3. Çocuk şaka gibi

Cocuklariniz gayet buyuk neguzel nasibi varmis 1 tabak yer acicaksiniz cocuklarinizn kardesine.oda sizin evladiniz okcak bi birek olcak yasama sansini elinden ALMAZSANIZ ...

Kizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Biri 6buçuk biride 2buçuk yaşında 2 tane oğlum var. Tamammen istemsiz durumda oldu bu çocuk.
Aldırmayı bile düşünüyorum. Sabahtan beri nasil olur diye düşüekten halsiz kaldim ağlaya ağlaya.
Size sorum 3 çocuklu anneler nasil yapiyorsunuz? Nasil üçünede yetiyorsunuz?
Not: prezervatif ile korunuyorduk. Inanin eşimde bende çok şaşkiniz.
Ayy ne guzel bi haner cnm belkide bi kizin olucqkk o senn herseyin olcak cocuklarn buyumss sakin aldirmaa iki yasindaki bebegini oldreblrmisin gormedigin icin o kucucuk sana muhtac olana kiyabilicekmisin rabbim sana yazdiysa vardir bi bildigi sagliklica kucgana al ins

Cocuklariniz gayet buyuk neguzel nasibi varmis 1 tabak yer acicaksiniz cocuklarinizn kardesine.oda sizin evladiniz okcak bi birek olcak yasama sansini elinden ALMAZSANIZ ...
Yok canim yorumlarda yazdim aldiramam ama insanin bu şokla hep kötü düşünceler geçiyor aklimdan

Allah aşkına korunup nasil hamile kalabiliyosunuz ( sasirdigim icin boyle yaziyorum azarlar gibi yazmiyorum yanlis anlamayin )
biz 3 senedir cabaliyoruz yapmadigimiz sey kalmadi bizim hem kari koca hic bi sorunumuzda kalmadi ( prolaktin yuksekti indirdik ilacla bitti gitti ) ama olmuyo vay arkadas...
Allah iste bazisini cocukla bazisini cocuksuzlukla imtihan ediyo...
bazen esime sakadan diyorum hatta
"biz de mi korunsak belki hamile kalirim oyle " diyorum :KK66: :KK66:
Allah boyle istemis demek ki bu da senin imtihanin saglik olsun da bakarsin neden bakamayasin bak iki cocuguna bakmissin buyutmussun onu da yaparsin kotu dusunme kendinle gurur duy hatta 3 cocuga bakabiliyorum yetebiliyorum de güc al kendini teselli et Allah korusun sagligi iyi olsun hayirli evlat olsun oyle kotu dusunme bak hisseder bebis hem Allah a isyan etme daha buyuk imtihanla imtihalanirsin Allah saglik güc sabir versin Allah vermis ne guzel sag salim de onlar sana verilen bi emanet ...

Ayy ne guzel bi haner cnm belkide bi kizin olucqkk o senn herseyin olcak cocuklarn buyumss sakin aldirmaa iki yasindaki bebegini oldreblrmisin gormedigin icin o kucucuk sana muhtac olana kiyabilicekmisin rabbim sana yazdiysa vardir bi bildigi sagliklica kucgana al ins
Insallah canim insallah herşey güzel olur.

Eğer maddi gücünüz el veriyorsa ne kadar güzel.. ben en az 3 tane yapmayı düşünüyorum :)
Kardeş iyidir , kalabalık aile iyidir.. belki de tek çocuğum ben ondan böyle düşünüyorum , ama Allah nasip etmiş olmuş kendinizi harap etmeyin bu kadar ağlamayın yazık değil mi o cana..

Yaa prezervatife de güvenemezsek halimiz harap :( ay bunu okuyunca tüylerimin hepsi ayakta şuan. S. Kontrol yöntemi beni cok sıkıntıya soktu. Spiral nasil kizlar. ? Konu sahibi spiral taktirsaydin keske. Onun daha iyi bir korunma yöntemi olduğunu duymuştum. Suan ki şoktan ötürü aldirmak vs gibi sacma bir cümle kullanmssin. Evladina karşı Cinayet işleyecek kadar bir ANNE Değilsindir umarim. ???!

