Hanımlar,
rica ediyorum artık konuya fake, konuyu açan erkek vb yazmayınız, fake değil ama size göre fake’se konuda yazmak yerine şikayet et butonuna basarsınız yöneticiler inceler.
Konuyu açan kişi ana üyeliğiyle açmak istemediğinden 2. üyelik kullanmış, bu deşifre olmamak için “kurallara uymak kaydıyla” zaman zaman yapılan bir şey, sanırım topikte çift üyeliğiyle yorum yazmış, bu bir hata ama gerekli uyarı özelden yapıldığından bundan sonra hem site kurallarına hem de 2. üyelik kurallarına dikkat edecektir, velev ki dikkat etmedi zaten üyelikleri birleştirilir, siz sanıyor musunuz ki herkes kafasına göre 3-5 üyelik alıp sitede dilediği gibi davranabilir?
Hayır böyle bir şey olamaz, yönetim müdahale etmesi gerektiğinde bütün üyeliklerini birleştirmesini de bilir.
Bir de bir yazı gördüm kim yazdı hatırım da değil lakin bu konuyu aksiyon almak için yönetimin açtırdığı söylenmiş.
Ben bu konunun içeriğini bilmiyorum, konuyu açan yorumlarında neler yazmış onu da bilmiyorum ama şunu biliyorum yönetimin böyle konular açtırmaya ihtiyacı yok zira zaten her gün şaka gibi konuları açanlar var, bu konular çok mu inanılmaz çok mu kurgu? O zaman Müge Anlı programına katılan bir sürü kimin eli kimin cebinde belli olmayan insanların hayatı da kurgu demek ki, memlekette şaka gibi insanların acayip acayip hayatları varken KK yönetimin aksiyon almak için konu açtırmasına hacet yok, o şaka insanlardan bir kısmı üye olup insanın aklıyla oynayacak hayatlarını yazıyorlar zaten.
Şimdi rica ediyorum konu içeriğine dönünüz, konu dışı yazmayınız, içerikle ilgili şüpheniz varsa konuya yazmama hakkınızı kullanınız.