3. cocuk olmali mi olmamali mi?

Kesinlikle katiliyorumm. Sabah kaldirislari yanimiza sokulmalari kendilerini opturme minciklara sevinc cigliklari... Hicbir seye degismem..

Bence tam zamanı canım yap çünkü 2 yaşındaki mı zaten sütten kesmek gerekiyor artık ve yaşın ilerlemeden de yap çünkü yaş ilerledikçe daha zor olur

Rabbim merhametli hayirli evlatlar nasip etsin. Esimde tek erkek ablasi var ama annesine cok duskundur. Hicbir zmn gitme etme demedim bende annesi sonucta. İnsAllah evlatlarimda babasini ornek alir bu anlda

Ben hep sunu dusunurum. Bana esime birsey olsa birbirlerine bagli olsunlar birbirlerine destek olsunlar. 3 kardesiz bizde ve en buyuk destekciyiz birbirimize.
Tabiki öyle. Ancak yakın zamanda bir bayan tanıdığım vefat etti. Sekiz ve iki yaşında iki çocuğu kaldı.( Bu beni çok etkiledi sanırım. Tabiki takdiri ilahi. Rabbim öyle takdir etmiş ama insan etkileniyor işte. ((

Su an kucuk geliyor ama biraz akil erdiginde annesinin yoklugunu cok aramaz emin olun. Allah rahmet eylesin

İstiyorsunuz neden olmasın benim kızım 10 aylık 11 haftalık hamileyim bu hızla 3.yü de düşünüyoruz çünkü eşimle evlat sahibi olmanın harika bir şey olduğunu düşünüyoruz ve bu duyguları bir kaç defa tatmak istiyoruz kalabalık bir yuvamız olsun istiyoruz

Üstelik sezaryenliyim vee hamileliklerimde her gün kan sulandırıcı iğne yapıyorum

ne güzel ne kadar tatlıdır eviniz
darısı biz e olsun inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…