3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

kimin mesela? herkes burda kendince akıl verdi, destek çıktı. şu işin doğrusunu deyin bi:işsiz:
E konu sahibi tam da senin vereceğin cevabı vermiş doublemom doublemom ...Ya sen konu sahibisin ya da konu sahibine yanlışlıkla sen mesaj yolladın? Öyleyse bile ele vermiyor seni bak, helal olsun kadına :-)

Son düzenleme:
Valla su hayatta esi tarafindan zerre sevilmemis bir insan olmak kadar kötüsü varmi? Bacım senin dini nikahın bile sakata girmistir hala araba nafaka re re re rororo yapma Allah aşkına
Sevmiyor işte bunun acısını asla çıkaramazsın

Aha demiştim ben. Böyle boşanıp madur olan erkek çok çok çok az, çok yüksek oranda boşanmalarda hep kadın madur ama nasıl oluyorsa erkekler ağlaşıp durur yok nafaka bilmemne diye. Konu sahibi, ekşici ağlak erkeklerden misiniz? Gelip burada kadınlara da “vay yazık erkeklere” dedirtip kendi tarafınıza mı çekmek istiyorsunuz? Eğer öyleyse valla sizlerden tiksindim engelle engelle ancak rahat ettim yeter artık çıkmayın insanların karşısına zorla.

Türkiyede daha uzun yıllar genelde madur erkek zor. Evlenmeyin kardeşim. Mgtow ne güzel :)

Valla su hayatta esi tarafindan zerre sevilmemis bir insan olmak kadar kötüsü varmi? Bacım senin dini nikahın bile sakata girmistir hala araba nafaka re re re rororo yapma Allah aşkına
Sevmiyor işte bunun acısını asla çıkaramazsın
İşte bu kısım düşünülmüyor. Baştan beri diyorum bir erkek ayrılmak istediğini söylüyorsa dini nikah da ortadan kalkar. Mücadeleye gerek yok

Sevmeyen adam aldatır mı. Aldatabilir. Zamanında yemiş o naneyi. Yine yiyebilir. Ben adama baştan beri acımış değilim. Ama merhametli bir adammış bu konu tartışmaya kapalı.

Küçük oğlumun okulunda rehber öğretmenle görüştüm. Okulda ağlamış annem babamla küstü babam eve gelmiyor diye. Nasıl bir sebep bu çocukların gözyaşına değer savunduğunuz şeylere bak, hayretle okuyorum. Birini bulsun inşallah diyen var. Hala dönmedi bana buarada. Sorduğunuz soruları cevaplamıştım ben 2 yıllık bi fakültedeydim aynı üniversitede. Bir sabah poğaça alırken benim moralim bozuk ve ağlıyordum orada karşılaştık. Bölümünü sordum o da bana sordu. Sonra kantinde karşılaştık. Sonra bikaç kere sohbet ettik ben yalnız yaşadığımı söyledim evde konuşmak istedi. Ben de ne kadar hata varsa onda da o kadar var. Sonra 2-3 hafta böyle devam etti ilişkimiz. Ev dışında hiç dolaşmadık diyebilirim bir kere türkü bara gitmiştik. Sonra ayrılmak istedi okuluda bitti bunlar 2 ay içinde oldu bitti. Ayrılıp gitti memleketine sonrasını anlattım zaten. Aramadığı için gerginim çocuğun okulundan aradıklarını söyledim görüşünce haber verirsin demişti ama eve gelmesini istiyorum konuşmak için.
İnsanlığınızı bilemem ama siz iyi bir anne değilsiniz.O küçücük çocuğun gözyaşları sizin yüzünüzden.Siz ara bulucu olup çocuklarınıza babalarıyla sizin ayrılacağınızı,onların istedikleri zaman babalarıyla görüşebileceklerini,ayrılmanızın tamamen ikinizin isteğiyle olduğunu,böyle daha iyi olacağını onları karşınıza alıp anlatabilirdiniz.Ama siz çocukları doldurup,onları ağlatıp babalarının üstüne salmışşınız.Çocuklarınızı hiç düşünmüyormusunuz?Biraz aklı selim davranarak bu süreci daha iyi yönetebilirdiniz.Çocuklarınız bu kadar etkilenmezdi.Siz kendi bencil istekleriniz için hala çocuklarınızı babalarına göstermemekle tehdit ediyorsunuz.Sabahları uykuyu tercih edip kahvaitı bile hazırlamadığınız çocuklarınızı babalarına karşı koz olarak kullanmayın.Zaten babaları maddi manevi arkalarında onların.Kocanızın istemediği kişi sizsiniz.Keşke eşiniz o çocukların velayetini alsa..

Bi insan niye böyle saçma Bi fake konu açar ki. Ne alaka yani ne geçti eline?
Türk kadinlarinın kaçta kaçının konu sahibi gibi bir karaktere destek verecek derecede açgozlü bencil ve asalak olduğunu saptamaya çalişıyorlardı... Allahıma şükür cok az çıktı sayı.....

Son düzenleme:
Bence bu konu kapatılsın artık.
Ya bı dur, sezon ortası daha? Belki adamın avukatının karısı , adamın gizli sevgilisi çıkacaktı? Belki kadının eli silahlı abisi kocaya hak verip, kardeşine tirat atıcaktı....Ay lütfen kapanmasın ...Çok üzülürüm ben....

Esila konu sahibesi bizi yanılttı :D
çift üyelikli mi desem yoksa daha fazlası mı desem ne desem bilemedim.

Pazar akşamı gece 3te kayinpederimi kaybettim. Öyle diyorum ama tanıyın diye ne evlattan ayırdı ne yan bakışını gördüm
Ara ara birseyler yazdım ama bence ciddi problemli dalga geçiyorsa da bu hastalik

Back
X