3. çocuk??

Amin Allah razı olsun seninde cinsiyeti öğrenince bana yaz bak unutma dualarımda olcaksn bak kız olursa talibim 3 yaşnda 1oglum var 1 oğlum daha olcak.Allaha emanet ol ve sakn kendini üzme yorma. Allahım saglıcakla kucağına almayı nasip etsin. Ülkemizin vatan bayrak seven ahlaklı imanlı nesillere ihtiyacı var inşallah evlatlarımızı öyle yetiştirmek nasip etsin görevimiz bu degilmi Türk kadını olarak:) öptüm seni.

amin canım. okumadı evlendi diye beni evlendi diye kınayanlar şimdi fellik fellik düzgün koca arıyo. eşim o kadar iyi ki maşallah yeri geliyo temizlik yapıyo yeri geliyo yemek yapıyo bi kere keyfi dışarı çıkmamıştır işten çıkıp direk eve geliyo her konuda yardımcı sağolsun. 4 yıllık evliyiz bi kere bile kavga etmedik. maşallah.. aile açısından yüzüm gülmedi de eşim açısından çok şanslıyım. Rabbim kalplerimizi daima birbirine yakın tutsun.. okuyup kendini bişey sananlara ve sırf rahat yaşayım diye zengin kocayla mantık evliliği yapanlara Allah akıl fikir versin.

dua et de bu erkek olsun. iki kızım var zaten.. sen de Allaha emanet ol canım benim. güzel duaların için teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kendine iyi bak

Hayırlı olsun öncelikle. Doğurmak da doğurmamak da tercihiniz. Ama sakın Allah rızkını verir doğur büyüt diyenleri dinlemeyin. Görüyoruz hep maddi durumu yeterli olmadığı halde 3-5 tane hatta 7-8 tane çocuk yapan aileler var. Çocuklarının ne eğitimlerini ne de ilerde evlilik durumlarında ihtiyaçlarını tam anlamıyla giderebiliyorlar. Tamam sizin 3 çocuk ama örneğin asgari ücretle geçiniyorsanız Allah rızkını verir demeyle vermiyor biraz da görünen köy kılavuz istemiyor. Bakabileceğin kadar çocuk yaparsan onlara daha iyi bir gelecek sunmuş olursun.

Evey yaaa niye böyle olduk biz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…