3. Çocuk şaka gibi

Hayirli olsun
Saglikla kucagina alirsin insallah
Iki oglum var
Biri 4,5 aylik
Simdi hamile olsam yine sevinirim
Cok guzel bir heyecan
Hamile olmak, anne olmak cok guzel, icinde bir minik kalp var :)
Sonucta sen onlemini almissin
Olmus, ona ragmen gelmis minik yavrun
Hosgelmis
:)

Hayirli olsun. Prezervatif yirtilmis olabilir cok duyuyorum. Ben olsam hemen eşme söylerdim prezervatifi kontrol et yirtilmismi diye çünku bu gibi durumlarda ertesi güne kadar icilen haplar oluyor...

Bence nasibi varmis sizde kendinizi yipratmayin. Hic beklemediginiz anda bir mucize ile karsilastiniz:)
anliyorum zor sizde cocuklari buyutup bir nebze rahata ermek istediniz simdi ise ise hersey bastan baslayacak..lütfen heba etmeyin kendinizi.

Yurtdisinda yasiyorum simdi gencler minimum 2 cocuk yapiyor 3 cocuklu da cok. Anneleri disarida görünce bunun üstesinden gelebildiklerini hissediyorum.
Rahat bir kafaniz olmali, 6 yasindaki cocuk size zorluk cektirmez belki ama digeride o zamana kadar büyümüş olur böylelikle idare edersiniz.
Benim ikinci dogdunda oglum 2 yasina yeni girmisti arka arkaya olmasini ben istedim ama çok zorlandim hele oğlan cocuğu ayri bi kategori...
Cocuklar düzen ister rutin ister, sınır koyan ve koruyabilen ebebeyn ister. Cocuk davranislarindan dolayi bazi sonuclarin ortata cikacagini ve kendisnin buna uymasi gerektiginu bilmeli. Bu sekilde burada cocuk egitiyor.
Ben uygulamaya calisiyorum ve daha sık üstünde durmaya basladim. Uyguladikca oglumda degisiklikler gözlemledim.

Yani uzun lafın kisasi düzenli bir hayat ile sizde 3 cocugu eminim idare edebilirsiniz korkmayin. Bebeginizin iki tane abisi olacak onlarda yardim eder:)

Öncelikle hayırlısı neyse o olsun diyorum ve prezervatifi boşaltmaya yakın takiyorsa eşiniz bu gayet normal diyorum ben sprail taktirmayi düşünüyorum sanki o daha garanti gibi geliyor

Annem de ilk başta bana hamile olduğunu öğrenince ağlamış.
İki tane yaramaz erkek çocuktan sonra her kadın korkar tabi :)
Ama doğduğum gece kızım oldu diye hiç uyumamış, bütün gece yüzüme bakmış :)

Konuma yorum yapan herkese teşekkür ederim. Beni anlayan kişilere de teşekkür ederim. Konumu kapatabilirsin Mune Mune

Annem de ilk başta bana hamile olduğunu öğrenince ağlamış.
İki tane yaramaz erkek çocuktan sonra her kadın korkar tabi :)
Ama doğduğum gece kızım oldu diye hiç uyumamış, bütün gece yüzüme bakmış :)
Pekii abilerinle aran nasil? Üzerine çok geldiler mi küçükken?

Kizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Biri 6buçuk biride 2buçuk yaşında 2 tane oğlum var. Tamammen istemsiz durumda oldu bu çocuk.
Aldırmayı bile düşünüyorum. Sabahtan beri nasil olur diye düşüekten halsiz kaldim ağlaya ağlaya.
Size sorum 3 çocuklu anneler nasil yapiyorsunuz? Nasil üçünede yetiyorsunuz?
Not: prezervatif ile korunuyorduk. Inanin eşimde bende çok şaşkiniz.
Nasibinde varmış demek ki yavrunun aldırırsan kardeşlerinin yüzüne nasıl bakacaksınız baktıkça hatırlayıp vicdan azabı çekeceksiniz doğsun yavrum kardeşleriyle büyüsün

33 yasindayim hamileyim ama hic cocugum yok keske benim 3 cocugum olsaydi suan.
Evlat guzel seydir ileri de bunu anliycaksiniz.
Yas araliklarinda cok iyi. Aldirmamani tavsiye ederim.

Hayırlı olsun bende dördüncüye şok olmuştum simdi 2,5yasinda üstelik aldırmayı hiç düşünmedim
Öğrendiğim zamanki üzüntüm bile vicdan azabımdır neden böyle bir güzelliğe üzülüp onuda üzdüm diye
Sakince düşünüp acele etme karar vermek için çünkü verdiğin karar ömür boyu vicdan azabın olabilir
Bu arada 14,10,4ve2,5yaşında çocuklarım

Çocuk sahibi olamayan kadınların "istenmeyen hamilelik" başlıklarındaki hakaretvari, yargılayıcı, nefret kusan söylemlerini görmekten gına geldi cidden.

Dünya üzerinde açlıktan ölen çocuklar varken kimse rızk muhabbetine girmesin bence.

Konu sahibi; bakacak, büyütecek olan sizsiniz. Kendiniz nasıl mutlu olacaksanız o şekilde davranın.
+1000
Burada biri 3 çocuğum var açiz diye konu açsa çocukları yaparken aklın nerdeydi yazarlar
Biri eşinden ayrilmak istese ama çocuğum var dese niye yaptın o çocuğu derler

Burayı geçtim bir gün bir komşusu akrabası kac gündür uyuyamiyorum nolur iki saat baksan dese bir gün zorla bakar oda belki ikinci defa bana mi güvenip çocuk yaptin der çıkarlar
ama sorsan herkes kurtaja karşı

Ne garip bende adet olduğumda agliyorum.kiymetini bilin.Allah onu size emanet etmişken nasıl canına kiymayi dusunursunuz?umarım annelik duygularınız ağır basar.

Back
X