Onlarla pek aramız iyi değildi.Boşanma konuları için geçen ay benim ailem geldi, onlarda eve geldi konuşmaya. Allah var çocuklara kıyamadı onlarda eşime telkinde bulunmuş, kızım konuştu babanesiyle ondan öğrendim. Bana bayıldığını sanmıyorum, hangi kayınvalide bayılmış zaten ama özellikle ilk kızıma çok düşkündür. Eşim gelmedi ve aramadı. Ama protokolü değiştirip mesaj atmış, üstüne bişey yazmadım Öfkeyle ya da yönlendirmeyle hareket ettiğini hissettim. Bugün ya da yarın akşam gelir o da böyle davranıp psikolojimi yönetmek istiyor. Çekişmeli davadan bahsetmedi hiç, daha önce konuşrken rezillik dedi herşeyin ortaya dökülmesi çocuklar şahitler vs. Ama bordro konusunu da açık etmek istemediği için yanaşmaması normal. Benim için uzamasında sakınca yok, bir acelesi varsa o düşünmeli o tarafını. Boşanma sonuçlanana kadar bizim evimizi ve hayat standartlarımızı düşürmeden tedbir nafakası verilebilirmiş ilk andan itibaren. Yani bununla benim gözümü korkutamaz. Bunu da kafamdan uydurmuyorum akıllı eşimin avukatının eşi de avukat. Ben de onu tanıyorum ondan öğreniyorum bunları istemiyorsan boşanmayı imzalama dedi, seviyorum demen yeterli dava red bile edilebilirmiş. O da hayatında bir kadın olmasa böyle alel acele çocukları ailesini herkesi karşısına alıp çırpınmaz diyor