Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen gün kan vermeye acile gittim bayanın biri düzenli dogum kontrol kullandığı halde hamile kalmış ben o kadar ilaç aldım nasıl olur diye dövünüyodu ve kan kusuyorum dedi ilaç bebegi zehirlemiş ola bilir sonra ne oldu bilmiyorum hiç bir yöntem %100 koruma özelliği yokturMaalesef prezervatif pek fayda olmuyo en etkili yöntem doğum kontrol hapı düzenli kullanacaksın. Sana bol sabır diliyorum canım endişe etme çocuk bunlar büyüyüp gidiyolar anlamıyorsun bile ilerde ıyiki diyeceksin hamileliğinin tadını çıkar çok güzel bir duygu
Hangi doğum kontrol hapıymış o yaGeçen gün kan vermeye acile gittim bayanın biri düzenli dogum kontrol kullandığı halde hamile kalmış ben o kadar ilaç aldım nasıl olur diye dövünüyodu ve kan kusuyorum dedi ilaç bebegi zehirlemiş ola bilir sonra ne oldu bilmiyorum hiç bir yöntem %100 koruma özelliği yoktur
Belki bu çocuk digerlerinden daha hayırlı olacak sakın aldırmayı düşünme bile ben 3yıldır çocuk hasreti yaşıyordum ve benim gibi nice insan var bu anı bekleyen bi cana kıymak kendi rahatından Daha mı önemli bacım çocuk rızkıyla gelir derler lütfen gaflete dalıp böyle bir hata yapma olan olmuş dünyaya gelen bi şekilde büyür inşKizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Biri 6buçuk biride 2buçuk yaşında 2 tane oğlum var. Tamammen istemsiz durumda oldu bu çocuk.
Aldırmayı bile düşünüyorum. Sabahtan beri nasil olur diye düşüekten halsiz kaldim ağlaya ağlaya.
Size sorum 3 çocuklu anneler nasil yapiyorsunuz? Nasil üçünede yetiyorsunuz?
Not: prezervatif ile korunuyorduk. Inanin eşimde bende çok şaşkiniz.
Kız daha 18yaşında 7aylık evliymiş ilacın adını sordum içerde doktora verdim bilmiyorum dedi nasipte varsa her şekilde gelir kordon baglatıp hamile kalan bile gördümHangi doğum kontrol hapıymış o ya
Onu almayalım bari
Hamile olduğunu farketmeden hapa devam edenler için yapılmış araştırmalarda bir sorun yaşamadığını bulunmuş ama demek ekstrem bi durum o hanımınki
Saolun allah razi olsun.Dogal yol sayilir klomen kullandim sadece.Aynen .. maşllah .. doğal yollarla mı oldu ?
16 da evlendim ve 16 da anne oldumKaç yaşında evlendiniz nasıl 6,5 yaşında çocuğunuz var bu yaşta
Cidden icimi rahatlattiniz. Peki 3 çocukla nasil başediyorsunuz? Yada hangi zamanlar başedemiyorsunuz?Ben iyi bir örneğim sana 3.5 bir de 2 yaşında bir kızım var ve ben bu sayfayi tamamen kapatmisken korunurken hamile kaldim hamile oldugumu ogrenigimde soka girdim günlerce ağladım kesin aldıracam dedim dusmesi icin neler yapmadim ki ama rizki varmis.
sonra kendime geldim dedim ki ya aldırırsam çocuklarımın basina bisey gelirse ya eşime bişey olursa yada bana Allah büyük bir hastalık verirse ...
Vazgectim Allah verirken de sormuyor alirken de bence sende kabullen ömür boyu pişman olursun ama zamanı geri getiremezsin.Üstelik senin çocukların benim kızlarımdan büyük.
Bana da çok teselli veren oldu dinlemiyordum bile ama zamana bırak Allah ın gücüne gidecek bişey yapma sakin.
Bu sekilde ben de hamile kalmıştım cok ağladım çok isyan ettim sonra alistim kabullledim ama düştü bebek.sonra da düştü diye çok ağladım prezervatif çok sağlam bi korunma yöntemi değil malesef.Kizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Biri 6buçuk biride 2buçuk yaşında 2 tane oğlum var. Tamammen istemsiz durumda oldu bu çocuk.
Aldırmayı bile düşünüyorum. Sabahtan beri nasil olur diye düşüekten halsiz kaldim ağlaya ağlaya.
Prezervatif partneriniz sertleştiği an mı takıldı?Kizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
EvetPrezervatif partneriniz sertleştiği an mı takıldı?
Sorum sadece soru sahibine, başka kimse cevaplamasın lütfen.
aa chill hamile misin, hayirli olsun.