- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
- Konu Sahibi Kafestekus
-
Sizin soyleminizle karnınızı bile doyuramadiginiz evde neden 3 çocuk? yani yadirgamak için sormuyorum yanlis anlamayın sadece onlara da yazık değil mi size de yazık battikca daha dibe batmissiniz sanki.Duzelir düzelir diye bekliyorsunuz bir bakıyorsunuz etrafta bir kaç çocuk ve ne yapacağını bilmeyen bir kadın...Mahkeme yoluyla nafakanizi vermek zorunda vermezse haciz koydurur bir şekil alırsınız olmadı paşa paşa hapis yatar ama şu an ki sistemde ne nasıl olur hiç bilmiyorum....Onun haricinde geçer bir işe çalışır çocuklarınızı buyutursunuz ne kadar kolay bilmiyorum..Eğer konunuz doğruysa Allah yardımcınız olsunÇalışmıyorum hicbi gelirim yok
Eşimin maddi durumu orta
Eşim çok gaddar biri nafaka verirmi hicbi fikrim yok inanın ve hicbi birikimim yok aşırı caresiizm bu evde yemek bile yiyemiyorum ve oda yememi istemiyor ne giyme ne gezme hicbi masrafı olmayan bı kadinim ona rağmen yaptığı mutfak masrafını bile yüzüme vuruyo ve 3 çocuğu var ve gerçekten çok idareliyimdir tek yaptığı çocuklar için yaptığı mutfak masrafı başka hicbirsey değil aşırı zoruma gidiyor açlıktan öleceğim evin içinde artık dayanamıyorum
Çocuklarına bakacak mecburen, nafaka vermek zorunda, tek başıma nasıl bakacağım diye düşünme yani.Çocuklar sadece sizin değil babaları da bakmak zorunda. Nafaka alıp yaşları okula gidecek kadar büyükse işe girebilirsiniz.
Yok artıkÇalışmıyorum hicbi gelirim yok
Eşimin maddi durumu orta
Eşim çok gaddar biri nafaka verirmi hicbi fikrim yok inanın ve hicbi birikimim yok aşırı caresiizm bu evde yemek bile yiyemiyorum ve oda yememi istemiyor ne giyme ne gezme hicbi masrafı olmayan bı kadinim ona rağmen yaptığı mutfak masrafını bile yüzüme vuruyo ve 3 çocuğu var ve gerçekten çok idareliyimdir tek yaptığı çocuklar için yaptığı mutfak masrafı başka hicbirsey değil aşırı zoruma gidiyor açlıktan öleceğim evin içinde artık dayanamıyorum
Böyle böyle sındırmısler ıste.tek derdim 3 çocuğumun karnını doyurim onlarla oyun oynim evimi temizlim hep boyleydim ne gezmekte gözüm oldu ne başka birşeyde
Asgarı ucretı gectım esım fabrıkada amır ,bız onun maasılayla tek cocuga bakamıyorz.Kırası ,kresı tek maas mumkun değil.Gece gunduz makarna yemesı lazım bu cocyklarınf. Kimsenin 1 asgari ücretle 3 küçük çocuğa (eşsiz) bakabileceğini maalesef sanmıyorum.
