Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende o 1 de yok.paralaniyrz olsa diye dedigin gibi.keske olsada 3 olsa 5 olsaDarısı başıma inşallah 1 oğlum var ama keşke 3 4 çocuğum yine olsa ama olmuyor demekki senin hakkında hayırlısı buymuş
Ayy ne guzel bi haner cnm belkide bi kizin olucqkk o senn herseyin olcak cocuklarn buyumss sakin aldirmaa iki yasindaki bebegini oldreblrmisin gormedigin icin o kucucuk sana muhtac olana kiyabilicekmisin rabbim sana yazdiysa vardir bi bildigi sagliklica kucgana al insKizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Biri 6buçuk biride 2buçuk yaşında 2 tane oğlum var. Tamammen istemsiz durumda oldu bu çocuk.
Aldırmayı bile düşünüyorum. Sabahtan beri nasil olur diye düşüekten halsiz kaldim ağlaya ağlaya.
Size sorum 3 çocuklu anneler nasil yapiyorsunuz? Nasil üçünede yetiyorsunuz?
Not: prezervatif ile korunuyorduk. Inanin eşimde bende çok şaşkiniz.
Yok canim yorumlarda yazdim aldiramam ama insanin bu şokla hep kötü düşünceler geçiyor aklimdanCocuklariniz gayet buyuk neguzel nasibi varmis 1 tabak yer acicaksiniz cocuklarinizn kardesine.oda sizin evladiniz okcak bi birek olcak yasama sansini elinden ALMAZSANIZ ...
Insallah canim insallah herşey güzel olur.Ayy ne guzel bi haner cnm belkide bi kizin olucqkk o senn herseyin olcak cocuklarn buyumss sakin aldirmaa iki yasindaki bebegini oldreblrmisin gormedigin icin o kucucuk sana muhtac olana kiyabilicekmisin rabbim sana yazdiysa vardir bi bildigi sagliklica kucgana al ins
Bizim bi arkds ucuncu cocuguna kalmisti 9 aylik bebegi vardi cok agladi napicam die simdide iyiki yapmisim diyo digerleri kendine benzemiyodu bu tipatip aynisi olduInsallah canim insallah herşey güzel olur.
Yav he heeeYa ben kadina aldirmi demisim? Hayir. Benim olsa aldiririm demisim. Sen beni taniyor musun? Sagligim nasil, hayatim nasil, diger 2 kizim nasil biliyor musun? Hayir. Hemen yapistir gaddarca. Ne kadar onyargili ve saygisiz bir milletiz ya zaten canimla ugrasiyorum insani erkenden mezara sokarsiniz valla.
Spiralle benim annem son kardesime hamile kalmişti doktor bile şaşirmişti nasil bozulmadan hamile kaldin diye. Ama bende denedim 3 kere taktirdim hepside kaydi.Yaa prezervatife de güvenemezsek halimiz harapay bunu okuyunca tüylerimin hepsi ayakta şuan. S. Kontrol yöntemi beni cok sıkıntıya soktu. Spiral nasil kizlar. ? Konu sahibi spiral taktirsaydin keske. Onun daha iyi bir korunma yöntemi olduğunu duymuştum. Suan ki şoktan ötürü aldirmak vs gibi sacma bir cümle kullanmssin. Evladina karşı Cinayet işleyecek kadar bir ANNE Değilsindir umarim. ???!
Eşinizin imzası gerekmiyor mu ?R Rossss68
sevgili ross, evveliyatla kararin her ne olursa hayirli olsun.
benim biri 7,5 digeri de 1,5 yasinda iki oglum var. spiral ile korunuyorum. hamile oldugumu ogrensem, esime dahi haber vermeden aldiririm.
bana cok agir geldi iki cocuklu hayat. cok seviyorum ogluslari elbette ama. kaldirabilecegimi sanmiyorum.
Hmmm.. bazi insanlarin vücudu spirali kabul etmiyor. Uyum saglamayabiliyor. Kayma olma olasiligi her kadinda var tani.. hicbir yöntem.%100 değil çünkü..Spiralle benim annem son kardesime hamile kalmişti doktor bile şaşirmişti nasil bozulmadan hamile kaldin diye. Ama bende denedim 3 kere taktirdim hepside kaydi.