- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.197
- 798
- 36
- Konu Sahibi Tipsylalapoo
-
belki bu erkek olur...;sevinemiyorum da üzülemiyorum da aradayım.. kızlarım daha çok küçük.. çok zorlanıyorumaldırmaya da kıyamam ki..
kız ya bu da kız olursa..... :)) eşime diyorum kız olursa o zaman 4.cü diyobelki bu erkek olur...;
aldirma:)
hayırlı olsun.
cinsiyeti belli degildir Allah bilir :) erkek olursa bana dua etkız ya bu da kız olursa..... :)) eşime diyorum kız olursa o zaman 4.cü diyo
ederim tabi şüphen mi var. sen de dua et de erkek olsuncinsiyeti belli degildir Allah bilir :) erkek olursa bana dua etsağlıklı olsunlarda gerisi boş:)
erkek çocuk istiyorum daederim tabi şüphen mi var. sen de dua et de erkek olsun
Üç kız kardeş beraber büyürler diye düşündümrabbim sabır versin. üzülmeyin.. sizin de sınavınız böyleymiş.
kızlar çok teşekkür ederim iyi ki kk var. bana nasıl destek verdiniz bilemezsiniz..
Hayırlı olsun yaşınız kaç? Çabucak büyüyorlar hiç üzülme. Allah nasip etmiş ne güzel. Ama korunma yönteminiz biraz tuhaf yani korunurken nasıl çocuk olur.ön sevişmede de ayh dur biraz takılıyım diyor eş son raddede kondom takıyorsa tabiocuk olur korunmamış demekki 4. De olur 5. De bu yöntemle egerki böyleyse... Neyse artık hamile iseniz aldırmanz çok büyğk günah ve vicdanen de hep karşınıza çıkacak bir durum.
Haklısın tatlım ama 6 aylık bir bebeği var diğer yöntemler değildir afedersin ya eşinden kaynaklı yada kondom çıkmış fatketmemiştir o ayrı ama ön sevişmede kondondom kullanılmaz ve Bi kaç kez eş dayanamaz kaçırırsan olca bu eger böyle ise uyarıyorum arkadaşı o önden gelen su gibi menide bile sperm var ve birdaha aynı durumu yaşarlar. Bi kaç arkadaşın daha başına geldi. Bide süt koruyor diye bişeyde yok. 6 aylık bebegim var ve korunuyorduk demişya bebekten ötürü hamile kalınmaz diye bir durum yok. Büyük konuşmuyorum canım uyarıyorum.Hiçbir korunma yöntemi %100 değildir. Spiralle kondomla ve hapla hamile kalanları tanıyorum. Ve hatta haberlerde ameliyatta yukurtalıklarını bağlatan bir kadın hamile kalınca doktorunu mahkemeye vermişti. Çok büyük konuşmayın başınıza gelmesin.
Allah kolaylığını verir arkadaşım, sen tevekkül et yeter ki. Negatif düşünme, şimdi bu duyguları hissetmen çok normal.uykussuz bi geceden uyanmış olaraak yazıyorum. eşim delirirsin diyo haklı da. ama günahından ve diğer çocuklarıma yetememekten korkuyorum. iki çocukla eve yetişemiyorum daha. üçüncüyü napıcmama bi de şöyle bi durum var.hemen şimdi doğmuycak sonuçta. doğduğunda ilk kızım 3 yaşını geçicek ikinci kızım 1 buçuğa yaklaşacak ? bi de böyle düşünüyorum
Öyle bir şey yok. Diyaneti arayıp öğrenin.kızlar ama netten biraz araştırdım da.. 40 gün gibi bi süre varmış.40 gün içinde aldırmak caizmiş. bilginiz var mı konuda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?