3 çocuga da ayrı ayrı nafaka vermek zorunda. eğer siz de çalışırsanız üç çocuğunuzla gül gibi yaşarsınız. belki eksikleriniz olur ama iç huzunuz tam olur. çocukların da öyle bir ortamda büyümesi onlar adına da gelecekte problem yaratır. bir an önce iş bulun ve tekmeyi basınVereceği nafaka ya çocuklarıma yetmezse 3 çocuğumun yaşları 6 4 2 kucuckler daha kendimi gram düşünmüyorum artık psikolojik olarak çok yıprandı çocuklarım onlar için çok üzülüyorum
Böyle bir adamdan neden 3 çocuk yaptınız..Vereceği nafaka ya çocuklarıma yetmezse 3 çocuğumun yaşları 6 4 2 kucuckler daha kendimi gram düşünmüyorum artık psikolojik olarak çok yıprandı çocuklarım onlar için çok üzülüyorum
Demek ki kusursuz değilmiş zaten bu herif. Siz böyle olduğuna inanmışsınız maalesef.Hep böyle olsa 8 yıl evli kalıp 3 çocuk yaparmiydim hiç mükemmel bir evliliğimiz vardı annesi hep kıskandı beni herşeyimi oğlunu hep doldurdu hep hep hep en sonda üstüme iftira attı görümcem ve çok büyük kavgalar yaşandı kendimi temize çıkardığım da evliliğimiz bitmişti resmen çok çabaladım çok çok denedim tekrar sevmeyi ama olmadı eşim hiç arkamda durmadı hep hata kusur aradı ama yemin ederim tek derdim 3 çocuğumun karnını doyurim onlarla oyun oynim evimi temizlim hep boyleydim ne gezmekte gözüm oldu ne başka birşeyde
Çalışan kadını kötü olarak algılarlar tabi. Parası olanın sesi çıkar , eli güçlü olur. Bunlar eve kapatacak , çocuk doğurtacak , eziyet edecek kadın arıyorlar. Kötü (!) olana diş geçiremezler nasılsa.Bunların ailesinde çalışan kadın çok özür diliyorum kötü kadın olarak algilaniyormus ben bekarken çalışırdım nasılda güçlüydum yönetici asistanıydim evlendim asla çalışmazsin dediler anne baba yok mecbur kabul ettim 4 kolla sarıldım bu aileye ama yaşadıklarım beni yıprattı yıktı yaktı şu an bile yazarken ağlıyorum gücüm kalmadı çocuklarım ağladığımi görmesin diye kendimle savaşıyorum eğer sizin dediklerinizi desem sonum belli malesef aşırı caresizim
Allah yardımcın olsunÇalışmıyorum hicbi gelirim yok
Eşimin maddi durumu orta
Bosanamayacaksaniz sizde ona aynisni yapın. Kavga etmeyin. Sürtüsmeyin ama.alttan alta deli edin onu.Hayır tabiki kilit vurmuyor ama yüzüme yüzüme yaptığı aldığı herşeyi vurduğu için ben nasıl yerim onun aldıklarını yiyemem ve biliyormusunuz kendisi gayet mutlu şarkılar söyleyerek yemek pisiriyo yiyo mutfakta ben yokum hiçim gibi bosanmiyorda resmen hayatım işkenceye döndü
Asgari ücretle çalışsanız bi yerde nafaka da alırsınız en azından ev kirası kadar nafaka gelse bir şekilde geçinilir. Çocuklara da uygun fiyata bakacak birini ayarlayın şimdiden. Önce iş ve bakıcı bulun kısacası. Ayrılma fikrinizi söylemeyin. Çalışmak istiyorum diyin.Vereceği nafaka ya çocuklarıma yetmezse 3 çocuğumun yaşları 6 4 2 kucuckler daha kendimi gram düşünmüyorum artık psikolojik olarak çok yıprandı çocuklarım onlar için çok üzülüyorum
Kreşten kastım bakıcı kadınlardı. Geçenlerde burada bir konu vardı orada gördüm baktığı fiyata konu açanın ve yorumlardakilerin. Kreşler pahalıdır tabii. İş olarak da ev temizliği tarzı şeyler yapılabilir. Baştan konuşup işe çocuğuyla giden kadınlar da var hatta bugün En Hamarat Benim yarışmasındaki yarışmacı öyle yapıyormuş. İş yeri sahibiymiş eşi ben öyle anladım o şekilde gelirini gizleyemez ve ya ödemeden kaçamaz. Eskisi gibi değil artık cezai yaptırımları var.Yanlış anlamayın ama merakımdan soruyorum. Üç çocuğun kreşi nafakayla nasıl karşılanacak? Kreş ortalama iki bin. Alacağı nafaka birinin kresine bile yetmez. Gıda, kira, fatura?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?