• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 derdim var artık tutamam içimde :)

Happy Meal

Rabb'im sana emanetiz.
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
2.156
1.185
248
kızlar günaydın.3 ayrı konudan dertliyim hepsine ayrı başlık açmak istemedim.şöyleki yuzumde ergenlikten kalma kırmızı sivilce lekeleri var onlarla nasıl başa çıkabilirim?çene bölgemde tüylenme var cımbızla ala ala iyice siyahlaştı kökleri artık kapatıcı bile kar etmez oldu boynumda minik kırmızı noktalar oluo aldığımda bunu nasıl çözebilirim?ve evimde ciddi bir karınca sorunu yaşıyorum onlardan öldürmeden nasıl kurtulabilirim?sanırım yuvalarını biliyorum tezgah kenarlarında 2-3 deliğe yayılmış durumdalar ve çıtalar arası resmen dolaşıp siyah siyah pamukçuklardan yeni yuvalar yapıyorlar.ilk başlarda evi onlarla paylaşmak güzeldi ama artık çok zor ortada kırıntı bırakmıyorum her yeri ilaçla siliyorum nafile.ama önce şu is kıl tüy sorunu lütfen :(

Kıl tuy sorununu bılemem ama karıncalara cok net cozum bılıyorum. Tarımsal ılaccılarda kırmızı renkte karınca tozu var karıncayı oldurmuyo sadece uzaklastırıyo al ve tezgah aralarına dok bırdahada ugramaz eve.

bu harika haber peki ilaçsız evdeki materyallerle çözüm var mı?bu arada kırmızı deyince domateslerimi de kırmızı örümcekler sardı onlara da doğal yoldan bir çözüm lütfen.ne çok derdim varmış yaa :I(

Cilt problemleri için dematologa gidin derim, tüylenme için lazar ya da iğneli epilasyon, karıncalar içinse önce sağlam bir ilaçlama sonrasında çamaşır suyu ile bol silme iyi geliyor.

aldığında sivilce oluşmaması için antibakteriyel jeller var, kuaförlerde satılıyor, netten de epilasyon malzemeleri satan yerden bulabilirsin. Yüzünü yıkayıp onu sürüp biraz bekleyip sonra alırsan çok faydası oluyor...

yüzümde artık yeni sivilceler çıkmıyor ama kıllar çıkmaya başladığında siyah nokta gibi oluyorya o çok kötü bir görüntü :(

bu harika haber peki ilaçsız evdeki materyallerle çözüm var mı?bu arada kırmızı deyince domateslerimi de kırmızı örümcekler sardı onlara da doğal yoldan bir çözüm lütfen.ne çok derdim varmış yaa :I(

valla camasır suyuyla sılsen bıle 1 hafta sonra tekrardan gelıyolar. Ama bu ılacla bırdaha ugramazlar. Bız 3 sene once bu ılacı kullanmıstık bırdahada gelmedıler. Domateslerınede azot atabılırsın. :) babam bahcesındekı domateslere attı ordan bılıyorum. :) en yakın tarımsal ılaccıya gıt bence 5 lıra falan tutar soyledıgım seyler.

çok tşk ederim malesef pztden önce çıkıp alma şansım yok ne domates ilacını ne de karınca ilacını o güne kadar karıncalara katlanılırda domateslerim inşallah ölmezler :(

Sivilce izleri için bepanthene merhem kullanabilirsin.
Tüyler için de lazer epilasyon diyorum.
Karıncalar içinde ilaçlama yaptırabilirsin.

