Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa çok geçmiş olsn cnm iyi yani bak transferlerinde pozitif sonuc görmssn ne gzl buda öyle olur inşaallahSelam kızlar Eylülün 30 unda 3.denememi yaptık çift embrıo ilki 5 haftalık iken ikincisi 2 aylıktı hatta kalbini duymuşken sonrasında gelişimi durdu şimdi çok heyecanlıyım ne dusunecegımı bilmiyorum bu durumda olan var mı aranızda
İnşallah canım ama gereksiz bi tedirginlik var cok korkuyorum aklımda bı suru soru acaba cıktı embrıonun teki gelısr tekrar gelısmezse ya da ikiside yuvası gelişme gösterirse diye diye kafayı yıcem daha 2 gun bile olmadı test gunu gelmez artıkAa çok geçmiş olsn cnm iyi yani bak transferlerinde pozitif sonuc görmssn ne gzl buda öyle olur inşaallah
Stres yapma bu kdr hepsi allahtan hayirlisi nasil etsin hayirli sonuclar alalimİnşallah canım ama gereksiz bi tedirginlik var cok korkuyorum aklımda bı suru soru acaba cıktı embrıonun teki gelısr tekrar gelısmezse ya da ikiside yuvası gelişme gösterirse diye diye kafayı yıcem daha 2 gun bile olmadı test gunu gelmez artık
Senin nasıl durumunStres yapma bu kdr hepsi allahtan hayirlisi nasil etsin hayirli sonuclar alalim
9 gündeym şuan yarın kan vericm belitide yokSenin nasıl durumun
Ikıncıde gügus hassasiyeti dışında bende de yoktu belirti inşallah guzel haberle gelırsın9 gündeym şuan yarın kan vericm belitide yok
Ay inşallah canm benimde ilk günler de sanki göğsüme dha çok aciyordu smdi azaldi gibiIkıncıde gügus hassasiyeti dışında bende de yoktu belirti inşallah guzel haberle gelırsın![]()
Belkide normaldir pozitif düşünAy inşallah canm benimde ilk günler de sanki göğsüme dha çok aciyordu smdi azaldi gibi
İnşallah canım heyecn dorukda sabak olurmu bugün baklmBelkide normaldir pozitif düşün![]()
Sen tek embriyo mu transfer oldunİnşallah canım heyecn dorukda sabak olurmu bugün baklm
Yok 2 cnmSen tek embriyo mu transfer oldun
Ne guzel inşallah hayırlısıyla yarın guzel haberını bekliyorumYok 2 cnm
Ay inşallah canım benim icimde çok büyük korku olmamslik var şuan negatif duycksn diyr kendime beynim kalbimNe guzel inşallah hayırlısıyla yarın guzel haberını bekliyorum
Valla canım ne diyim bende biraz negatiflik var ama Allahını ıznıyle yanılırız İnşallah hadı senin yarın test günün benım daha cok var kafayı yıcemAy inşallah canım benim icimde çok büyük korku olmamslik var şuan negatif duycksn diyr kendime beynim kalbim
He kiz bitmiyir günler vallahiValla canım ne diyim bende biraz negatiflik var ama Allahını ıznıyle yanılırız İnşallah hadı senin yarın test günün benım daha cok var kafayı yıcem