• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.deneme çift emriyo

• Konu Sahibi Konu Sahibi ftmbg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ftmbg

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
209
110
18
35
Selam kızlar Eylülün 30 unda 3.denememi yaptık çift embrıo ilki 5 haftalık iken ikincisi 2 aylıktı hatta kalbini duymuşken sonrasında gelişimi durdu şimdi çok heyecanlıyım ne dusunecegımı bilmiyorum bu durumda olan var mı aranızda

Selam kızlar Eylülün 30 unda 3.denememi yaptık çift embrıo ilki 5 haftalık iken ikincisi 2 aylıktı hatta kalbini duymuşken sonrasında gelişimi durdu şimdi çok heyecanlıyım ne dusunecegımı bilmiyorum bu durumda olan var mı aranızda
Aa çok geçmiş olsn cnm iyi yani bak transferlerinde pozitif sonuc görmssn ne gzl buda öyle olur inşaallah

Aa çok geçmiş olsn cnm iyi yani bak transferlerinde pozitif sonuc görmssn ne gzl buda öyle olur inşaallah
İnşallah canım ama gereksiz bi tedirginlik var cok korkuyorum aklımda bı suru soru acaba cıktı embrıonun teki gelısr tekrar gelısmezse ya da ikiside yuvası gelişme gösterirse diye diye kafayı yıcem daha 2 gun bile olmadı test gunu gelmez artık

İnşallah canım ama gereksiz bi tedirginlik var cok korkuyorum aklımda bı suru soru acaba cıktı embrıonun teki gelısr tekrar gelısmezse ya da ikiside yuvası gelişme gösterirse diye diye kafayı yıcem daha 2 gun bile olmadı test gunu gelmez artık
Stres yapma bu kdr hepsi allahtan hayirlisi nasil etsin hayirli sonuclar alalim

Ay inşallah canım benim icimde çok büyük korku olmamslik var şuan negatif duycksn diyr kendime beynim kalbim
Valla canım ne diyim bende biraz negatiflik var ama Allahını ıznıyle yanılırız İnşallah hadı senin yarın test günün benım daha cok var kafayı yıcem

Back
X