3.denemede pozitif sonuç alanlar

TABTA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
153
1
0
İstanbul
ben daha önce 1 taze siklus,1 dondurulmuşlarla transferim oldu ama sonuç kimyasal gebelik.bir kez daha dondurulmuşlarla deneyeceğiz.morale ihtiyacım var.beniz sizden başkası anlamaz dedim.sizden olumlu ya da olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.

cnm ins bu sefer yuzun guler bende 3.denememde hamile kaldim allahim hepimizin yuzunu guldursun aminnn

canım bende 3. denemede ikizlerime hamile kaldım. hemde umutlarımın bittiği yerde moral çok önemli biliyorsun inşallah bu sefer olur yavruna kavuşursun.

Tabta ben de 3. denemede hamile kalanlardanım.Ve senin gibi benim de 1 taze 1 dondurulmuş denemem negatifti.3. denememde dondurulmuş embriyo ile kızıma hamile kaldım.Ve hatta 54 gün önce güzel kızımı kucağıma aldım.Sen de hiç moralini bozma ve umudunu kaybetme.Vakti zamanı gelince geliyor bizim nazlı kuzular...

toprak 28 ve apple 23 ,kaymaklım çok teşekkür ederim gerçekten mi çok moral oldu bana..ben de bu sefer dondurulmuşlarla deneyeceğim.inşallah benimde olur..

Canım benimde 3.denemem. pazartesi günü transfer olucak. dondurulmuş embriyolarla. bu sefer umarım olumlı sonuçlanır hepimizinki. Allah Çabalarımızı boşa çıkarmasın

canım benım de 3 denemem basladı bugun ıkıncı ıgnemı yaptım ılkı kımyasalla sonuclandı ıkıncı ngatıf bakalım 3. nasıl olacak hayırlısı

arkadaşlar hepinize hayırlı olsun tedavileriniz...canım o kadar çokki 3. denemede bu mutluluğu yaşayan maoralini bozma ama nedense bizler negatif sonuçlardan sonra çok umutsuzlaşıyoruz ama hepimiz şunu bilmeliyizki her deneme yeni deneme demek o yüzden 3. kez bunu deniyor olman ilk 2 sinde olmayışı yani hepsi kendi başına tek tedaviler hiçbirinin birbiriyle bağlantısı yok ya anlatabildim umarım ne demek istediğimi bol şans diliyorum moralini yüksek tut ve inan umarım gönlüne göre olur

Hala kararsızım yaptırmakta ya da yaptırmamakta.ama sizlere çok teşekkür ederim.bostancı34 senin nasıl oldu ?sonucunu merak ediyorum.3.yü yaptıracaksam mayıs ta başlamam gerekiyor.ama ben çok kararsızım.

Canım benimde 3.denemem. pazartesi günü transfer olucak. dondurulmuş embriyolarla. bu sefer umarım olumlı sonuçlanır hepimizinki. Allah Çabalarımızı boşa çıkarmasın

slmarkadasım snaırım surecımız aynı cuma yumurtalar toplandı benımde pzartesı yanı yarın 1.30 transferim var senın embrıyolar nasılmıs benım 9 tanesı dollenmıs

slmarkadasım snaırım surecımız aynı cuma yumurtalar toplandı benımde pzartesı yanı yarın 1.30 transferim var senın embrıyolar nasılmıs benım 9 tanesı dollenmıs

sanırım bugün transferin oldu.inşallah pozitif olur canım.senin için en uzun 12 gün başladı sanırım.hayırlı olsun.öptüm çok

sanırım bugün transferin oldu.inşallah pozitif olur canım.senin için en uzun 12 gün başladı sanırım.hayırlı olsun.öptüm çok
evet canım bugun transferim oldu amam kala kala 2 embrıyo kalmıs ıkıncı ve ucuncu kaıte umudum yok ama allah ümit kesilmez rabbim neylerse guzel eyler.hayırlısı.

3. denemeyi yapıcak olan arkadaşlar nerlerdesiniz ben iğnelere başladım haftaya trasferim var çok stresliyim adet olcak gibi ağrılarım var benim adetim çok düzensiz bu aralar 15.de bir oluyorum şimdi yine olursam tedavim yarım kalcak çok morelim bozuk yaa gecen ayda ertelendi çok fazla yumurta oluştuğu için bu ayda adet yüzünden kalırsa off yaa inşallah olmam cuma son kontrolümüz var hangi gün toplanacağını sölücek doktorum biran önce toplansın dua edin kızlar çok morelim bozuk yaa sabah beri ağlıyorum napıcam benn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…