz akil erdiginde annesinin yoklugunu cok aramaz emin olun. Allah rahmet eylesinTabiki öyle. Ancak yakın zamanda bir bayan tanıdığım vefat etti. Sekiz ve iki yaşında iki çocuğu kaldı.( Bu beni çok etkiledi sanırım. Tabiki takdiri ilahi. Rabbim öyle takdir etmiş ama insan etkileniyor işte. ((
Amin inşallah aratmayacak kadar iyi bakilirlar.Su an kucuk geliyor ama biraz akil erdiginde annesinin yoklugunu cok aramaz emin olun. Allah rahmet eylesin
benimkid3 sadece 2 ay emdi. çocuk demek göğüs yarası demek benim için. en son koptuda rahatladık .d1. Oglum 3 ay ikinci 7 ay emdi. Cok sutlu bir hatun degilimm keske 2 yasina kadar emseydi buri bari. Belli mi okur belki 3. Emer
ne güzel ne kadar tatlıdır evinizHayır demedim.Oğluma hamile kalabilmek için çok uğraştım.Ondan önce karniMDA bir bebeğim ölmüştü.
Oğlum da çalıştığım için İlkokula gidene kadar düşünmüyordum sadece ikinci çocuğu.
Fakat öyle olmadı. İsten çıktım oğlum 3,5 yaşına geldiğinde ve o sıra hamile kaldim.
İkinci den sonra dedim ki burayı büyük harflerle yazayım kimse benim yaptığımı yapmasın "Bir Kızım bir oğlum var asla üçüncü çocuğu yapmam.bir kızı bir oğlu olanlar neden üçüncü çocuğu yapar ki "
9 ay sonra hamile kaldı.
Üçüncü istemiyordum ama yeteri kadar ıstememezlik yapmamisim ki oldu.
Şimdi ise hepsini çok seviyorum evet bazen üç katı zor ama onlar benim sekerparelerim.
kopan nebenimkid3 sadece 2 ay emdi. çocuk demek göğüs yarası demek benim için. en son koptuda rahatladık .d
göğüs ucumkopan ne
göğüs ucum
:) şimdi iyi sukur. sadece kopuk. emzirmiyorumda
Aminn cok tesekkurler.allah gönlüne göre versin inşallahhhh
Ayyy sormaa sormaa benim gogus ucum yok denecek kadar kucuk. O kucuk uc ve kenarlari pancaar okurdu gogus siserdi tas okurduuu ay neler neler surdum ucuna yok anacim. Allah yardimcimiz olsun.:) şimdi iyi sukur. sadece kopuk. emzirmiyorumda
Sağolun. Amin isteyen bekleyen herkese versin Allah ins.ne güzel ne kadar tatlıdır eviniz
darısı biz e olsun inş....
aynen bende ne sür dedilerse sürdüm. en son bıraktım artık kopunca. dayanamadimAyyy sormaa sormaa benim gogus ucum yok denecek kadar kucuk. O kucuk uc ve kenarlari pancaar okurdu gogus siserdi tas okurduuu ay neler neler surdum ucuna yok anacim. Allah yardimcimiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?