3.cu tedavime ara vermelimiyim yoksa devammi etmeliyim ara vermeden?

Hayalkurmak

Meleqim gel artik
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
153
39
18
31
Merhaba 3 cu tup bebek tedavime baslasammi yoksa biraz beklemelimiyim karar veremedim 2.ci tedavim dusukle sonuclandi yardim edermisiniz lutfen ?

Sikinti derken anlamadim ? Kafam karisik yeni dusuk yaptim aralikta yaptirsammmi yoksa bilmiyorum tekrar ayni seyleri yasamaktan korkuyorum

Ben de düşük yaptım ve kurtaj oldum. Uç adet dönemi geçirdikten sonra sorun yoksa deneyebilirsin dedi doktorum. Şubat tatilini bekliyorum tedavi icin

düşük dediğin sanırım kimyasal gebelik
Canim acikcasi ben bu kimyasaldàn hic bir sey anlamadim insanin aklina gelmeyén basina geliyor gercekdede kimyasali hic duymamistim ben arastirdigim kadariyla yumurta sagliksiz olunca vucut adet kanamasiyla geri atiyor disari ama dollenme oluyormus.. Allahim herseyin hayirlisini versin cumlemize

Canim acikcasi ben bu kimyasaldàn hic bir sey anlamadim insanin aklina gelmeyén basina geliyor gercekdede kimyasali hic duymamistim ben arastirdigim kadariyla yumurta sagliksiz olunca vucut adet kanamasiyla geri atiyor disari ama dollenme oluyormus.. Allahim herseyin hayirlisini versin cumlemize
Yani transferine adet tarihin arasında geçen süre 3_4 hafta buna kimyasal gebelik deniyor benmde ilk aşılamada kimyasal oldu 2.de 9 haftalik kalbi durdu yani beterin beteri oluyor o yüzden kimyasal çok üzülme bekleneck bir durum değil kimyasal psikolojik maddi açıdan hazirsan deneyebilirsin tekrar

Yani transferine adet tarihin arasında geçen süre 3_4 hafta buna kimyasal gebelik deniyor benmde ilk aşılamada kimyasal oldu 2.de 9 haftalik kalbi durdu yani beterin beteri oluyor o yüzden kimyasal çok üzülme bekleneck bir durum değil kimyasal psikolojik maddi açıdan hazirsan deneyebilirsin tekrar
Dogru canim gercekdende bu site iyki var yoksa ben kimyasalin ne oldugu bilemiycektim ..:/
Allahim saglikli bir evlat nasip etsin birdahakine insallah senin icin ve cumlemize ..
Acikcasi bi aklim 2 ci adetimde hemen basla diyor 2 tane 5.gun dondurulmus embriyonum var
Bi aklimda hic baslama bekle taki normal yolla rabbim nasip edene kadar diyor sonra etrafimda hamile duyunca tekrar hevesleniyorum :( ben fransada yasiyorum doktorum sigorta yapti bana ve hic para vermiyoruz biz 5 sene bedava
Kendimide hazir hissediyorum ama tekrar kimyasal felan olur korkuyorum yoksa bi engel yok bunyesel olarakda iyiyim duzeldim zaten ilaclara basla adeti bekle derken 2 ay gecer ...

Peki sen ne durumdasin suan canim ?

Ben kendimi hazir hissediyorum da acaba 3. Transfer rahim icin ara vermeden donmuslarimi kullansam agir gelir mi belki sacma bi soru biliyorum ama merak ediyorum :/

B
Ben kendimi hazir hissediyorum da acaba 3. Transfer rahim icin ara vermeden donmuslarimi kullansam agir gelir mi belki sacma bi soru biliyorum ama merak ediyorum :/
ben hem düşüklerin nedenini araştırmak için yaptırdığım testler kasım sonunda çıkacak onu bekliyorum hemde 3 ay korunmam gerekiyor kürtaj olduğum için ocak şubat tüpü deniycem benim yaşım ileri 39 oldum senin sanırım daha genç biraz bu konuya kafayı takmadan bekle bence kendini iyi hissettiğin zaman dene tekrar

B

ben hem düşüklerin nedenini araştırmak için yaptırdığım testler kasım sonunda çıkacak onu bekliyorum hemde 3 ay korunmam gerekiyor kürtaj olduğum için ocak şubat tüpü deniycem benim yaşım ileri 39 oldum senin sanırım daha genç biraz bu konuya kafayı takmadan bekle bence kendini iyi hissettiğin zaman dene tekrar
Anladim hayirlisi olsun hakkinda insallah bir dahaki tedavinde pozitifi gorursun ...
Bu cuma gunu doktorda rdv var doktorum ne derse onu uyguluyacagim benim yasim 22

Back
X