- 23 Temmuz 2015
- 153
- 39
- 18
- 31
- Konu Sahibi Hayalkurmak
Merhaba 3 cu tup bebek tedavime baslasammi yoksa biraz beklemelimiyim karar veremedim 2.ci tedavim dusukle sonuclandi yardim edermisiniz lutfen ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşük Yapalı ne kadar oldu pekiMerhaba 3 cu tup bebek tedavime baslasammi yoksa biraz beklemelimiyim karar veremedim 2.ci tedavim dusukle sonuclandi yardim edermisiniz lutfen ?
sıkıntın ne? merak ettim bende 3.tedavi için beklemedeyim aynı soruyu bende kendi kendime soruyorumMerhaba 3 cu tup bebek tedavime baslasammi yoksa biraz beklemelimiyim karar veremedim 2.ci tedavim dusukle sonuclandi yardim edermisiniz lutfen ?
düşük dediğin sanırım kimyasal gebelikYeni dusuk yaptim 4/ 11/2015 tarihinde transferimde 13/10/2015 de yapildi
yani hamile kalamama nedenini merak ettim.Sikinti derken anlamadim ? Kafam karisik yeni dusuk yaptim aralikta yaptirsammmi yoksa bilmiyorum tekrar ayni seyleri yasamaktan korkuyorum
Evet kimyasal ama dusuk oldu hem degerim dustu hemde adetimle bebek dustude ..düşük dediğin sanırım kimyasal gebelik
Esimin spermleri az ve yorgun oyuzden doktorum tup tavsiye etti canimyani hamile kalamama nedenini merak ettim.
Canim acikcasi ben bu kimyasaldàn hic bir sey anlamadim insanin aklina gelmeyén basina geliyor gercekdede kimyasali hic duymamistim ben arastirdigim kadariyla yumurta sagliksiz olunca vucut adet kanamasiyla geri atiyor disari ama dollenme oluyormus.. Allahim herseyin hayirlisini versin cumlemizedüşük dediğin sanırım kimyasal gebelik
Yani transferine adet tarihin arasında geçen süre 3_4 hafta buna kimyasal gebelik deniyor benmde ilk aşılamada kimyasal oldu 2.de 9 haftalik kalbi durdu yani beterin beteri oluyor o yüzden kimyasal çok üzülme bekleneck bir durum değil kimyasal psikolojik maddi açıdan hazirsan deneyebilirsin tekrarCanim acikcasi ben bu kimyasaldàn hic bir sey anlamadim insanin aklina gelmeyén basina geliyor gercekdede kimyasali hic duymamistim ben arastirdigim kadariyla yumurta sagliksiz olunca vucut adet kanamasiyla geri atiyor disari ama dollenme oluyormus.. Allahim herseyin hayirlisini versin cumlemize
Dogru canim gercekdende bu site iyki var yoksa ben kimyasalin ne oldugu bilemiycektim ..:/Yani transferine adet tarihin arasında geçen süre 3_4 hafta buna kimyasal gebelik deniyor benmde ilk aşılamada kimyasal oldu 2.de 9 haftalik kalbi durdu yani beterin beteri oluyor o yüzden kimyasal çok üzülme bekleneck bir durum değil kimyasal psikolojik maddi açıdan hazirsan deneyebilirsin tekrar
Peki sen ne durumdasin suan canim ?Yani transferine adet tarihin arasında geçen süre 3_4 hafta buna kimyasal gebelik deniyor benmde ilk aşılamada kimyasal oldu 2.de 9 haftalik kalbi durdu yani beterin beteri oluyor o yüzden kimyasal çok üzülme bekleneck bir durum değil kimyasal psikolojik maddi açıdan hazirsan deneyebilirsin tekrar
Ben kendimi hazir hissediyorum da acaba 3. Transfer rahim icin ara vermeden donmuslarimi kullansam agir gelir mi belki sacma bi soru biliyorum ama merak ediyorum :/Yani transferine adet tarihin arasında geçen süre 3_4 hafta buna kimyasal gebelik deniyor benmde ilk aşılamada kimyasal oldu 2.de 9 haftalik kalbi durdu yani beterin beteri oluyor o yüzden kimyasal çok üzülme bekleneck bir durum değil kimyasal psikolojik maddi açıdan hazirsan deneyebilirsin tekrar
ben hem düşüklerin nedenini araştırmak için yaptırdığım testler kasım sonunda çıkacak onu bekliyorum hemde 3 ay korunmam gerekiyor kürtaj olduğum için ocak şubat tüpü deniycem benim yaşım ileri 39 oldum senin sanırım daha genç biraz bu konuya kafayı takmadan bekle bence kendini iyi hissettiğin zaman dene tekrarBen kendimi hazir hissediyorum da acaba 3. Transfer rahim icin ara vermeden donmuslarimi kullansam agir gelir mi belki sacma bi soru biliyorum ama merak ediyorum :/
Anladim hayirlisi olsun hakkinda insallah bir dahaki tedavinde pozitifi gorursun ...B
ben hem düşüklerin nedenini araştırmak için yaptırdığım testler kasım sonunda çıkacak onu bekliyorum hemde 3 ay korunmam gerekiyor kürtaj olduğum için ocak şubat tüpü deniycem benim yaşım ileri 39 oldum senin sanırım daha genç biraz bu konuya kafayı takmadan bekle bence kendini iyi hissettiğin zaman dene tekrar
Sen kendin cocuksun daha :) hakkımızda hayırlısı neyse o olsunAnladim hayirlisi olsun hakkinda insallah bir dahaki tedavinde pozitifi gorursun ...
Bu cuma gunu doktorda rdv var doktorum ne derse onu uyguluyacagim benim yasim 22
Evet oyle ama ben kendimi hazir hissediyorum annelige birde ben biraz sabirsizim :) 2 bucuk senelik evliyiz 1 sene kendimiz istemedik ve sonrasida malum belli :)Sen kendin cocuksun daha :) hakkımızda hayırlısı neyse o olsun