Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki doublemom mı?
Kara Murat hanginiz ya yetti ya bıhtıh ya.
E kimse de banlanmiyor... Öyle 3-4 üyelik alıp kendi kendimize yorum yapabiliyo muyuz?:)))) onun uzak yakın alakası yok. Şaka gibi belki 3. üyeliği ile yazdı ama ben buna hep ikinci üyelik demiş olamazmıyım. Konu bu üyenin kim olduğu değil.
Kazen sayende 57.sayfa çökmüştü yogunlukdanAllah sizi ne yapsın emi :)))))))
Burada 57. sayfa yazdım diye bana 57. sayfadaki üyeleri bu mu bu mu diye sorup duruyorsunuz. Yahu sayfa kaç ne bileyim uydurdum 57 diye :)))))))
Biri de yazmış 57. sayfa olamaz sen benle kafa mı buluyorsun diye. Oturup bakmadım ki kaçıncı sayfada kadın son sayfaya kadar yazıp çizmiş:)))) Bende sayfa 57 diye yazdım geçtim.
Allah sizi ne yapsın emi 57. sayfada yazanlar hakkınızı helal edin hala gülüyorum.
E kimse de banlanmiyor... Öyle 3-4 üyelik alıp kendi kendimize yorum yapabiliyo muyuz?
Kız gösterdim ya mesajları, biz konusurken küt diye uckelebekten cevap veriyorsun...Sensin yani cevap veren....Ne düşünebilirim ki? Al bak bı daha atiyorumBen bugün yazılı kağıdı okurken P piraye bana özelden yazdı ama beynim sulanmisti cok genel öylesine bir cevap verdim,tam anlamadım bile ne dedi.Isim biterse aksam bakarım dedim,eve geldim bebek delirmiş gibiydi ,ancak girebildim ve ilk aksamustuydu bebegi emzirirken aaA falan oldum ama bebek durmadi gene bKMadim.Simdi geldim ki aforoz edilmisim
Ben ozel mesajlara bir daha bakicam simdi ,zira halen anlamadimKız gösterdim ya mesajları, biz konusurken küt diye uckelebekten cevap veriyorsun...Sensin yani cevap veren....Ne düşünebilirim ki? Al bak bı daha atiyorum
Bu nasıl üslup? .... Evet biliyorum kuralları...kendi kendimize yazamıyoruz....Sen çok şey bildiğini sanıyorsun ya gidip site kurallarını bir oku olur mu? Özellikle 2. üyelik bölümü....
1, 2, 3Mune bu saatten sonra konu dışı sende
Olabilir ama zannetmiyorum heralde okumuş avukat olmuş biri bu kadar boş beleş işler yapmaz. İnternetten indirmiştir.Kiz protokolü nasi uydurup yazdi, avukat mi bu kadin
Bu nasıl üslup? .... Evet biliyorum kuralları...kendi kendimize yazamıyoruz....
Iyi de sen bana yazdığını buraya da yazmışsın, sadece bana yazmamışsın ki ,burdanda o kişi kimse 2 üyeliği karıştırmış. Ben küçücük bir yalan bile söylemiyorum ne münasebet. Benim gecmis konularim belli ,annelik grubu,ucretsiz izin ve tayin ,hepsi de tutarlı.Kimseye yalan borcum yok.Gercek hayatta ya da dijital de ilk defa böyle bir sey yasiyorum ve şoktayım. Ve cok üzüldüm, cokta kırıldım.Kız gösterdim ya mesajları, biz konusurken küt diye uckelebekten cevap veriyorsun...Sensin yani cevap veren....Ne düşünebilirim ki? Al bak bı daha atiyorum