Ya ben kadina aldirmi demisim? Hayir. Benim olsa aldiririm demisim. Sen beni taniyor musun? Sagligim nasil, hayatim nasil, diger 2 kizim nasil biliyor musun? Hayir. Hemen yapistir gaddarca. Ne kadar onyargili ve saygisiz bir milletiz ya zaten canimla ugrasiyorum insani erkenden mezara sokarsiniz valla.
Yav he heee

Niye şaka gibi olsun ne güzel bi kısmet nasip mutlu ol allah nasip etmiş o şaka gibi dedigin güzellige yıllar geçip ulaşamayanlar var birde böyle düşün ve mutlu ol allah rıskını verir.

Hayırlı olsun mu desem geçmiş olsun mu bilemedim. Çok korktuğum için ria taktırdım bende zira hiç ama hiç hazır değilim. 1,5 yaşında çocuğum. Ama olursa da Allah'tan yapacak bir şey yok Rabbim veriyorsa rızkını da kolaylığını da verir siz hiç kafaya takmayın, olur olur gider. Moralinizi yüksek tutmanızı, şoku atlatıp bi an önce durumu kabullenmenizi öneririm zira bebişiniz daha şimdiden istenip istenmediğini anlıyor :) Sevgiler

eneee millet korunmasız bile hamile kalamıyo siz baya başarılıymışsınız.o_O
maddi olarak bi sıkıntınız yoksa manevi olarak halledersiniz siz. çünkü ana olmak...

Yaa prezervatife de güvenemezsek halimiz harap :KK43: ay bunu okuyunca tüylerimin hepsi ayakta şuan. S. Kontrol yöntemi beni cok sıkıntıya soktu. Spiral nasil kizlar. ? Konu sahibi spiral taktirsaydin keske. Onun daha iyi bir korunma yöntemi olduğunu duymuştum. Suan ki şoktan ötürü aldirmak vs gibi sacma bir cümle kullanmssin. Evladina karşı Cinayet işleyecek kadar bir ANNE Değilsindir umarim. ???!
Spiralle benim annem son kardesime hamile kalmişti doktor bile şaşirmişti nasil bozulmadan hamile kaldin diye. Ama bende denedim 3 kere taktirdim hepside kaydi.

Canım öncelikle sağlıkla al bebisini kucağına. Herşey Rabbimden demek ki bu Dünyada rizki varmış :KK200: geçen konu acmistim prezervatif yırtık olma ihtimali var mıdır diye çok korkmuştum ama olsa da kiyilir mı kuzulara:anne:

R Rossss68

sevgili ross, evveliyatla kararin her ne olursa hayirli olsun.
benim biri 7,5 digeri de 1,5 yasinda iki oglum var. spiral ile korunuyorum. hamile oldugumu ogrensem, esime dahi haber vermeden aldiririm.
bana cok agir geldi iki cocuklu hayat. cok seviyorum ogluslari elbette ama. kaldirabilecegimi sanmiyorum.
Eşinizin imzası gerekmiyor mu ?

Kizlar hic kullnmadgim icin bilmiorum.d.kontrol haplarini recete karsilio mu.bide su sadece iliski sonrasi kullanilaninin adi ve fiyati nedr biln var mi

Spiralle benim annem son kardesime hamile kalmişti doktor bile şaşirmişti nasil bozulmadan hamile kaldin diye. Ama bende denedim 3 kere taktirdim hepside kaydi.
Hmmm.. bazi insanlarin vücudu spirali kabul etmiyor. Uyum saglamayabiliyor. Kayma olma olasiligi her kadinda var tani.. hicbir yöntem.%100 değil çünkü..

Korunmaniza ragmen olmus. Ustelik 2.5 yasinda bir cocuk cok da kucuk sayilmaz 3 yasinda olacak kardesi dogunca. Krese gonderirisiniz. Diğeri zaten okula baslayacak. Bence bakarsınız. Zor olur ama imkansız degil diger iki cocugunuz cok kucuk degil . allah sabrını verir. Katil olmayin sakın. Yiyecek ekmegi varmis. Belki de en zekisi en akillisi o olacak. Oyle iyi bir evlat olacak ki ben nasil onu aldırmayı dusundum diyerek kizacaksiniz kendinize. Rabbim hayırlısıyla kucaginiza almayi nasil etsin

Back
X