Çok geçmiş olsun sorun üste kalsın diye yazıyorum aynı şeyleri yaşadım ama eşim istemiyor tüp Bebek oluyorsa doğal oluyor ama olmuyor sürekli düşük ve bir gebeligimde mol gebelik yaşadım şimdi eşimde hareketsizlik var onun için doğal bir şeyler denemeyi düşünüyoruz o şekilde sprem kalitesiz olunca çocuk da tutunmuyor olabilir bide pıhtılaşma sorunum yoktu var ama düşük olacak kadar sorun yok dedi ama başka bir kan sonucun bağışıklık la ilgili sonucum kötü ciktiMerhaba ben iki buçuk yıllık evliyim ilk iki hamileliğim kalp atışını hiç duymadan düşük ile sonuçlandı ve genetik test yapmamızı istediler ve bende pıhtılaşma sorunu olduğu belirlendi daha sonra üçüncü defa hamile kaldım ve adetim 1 gün gecikti test yapıp çift çizgili görünce hemen doktora gidip baktırdık ve daha keseyi görmeden Oksapar kan sulandırıcı iğneye başladık çünkü korkuyordum yani 2 hafta boyunca her gün vurdum ama yine kalp atışı yok en sonunda bi sabah tuvalete gitmemle parça düşürdüğümü gördüm ve bu da düşmüştü doktor sağlıksız olabilicegini söyledi iğnemi düzenli kullanmıştım oysaki neyse şimdi tekrar test yaptım pozitifti gördüm ama beta artmıyor ve bir şey oluşmamış doktor dış gebelik olduğunu söyledi şuan beta takibi yapıyorum cuma 970 di bugün 1000 olmuş Çarşamba tekrar vericem düşmezse ameliyat veya iğne ile birlikte bitirilecek hep son çare olarak tüp bebek diyorduk ama bebeğimiz oluyor ana tutunamıyor şuan daha çok netleşti kafamızda çünkü hep hüsran test yapıyorsun pozitif ama sevinemiyorsun yine aynısı oluyor tüp bebek süreci nasıl oluyor yardımcı olabilir misiniz benim durumumda olan ve tüp bebek yaptıran var mı lütfen yardımcı olun…
Merhaba ben iki buçuk yıllık evliyim ilk iki hamileliğim kalp atışını hiç duymadan düşük ile sonuçlandı ve genetik test yapmamızı istediler ve bende pıhtılaşma sorunu olduğu belirlendi daha sonra üçüncü defa hamile kaldım ve adetim 1 gün gecikti test yapıp çift çizgili görünce hemen doktora gidip baktırdık ve daha keseyi görmeden Oksapar kan sulandırıcı iğneye başladık çünkü korkuyordum yani 2 hafta boyunca her gün vurdum ama yine kalp atışı yok en sonunda bi sabah tuvalete gitmemle parça düşürdüğümü gördüm ve bu da düşmüştü doktor sağlıksız olabilicegini söyledi iğnemi düzenli kullanmıştım oysaki neyse şimdi tekrar test yaptım pozitifti gördüm ama beta artmıyor ve bir şey oluşmamış doktor dış gebelik olduğunu söyledi şuan beta takibi yapıyorum cuma 970 di bugün 1000 olmuş Çarşamba tekrar vericem düşmezse ameliyat veya iğne ile birlikte bitirilecek hep son çare olarak tüp bebek diyorduk ama bebeğimiz oluyor ana tutunamıyor şuan daha çok netleşti kafamızda çünkü hep hüsran test yapıyorsun pozitif ama sevinemiyorsun yine aynısı oluyor tüp bebek süreci nasıl oluyor yardımcı olabilir misiniz benim durumumda olan ve tüp bebek yaptıran var mı lütfen yardımcı olun…
