3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Bence 57 sayfadaki üye. her şeyi uyuyor çocuk sayısı uymuyor. abisi var ilkokul mezunu. Karadenizli.ailesine uzakta yasiyor. kendisi çalışmıyor. Türkçesi de çok düzgün. bence o ama o maaşı kocası nasıl alıyor onu merak ettim bir de bebeği bu konudaki yaşla uymuyor bebek olduğunu söyleseydi bu kadar üzerine gidilmezdi...

ben de 57den biri oldugunu dusunuyorum. yazdim hatta ama neyse bunun icin ban yemek istemiyorum. zaten hepimiz bin tane akil verdik ama olmadi. daha yapacak bir seyimiz yok 🤷🏻‍♀️
ay benim suphelendigim 57de ama cocuk sayisi tutmuyor. evden giden, bosanmak isteyen koca, sunulan protokoller, kendine de baska bosanacak insanlara da "erkegin elinde esya birakmaa!!" diye verilen akillar falan. ilginc.
 
73 sayfayı okuyacak mısınız? Ben okumıcam da. Okursanız anlatır mısınız? 🤣
ahahaha

söz konusu sayfada süphe duyulacak 2 entri var katipçim
birinin yaşı tutuyor diğerine hiç gidip bakmadım ben - o üyeleri de tanımam etmem, bilmiyorum.
valla umrumda da değil konu fake değil
sadece üyenin esas hesabı başkaymış
bu konuyu başka rumuzla açmış

neticede "belki" bazı bilgileri burada eğip bükmüştür esas niki anlaşılmasın diye ama konu özünde gerçek. benim anladığım o.
 
Anlamadığım şu, hoş biz burda ne fakeleri yedik, günlerce derdini dinledik( bkz: mügehatun) bu da fake olabilir çok da hayat memat meselesi değil ama diyelim ki ifşa olmamak adına kendisine yazıyor, niye kafa göz dalıyor ki? Yani nasıl bir adanmışlık, kendini kaptırmışlık bu kısmı anlayamıyorum ben. Bir de 2. Üyelik alsam niye tanınmamak için kendime yazayım kendime gömeyim? Anlamadığım kısım bu, yoksa mühim değil dediğim gibi.
 
Sayfa 57deki üyelik tahmin ettiğim üyelikse durup durup , kırk yılda bir gelip sadece bu konuya yazmış olması bana ilginç geldi. O yüzden ondan şüphelendim şimdi okuyunca Ama eşiyle arasında yaş farkının çok olduğunu yazmıştı taa eskiden. Bu konuda yaş farkı az. Orası tutmuyor
 
Anlamadığım şu, hoş biz burda ne fakeleri yedik, günlerce derdini dinledik( bkz: mügehatun) bu da fake olabilir çok da hayat memat meselesi değil ama diyelim ki ifşa olmamak adına kendisine yazıyor, niye kafa göz dalıyor ki? Yani nasıl bir adanmışlık, kendini kaptırmışlık bu kısmı anlayamıyorum ben. Bir de 2. Üyelik alsam niye tanınmamak için kendime yazayım kendime gömeyim? Anlamadığım kısım bu, yoksa mühim değil dediğim gibi.
Aynen öyle benim 2 hesabım olsa kesinlikle konuma olumlu yorumlar yaparım kendime methiyeler dizerim övgüler söylerim.😂Kendime bunu neden yapayım ki neden gömeyim bana da burası ilginç geldi.Böyle olunca da konu doğru değil mi diyor insan ama 🤷‍♀️
 
Arkadaşlar konu sahte ya mantık aramayın hala neden gelip kendini eleştirdi diye. Gündem olsun diye açılmış Bi konu. Belki çocuğu yok belki evli değil belki de 300 TL nafaka alıp hayallerini buraya yazmıştır kim bilebilir.
Kendi kendine hakaret eden, hatta kavga edeni gördük 🤣 Millet hala kendine neden giydirdi diye beynini yakıyor.
 
Konuyu severek takip ediyordum, niye boyle oldu ya 😞
images (87).webp
 
Arkadaşlar şaka bir yana. 1 aydır evde oturan ben bugün eğitim sektöründe işe başladım.... Artık buralarda yokum... 🥹🥹🥹🥹🥹 Burda kanka olduğumuz kavga ettiğimiz düşman olduğumuz herkese thanks 🥹🥹😍😂
 
Konu da fake arkadaşlar, hiç bir erkek ayrılırken ‘al herşeyim senin olsun yeter ki beni bırak’ demez, kadın da demez,

Mal mülk tatlı, miras kavgasından kardeşler birbirini öldürüyor, şehzadeler iktidar için birbirinin boynunu vurduruyor.

Fakir edebiyatını sadece parası olmayanlar yapar, para insanı cokkkk değiştirir çok,

O yüzden konu sahibinin ıslak rüyalarını okuduk hayırlı olsunnn bize :)
 
Back
X