- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.002
- 133
- 41
Aynen .. maşllah .. doğal yollarla mı oldu ?Ben ben evet o ben 3 uz hamileyim cokta sansli oldugumu dusunuyorum sahsen her kula nasip olmaz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen .. maşllah .. doğal yollarla mı oldu ?Ben ben evet o ben 3 uz hamileyim cokta sansli oldugumu dusunuyorum sahsen her kula nasip olmaz :)
Kaydigi nasil anladiliyorSpiralle benim annem son kardesime hamile kalmişti doktor bile şaşirmişti nasil bozulmadan hamile kaldin diye. Ama bende denedim 3 kere taktirdim hepside kaydi.
Amin inşallah.Amin ilk bir sene gercekten zor oluyor yaramazlik birde ondan ziyade kiskancliklar ama asiliyor zamanla allah kolaylik versin saglikla gelsin insallah yavrunuz
Kontrole gidince doktor dediKaydigi nasil anladiliyor
Pekii abilerinle aran nasil? Üzerine çok geldiler mi küçükken?Annem de ilk başta bana hamile olduğunu öğrenince ağlamış.
İki tane yaramaz erkek çocuktan sonra her kadın korkar tabi :)
Ama doğduğum gece kızım oldu diye hiç uyumamış, bütün gece yüzüme bakmış :)
Yok hayır asla. Abilerim büyüttü beni diyebilirim. İyi ki iki tane abim var. Bu hayatta en çok sevdiğim insanlar ikisi de. Onlar olmasa şuanki sahip olduğum bilgi ve birikime asla ulaşamayabilirdim.Pekii abilerinle aran nasil? Üzerine çok geldiler mi küçükken?
Nasibinde varmış demek ki yavrunun aldırırsan kardeşlerinin yüzüne nasıl bakacaksınız baktıkça hatırlayıp vicdan azabı çekeceksiniz doğsun yavrum kardeşleriyle büyüsünKizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Biri 6buçuk biride 2buçuk yaşında 2 tane oğlum var. Tamammen istemsiz durumda oldu bu çocuk.
Aldırmayı bile düşünüyorum. Sabahtan beri nasil olur diye düşüekten halsiz kaldim ağlaya ağlaya.
Size sorum 3 çocuklu anneler nasil yapiyorsunuz? Nasil üçünede yetiyorsunuz?
Not: prezervatif ile korunuyorduk. Inanin eşimde bende çok şaşkiniz.
EvetSiz 23 yaşında misiniz konu sahibi çok gencmissiniz :)
Kaç yaşında evlendiniz nasıl 6,5 yaşında çocuğunuz var bu yaşta
+1000Çocuk sahibi olamayan kadınların "istenmeyen hamilelik" başlıklarındaki hakaretvari, yargılayıcı, nefret kusan söylemlerini görmekten gına geldi cidden.
Dünya üzerinde açlıktan ölen çocuklar varken kimse rızk muhabbetine girmesin bence.
Konu sahibi; bakacak, büyütecek olan sizsiniz. Kendiniz nasıl mutlu olacaksanız o şekilde davranın.
Bende onu merak etmiştim aslindaKaç yaşında evlendiniz nasıl 6,5 yaşında çocuğunuz var bu yaşta