- 26 Mart 2018
- 608
- 408
- 53
- Konu Sahibi Tipsylalapoo
-
sevinemiyorum da üzülemiyorum da aradayım.. kızlarım daha çok küçük.. çok zorlanıyorumHamilesiniz baya belli kan testi de verin hayırlı olsun bebeğiniz ♥
Aldırmayın derim imkânınız varsa çok mutlu bir haber aslındasevinemiyorum da üzülemiyorum da aradayım.. kızlarım daha çok küçük.. çok zorlanıyorumaldırmaya da kıyamam ki..
güzel dualarınız için teşekkür ederim..Hayırlı olsun diyelim. İnşallah kolaylaşır. Bizim büyükler hep diyor ki Allah yardım ediyor.
Canım öncelikle hayırlı olsun, ne güzel bir haber. Eğer maddi manevi imkânlarınız varsa doğurmalısın. Her şeyde bir hayır vardır.kızlar hamileyim ama ne yapacağıma karar vrremedim. bi yanım devam et diyo bi yanım yorulursun.. kıyamıyorum da. eşim bana bıraktı. lütfen bi akıl verin??
Hayırlı olsun bebeğiniz baya belirgin görünüyor. Kızlarınız çok küçükmüş zorlanacağınız kesin. Ama Rabbim bir kolaylığınıda verir muhakkak...kızlar bugün yaptım daha kan veremedim akşam inşallah. dün ki testime göre koyulaşmış durumda. dün daha belirginsizdi.sizce durum ne? beklemediğim bişey. 3 yaşında ve 6 aylık iki kızım var. ne hissedeceğimi bilmiyorum..
kızlar bugün yaptım daha kan veremedim akşam inşallah. dün ki testime göre koyulaşmış durumda. dün daha belirginsizdi.sizce durum ne? beklemediğim bişey. 3 yaşında ve 6 aylık iki kızım var. ne hissedeceğimi bilmiyorum..
Merhaba sizinle aynı durumu birebir yaşıyoruz bende aynı günde test yaptım benim test postif cıktı salı günü kan verdim bugün belli olacak %90 hamileyim bende.benimde iki cocugum var büyük kızım 31 aylık oglum 6 aylık biliyorum cok cok zor olacak karmaşık bi vaziyetteyim bendesizin gibi cocuklarım cok küçük ama kesinlikler aldırmayı düşünmüyorum kaldıki iki cocugumda sezeryan la dünya ya geldi doktora danışıcam bi sakınca görücek mi bilmiyorum.
Bence kesinlikle aldırmayın o size Allahın bir lütfu korunarak olmuş bide demekki Allah istemiş o çocuğun annesi olmanı bence reddetme belki senin çok büyük hayrın olacaktır o çocuk ve inan bunun vebalidd çok ağırdır. 10 yaşındaki kızını öldürmüş gibi olursun canım kıyma bencekızlar hamileyim ama ne yapacağıma karar vrremedim. bi yanım devam et diyo bi yanım yorulursun.. kıyamıyorum da. eşim bana bıraktı. lütfen bi akıl verin??
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki inan bende bu durum ne yapacagımı saskın vaziyetteyim kaldıki bi sene gecmeden bir sezeryan sonrası tekrar dogum nasıl olcak bilmiyorum aglamaktan moral bozuklugundan işime cocuklarıma bakamıyorum ama söyle düşünün hadi şimdi hayatta olan evladınızın canına kıyın kıyabilirsiniz
Kıyabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?