3 çocukla boşanmak

Yazdıklarınızı tek tek okudum eşime bugün nereye kadar böyle sürecek dedim ve oda beni istemediğini ayrılmak istediğini diretti ben salak gene dedim bana biraz ilgi göster biraz sev şevkat göster ben herşeyi göğüslerim dedim ama o ısrarla ayrılmak istediğini söyleyince kabul ettim akşam gelince konuşacağız umarım insafa gelir ve biraz mal bırakır bana bende 3 çocuğuma gül gibi bakar huzurla yaşar ve ölürüm nolur dua edin bana insaflı davransın gecinebilecek fırsatı versin bana 🤲
Sakın evden ayrılma. O gitsin. Hemen bir avukat bulup her adımını hesap ederek at. Ev kira mı sizin mi?

Sakın evden ayrılma. O gitsin. Hemen bir avukat bulup her adımını hesap ederek at. Ev kira mı sizin mi?
Ev babasının benim ben kazandım diye geçiniyor ortalıkta ama babasının babası sağda solda benim evim diyor ailesi bile onun arkasından heryerde konuşuyor beni kaybettiği için çok yanacak cokkkk...

Ev babasının benim ben kazandım diye geçiniyor ortalıkta ama babasının babası sağda solda benim evim diyor ailesi bile onun arkasından heryerde konuşuyor beni kaybettiği için çok yanacak cokkkk...
Ev babasınınsa ve oğlunun ne mal olduğunu biliyorsa 3 torununu evsiz bırakacak değil. Yok eğer eşin olacak adinin üzerineyse zaten oturma hakkı sen ve çocukların. Her türlü evde oturma hakkı senin. Böyle bir krizin ortasında evsiz kalmayacak olman çok büyük şans (2 çocuğuyla aylardır ev sorunu olan ayrılmış bir kadın olarak söylüyorum bunu)

büyük ihtimalle pişman olacak ama altın vuruşu yaptı artık, bundan sonrası sen ve çocukların için güzel olur umarım. Burada yardım etmeye gönüllü birçok avukat arkadaş var. Adımlarını mutlaka sor, dava sürecinde çok küçük bir hata çok büyük kayıplara sebep olabiliyor (maalesef deneyimledim). Yolun açık olsun🌸

beş para etmez bi adamdan 8 yılda 3 çocuk yapmışsınız. işiniz gücünüz birikimimiz yok. küçücük çocuklarla ayrılıp napacaksınız. eşimizin geliri 10 binmiş. 5 binimi
size verse bile nasıl geçineceksiniz. yapacağınız en iyi şey çocuklar biraz büyüyünce boşanmak. o sırada düzenli
işe giremezsiniz ama evden iş yapabilirsiniz. ye ek olur başka şeyler olur. en azından eliniz
ekmek tuttukça güveniniz tazelenir de 3 çocukla evde iş yapabilir misiniz onu da bilemedim

Çocuklar çok küçük aileniz destek değil çalışmıyorsunuz birikiminizde yok. Üzgünün ama bu durumda boşanmak imkansız gibi birşey. Nafaka verdiğini varsayalım bir çocuğun kreşine yetmez. Benim çocuklarım okul çağında olduğu halde 2000 lira nafaka alıyorum. Devlet memuruyum çocuklara ailem bakıyor evimde olduğu halde anca geçiriyoruz. Cesaretlendirilmeye ihtiyacın var ama maalesef hayat toz pembe değil.

Vereceği nafaka ya çocuklarıma yetmezse 3 çocuğumun yaşları 6 4 2 kucuckler daha kendimi gram düşünmüyorum artık psikolojik olarak çok yıprandı çocuklarım onlar için çok üzülüyorum
Niye bu kadar çocuk yaptınız para bile vermeyen adamdan ilk kez birine bu soruyu soruyorum

Back
X