3 çocukla boşanmak

Kafestekus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2022
14
0
1
29
Merhaba ben nerden baslim ne yazım bılmiyorum kimsem yok anne yok bana yok istemiyorlar zaten zor bir çocukluk geçirdim annem babam boşandıktan sonra bizi.unuttular bende çareyi evlenmekte yuva kurmakta buldum ama malesef hayatımın hatası olduğunu son bir senedir anlıyorum malesef hep değişir düzelir diye umdum eşim ilgisiz merhametsiz vicdansız para delisi bir adam Aralık ayında dükkan aldı ve birazcık para kazanmaya başlayınca bambaska biri oldu boşanmak istiyorum 8 senedir zaten eve kapattı beni sosyal hayat dünyam hicbirseyin yok bana yol gösterin bosanirsam 3 çocuğuma nasıl yetecegim ne yapacağımi bılmiyorum tek bildiğim bu adama bır gün bile katmanmak istememem çok yalnızım 😢

Çalışıyor musunuz ?
Eşinizin maddi durumu nasıl?
Boşanma durumunda nafaka verir mi ?
Sizin kıyıda köşede birikiminiz var mı ?

Çocuklar sadece sizin değil babaları da bakmak zorunda. Nafaka alıp yaşları okula gidecek kadar büyükse işe girebilirsiniz.

Çalışıyor musunuz ?
Eşinizin maddi durumu nasıl?
Boşanma durumunda nafaka verir mi ?
Sizin kıyıda köşede birikiminiz var mı ?
Çalışmıyorum hicbi gelirim yok
Eşimin maddi durumu orta
Eşim çok gaddar biri nafaka verirmi hicbi fikrim yok inanın ve hicbi birikimim yok aşırı caresiizm bu evde yemek bile yiyemiyorum ve oda yememi istemiyor ne giyme ne gezme hicbi masrafı olmayan bı kadinim ona rağmen yaptığı mutfak masrafını bile yüzüme vuruyo ve 3 çocuğu var ve gerçekten çok idareliyimdir tek yaptığı çocuklar için yaptığı mutfak masrafı başka hicbirsey değil aşırı zoruma gidiyor açlıktan öleceğim evin içinde artık dayanamıyorum 😢

Kanunen vermek zorunda. Vermezse hapis cezasına kadar gidiyor.
Vereceği nafaka ya çocuklarıma yetmezse 3 çocuğumun yaşları 6 4 2 kucuckler daha kendimi gram düşünmüyorum artık psikolojik olarak çok yıprandı çocuklarım onlar için çok üzülüyorum

Öncelikle işe başlamak şart o zaman nasıl geçineceğinizi daha iyi hesaplarsınız. İşte tek bir kişinin çalışmasıyla 3 çocuk yapmak sıkıntı. Eşiniz çalışıyor mu onu göremedim gerçi ama keşke 3 çocuğu yapasıya kadar maddi durumunuzu öngörseydiniz :/ Ben tek çocuk olduğum halde zorlanıyoruz açıkçası. Bu durumda ne tavsiye edilir bilemiyorum ki :/

Vereceği nafaka ya çocuklarıma yetmezse 3 çocuğumun yaşları 6 4 2 kucuckler daha kendimi gram düşünmüyorum artık psikolojik olarak çok yıprandı çocuklarım onlar için çok üzülüyorum
Bu durumu yaşayan ilk siz değilisiniz inanın böyle çocuklarını büyütmüş çok kadın var. Nafakayla çocuklarınızı kreşe verip siz de çalışırsınız ve geçinirsiniz. eşinizin durumu iyiyse iyi nafaka alırsınız. ev araba vs varsa yarı yarıya sizin zaten her türlü

Öncelikle işe başlamak şart o zaman nasıl geçineceğinizi daha iyi hesaplarsınız. İşte tek bir kişinin çalışmasıyla 3 çocuk yapmak sıkıntı. Eşiniz çalışıyor mu onu göremedim gerçi ama keşke 3 çocuğu yapasıya kadar maddi durumunuzu öngörseydiniz :/ Ben tek çocuk olduğum halde zorlanıyoruz açıkçası. Bu durumda ne tavsiye edilir bilemiyorum ki :/
Eşimin durumu orta esnaf kendisi aylık geliri 10 binden fazla ben tuvalet bile temizlerim ama 3 çocukla nasıl çalışırım naparim deliricem bu evde durdugum her dk canımdan gidiyo l

Eşimin maddi durumu orta
Eşim çok gaddar biri nafaka verirmi hicbi fikrim yok inanın ve hicbi birikimim yok aşırı caresiizm bu evde yemek bile yiyemiyorum ve oda yememi istemiyor ne giyme ne gezme hicbi masrafı olmayan bı kadinim ona rağmen yaptığı mutfak masrafını bile yüzüme vuruyo ve 3 çocuğu var ve gerçekten çok idareliyimdir tek yaptığı çocuklar için yaptığı mutfak masrafı başka hicbirsey değil aşırı zoruma gidiyor açlıktan öleceğim evin içinde artık dayanamıyorum 😢
Ne demek açlıktan öleceğim mutfağa kilit mi vuruyor bu adam