kızlar günaydın.3 ayrı konudan dertliyim hepsine ayrı başlık açmak istemedim.şöyleki yuzumde ergenlikten kalma kırmızı sivilce lekeleri var onlarla nasıl başa çıkabilirim?çene bölgemde tüylenme var cımbızla ala ala iyice siyahlaştı kökleri artık kapatıcı bile kar etmez oldu boynumda minik kırmızı noktalar oluo aldığımda bunu nasıl çözebilirim?ve evimde ciddi bir karınca sorunu yaşıyorum onlardan öldürmeden nasıl kurtulabilirim?sanırım yuvalarını biliyorum tezgah kenarlarında 2-3 deliğe yayılmış durumdalar ve çıtalar arası resmen dolaşıp siyah siyah pamukçuklardan yeni yuvalar yapıyorlar.ilk başlarda evi onlarla paylaşmak güzeldi ama artık çok zor ortada kırıntı bırakmıyorum her yeri ilaçla siliyorum nafile.ama önce şu is kıl tüy sorunu lütfen :(

mrb yüzündeki lekeler için cildiye bölümüne git yüzünü kavlatma özelliği olan kremlerden verecekdir mutlaka faydasını göreceksindir tüylenme benimde enbüyük dertlerim arasında çene bölgesi ve boğaz çevresi pcos a baglı tek çözüm lazer bende gitmek istiyorum ama çocuk tedavisi görürken gidemem önce çocugum olsun ondan sonra inş karıncalarıda öldürmeden göndermek biraz zor ama o çevreyi çamaşur suyuyla silmende fayda war diyorm

mrb yüzündeki lekeler için cildiye bölümüne git yüzünü kavlatma özelliği olan kremlerden verecekdir mutlaka faydasını göreceksindir tüylenme benimde enbüyük dertlerim arasında çene bölgesi ve boğaz çevresi pcos a baglı tek çözüm lazer bende gitmek istiyorum ama çocuk tedavisi görürken gidemem önce çocugum olsun ondan sonra inş karıncalarıda öldürmeden göndermek biraz zor ama o çevreyi çamaşur suyuyla silmende fayda war diyorm

sorma bıdıkcım hele gecen günlerde eşim güneşte yuzume bakarken bu çenendeki siyah noktalar ne demez mi? :(((((( minik tüycükler var çok mu kötü görünüo diyebildim ama yerin dibine de girdim :((((((

bebek budrası ve çamasır suyunu denedim tık yok :((((( karıncalar her yerde :((

sorma bıdıkcım hele gecen günlerde eşim güneşte yuzume bakarken bu çenendeki siyah noktalar ne demez mi? :(((((( minik tüycükler var çok mu kötü görünüo diyebildim ama yerin dibine de girdim :((((((

bebek budrası ve çamasır suyunu denedim tık yok :((((( karıncalar her yerde :((

ben çok takıyorum tüyleri hemen çıkar çıkmaz alıyorum tabi nokta şeklindeyken alamadıgım için eşimde görüyor günısıgına çıktıgımda eşimn yüzüne bakamıyorm eşim takma nevar yüzünde bişi yok diyor ama bence teselli sadece
ben çok üzülüyorum takıntı haline geldi yeni tanıstıgım kadınların suratına bakar oldum tüylümü diye tüylü olanları görünce teselli oluyo yalnız değilim>>

ayrıca utanmana gerek yok allahtan gelen bişi sonucta anladıgım kadarıyla sendede az benmkilerde çok değil tabi cımbızla aldıkça artıyor malesef aslında biz çok takıyoruz bende senn gibi çok takıyorm gecenlerde kuzenimin eşini gördüm kızın bogazı cenesi sert sert çıkmış hatta uzamış takmıyor bile nasıl dayanıyosun kız böyle dedim aman napim sıkıntı etmekten bıktım diyor

haklısın bıdıkcım çok takmamak gerekiyor ama kadınlar işte görüntüye önem veriyoruz...

karınca yuvasına bol deterjan tıkayacak şekiilde yuvaya bir daha çıkmazlar.

Sivilce izleri için laroche posay duo kremini kullanabilirsin, çok faydasını gören oldu.
Çenendeki tüy için lazerle gidemiyorsan sir ağda yaptırabilirsin, büyük oranda azaltıyor, kesinlikle cımbızla alma, kıl köklerini genişletiyor.
Karıncalarla ilgili tüm bulabildiğin delikleri alçıyla kapat, biyonik karınca bunlar ilaç falan işe yaramıyo maalesef :-)

Back
X