Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence 57 sayfadaki üye. her şeyi uyuyor çocuk sayısı uymuyor. abisi var ilkokul mezunu. Karadenizli.ailesine uzakta yasiyor. kendisi çalışmıyor. Türkçesi de çok düzgün. bence o ama o maaşı kocası nasıl alıyor onu merak ettim bir de bebeği bu konudaki yaşla uymuyor bebek olduğunu söyleseydi bu kadar üzerine gidilmezdi...
ay benim suphelendigim 57de ama cocuk sayisi tutmuyor. evden giden, bosanmak isteyen koca, sunulan protokoller, kendine de baska bosanacak insanlara da "erkegin elinde esya birakmaa!!" diye verilen akillar falan. ilginc.
Konu doğruymuş ama üye yanlışmışO kadar saydirdik bosamiydihele diyorum erkekler cirkeftir hayatta bu kadar para pul vermezler ayrilirken
![]()
Üyenin başka bir hesabı varmış burada aktif olarak kullandığı o hesabıyla bu konuyu açmak istememiş o nedenle başka hesaptan açmış bu konuyu ama konusu gerçekmiş.O
Ne demek yaa![]()
ahahaha73 sayfayı okuyacak mısınız? Ben okumıcam da. Okursanız anlatır mısınız?![]()
Ama kendi soylediklerinide curutmus bi msjda birde bana ozel msj olarak geldi demisÜyenin başka bir hesabı varmış burada aktif olarak kullandığı o hesabıyla bu konuyu açmak istememiş o nedenle başka hesaptan açmış bu konuyu ama konusu gerçekmiş.![]()
Aynen öyle benim 2 hesabım olsa kesinlikle konuma olumlu yorumlar yaparım kendime methiyeler dizerim övgüler söylerim.Anlamadığım şu, hoş biz burda ne fakeleri yedik, günlerce derdini dinledik( bkz: mügehatun) bu da fake olabilir çok da hayat memat meselesi değil ama diyelim ki ifşa olmamak adına kendisine yazıyor, niye kafa göz dalıyor ki? Yani nasıl bir adanmışlık, kendini kaptırmışlık bu kısmı anlayamıyorum ben. Bir de 2. Üyelik alsam niye tanınmamak için kendime yazayım kendime gömeyim? Anlamadığım kısım bu, yoksa mühim değil dediğim gibi.
Kendi kendine hakaret eden, hatta kavga edeni gördükArkadaşlar konu sahte ya mantık aramayın hala neden gelip kendini eleştirdi diye. Gündem olsun diye açılmış Bi konu. Belki çocuğu yok belki evli değil belki de 300 TL nafaka alıp hayallerini buraya yazmıştır kim bilebilir.
Favorim ben gorumceyim, gelinimiz bizim yazip yazip ertesi gun gelip ben gelinim diye konu acan şekerli abla hdhgdgKendi kendine hakaret eden, hatta kavga edeni gördükMillet hala kendine neden giydirdi diye beynini yakıyor.