Ne demek açlıktan öleceğim mutfağa kilit mi vuruyor bu adam
Hayır tabiki kilit vurmuyor ama yüzüme yüzüme yaptığı aldığı herşeyi vurduğu için ben nasıl yerim onun aldıklarını yiyemem ve biliyormusunuz kendisi gayet mutlu şarkılar söyleyerek yemek pisiriyo yiyo mutfakta ben yokum hiçim gibi bosanmiyorda resmen hayatım işkenceye döndü

Hayır tabiki kilit vurmuyor ama yüzüme yüzüme yaptığı aldığı herşeyi vurduğu için ben nasıl yerim onun aldıklarını yiyemem ve biliyormusunuz kendisi gayet mutlu şarkılar söyleyerek yemek pisiriyo yiyo mutfakta ben yokum hiçim gibi bosanmiyorda resmen hayatım işkenceye döndü
Yani derdi ne bu adamın yani noldu da değişti yoksa hep mi böyleydi

Dinsizin hakkından imansız gelir demiş eskiler, siz böyle kendi kendinize yanıp durursanız daha çok ağlarsınız. 3 evlat vermişsiniz, evini çekip çeviriyorsunuz sesinizi çıkarın biraz. Sustukça daha kötü olur, dişinizi gösterin. Bu arada çalışmaya bakın, madem masrafım sana dokunuyor tut çocuklarına bir bakıcı ben çalışacağım deyin, gücünüzü toplamanız lazım ayrılmak için

Yani derdi ne bu adamın yani noldu da değişti yoksa hep mi böyleydi
Hep böyle olsa 8 yıl evli kalıp 3 çocuk yaparmiydim hiç mükemmel bir evliliğimiz vardı annesi hep kıskandı beni herşeyimi oğlunu hep doldurdu hep hep hep en sonda üstüme iftira attı görümcem ve çok büyük kavgalar yaşandı kendimi temize çıkardığım da evliliğimiz bitmişti resmen çok çabaladım çok çok denedim tekrar sevmeyi ama olmadı eşim hiç arkamda durmadı hep hata kusur aradı ama yemin ederim tek derdim 3 çocuğumun karnını doyurim onlarla oyun oynim evimi temizlim hep boyleydim ne gezmekte gözüm oldu ne başka birşeyde

Dinsizin hakkından imansız gelir demiş eskiler, siz böyle kendi kendinize yanıp durursanız daha çok ağlarsınız. 3 evlat vermişsiniz, evini çekip çeviriyorsunuz sesinizi çıkarın biraz. Sustukça daha kötü olur, dişinizi gösterin. Bu arada çalışmaya bakın, madem masrafım sana dokunuyor tut çocuklarına bir bakıcı ben çalışacağım deyin, gücünüzü toplamanız lazım ayrılmak için
Bunların ailesinde çalışan kadın çok özür diliyorum kötü kadın olarak algilaniyormus ben bekarken çalışırdım nasılda güçlüydum yönetici asistanıydim evlendim asla çalışmazsin dediler anne baba yok mecbur kabul ettim 4 kolla sarıldım bu aileye ama yaşadıklarım beni yıprattı yıktı yaktı şu an bile yazarken ağlıyorum gücüm kalmadı çocuklarım ağladığımi görmesin diye kendimle savaşıyorum eğer sizin dediklerinizi desem sonum belli malesef aşırı caresizim

Bu durumu yaşayan ilk siz değilisiniz inanın böyle çocuklarını büyütmüş çok kadın var. Nafakayla çocuklarınızı kreşe verip siz de çalışırsınız ve geçinirsiniz. eşinizin durumu iyiyse iyi nafaka alırsınız. ev araba vs varsa yarı yarıya sizin zaten her türlü
Yanlış anlamayın ama merakımdan soruyorum. Üç çocuğun kreşi nafakayla nasıl karşılanacak? Kreş ortalama iki bin. Alacağı nafaka birinin kresine bile yetmez. Gıda, kira, fatura?

Yanlış anlamayın ama merakımdan soruyorum. Üç çocuğun kreşi nafakayla nasıl karşılanacak? Kreş ortalama iki bin. Alacağı nafaka birinin kresine bile yetmez. Gıda, kira, fatura?
Bi de bu tip herifler nafaka vermemek için sigortasız çalışır, kendini işten çıkmış gibi gösterir ama o nafakayı ö-de-mez. Memur sınıfı dışındaki hiçbir gruptan nafaka alma garantisi yok.

Eşimin maddi durumu orta
İşe gir para biriktir biraz boşanırsın acele etme şimdi ailen yardım etmeyecekse biraz birikimin olması şart artı ne demek yemiyorum?yiceksin tabiki hiç gurur yapma.

Back
X