Merhaba, istanbulda yaşıyorsanız yasemin çekmez var kliniği nerede bilmiyorum tam olarak ama Instagramdan takip ediyorum. Her hastaya tüp bebek yapmıyor bazılarına alınması gereken önlemi alıyor bazılarının doğal gebeliği devam ettirmesine yardımcı oluyor. İhtiyacı varsa tüp bebek de yapıyor. Görüşmenizi tavsiye ederim gördüğüm kadarıyla bilgili biriÇok geçmiş olsun sorun üste kalsın diye yazıyorum aynı şeyleri yaşadım ama eşim istemiyor tüp Bebek oluyorsa doğal oluyor ama olmuyor sürekli düşük ve bir gebeligimde mol gebelik yaşadım şimdi eşimde hareketsizlik var onun için doğal bir şeyler denemeyi düşünüyoruz o şekilde sprem kalitesiz olunca çocuk da tutunmuyor olabilir bide pıhtılaşma sorunum yoktu var ama düşük olacak kadar sorun yok dedi ama başka bir kan sonucun bağışıklık la ilgili sonucum kötü cikti
Ya valla biz hangi yolla olursa o şekilde denemeye razıyız Allah sağlıklı bir şekilde nasip etsin de ben hamile kalabiliyorum sadece tutunamıyor gelişemiyor inşallah sende sağlıkı bir şekilde kucağına alırsınÇok geçmiş olsun sorun üste kalsın diye yazıyorum aynı şeyleri yaşadım ama eşim istemiyor tüp Bebek oluyorsa doğal oluyor ama olmuyor sürekli düşük ve bir gebeligimde mol gebelik yaşadım şimdi eşimde hareketsizlik var onun için doğal bir şeyler denemeyi düşünüyoruz o şekilde sprem kalitesiz olunca çocuk da tutunmuyor olabilir bide pıhtılaşma sorunum yoktu var ama düşük olacak kadar sorun yok dedi ama başka bir kan sonucun bağışıklık la ilgili sonucum kötü cikti
Teşekkür ederim bakıcam sağolun bende çıkmazdayım öneri arıyorumMerhaba, istanbulda yaşıyorsanız yasemin çekmez var kliniği nerede bilmiyorum tam olarak ama Instagramdan takip ediyorum. Her hastaya tüp bebek yapmıyor bazılarına alınması gereken önlemi alıyor bazılarının doğal gebeliği devam ettirmesine yardımcı oluyor. İhtiyacı varsa tüp bebek de yapıyor. Görüşmenizi tavsiye ederim gördüğüm kadarıyla bilgili biri
He bir de arkadaşımın kimyasal gebelikşeri vardı beş tane diye hatırlıyorum. Pıhtılaşması olduğunu öğrendi. Gebeliği farkettiği gibi kan sulandırıcıya başladı perinatolog var. Aytaç ismi acıbademde istanbul. AcıbademTeşekkür ederim bakıcam sağolun bende çıkmazdayım öneri arıyorum
Teşekkür ederim.peki.nerde İstanbul ama neresiMerhaba, istanbulda yaşıyorsanız yasemin çekmez var kliniği nerede bilmiyorum tam olarak ama Instagramdan takip ediyorum. Her hastaya tüp bebek yapmıyor bazılarına alınması gereken önlemi alıyor bazılarının doğal gebeliği devam ettirmesine yardımcı oluyor. İhtiyacı varsa tüp bebek de yapıyor. Görüşmenizi tavsiye ederim gördüğüm kadarıyla bilgili biri
Amin inşallah sende inşallah bende raziyimda çoksa ısrarcı olamıyorum benimde aynı şekilde ama son bir senedir olmuyor kalamadim hiçYa valla biz hangi yolla olursa o şekilde denemeye razıyız Allah sağlıklı bir şekilde nasip etsin de ben hamile kalabiliyorum sadece tutunamıyor gelişemiyor inşallah sende sağlıkı bir şekilde kucağına alırsın
SancaktepeTeşekkür ederim.peki.nerde İstanbul ama neresi
Teşekkür ederim tavsiyen içinSancaktepe
Yasemin çekmedi bende duydum yakın bana gidicem inşallahTeşekkür ederim tavsiyen için
Muayene ücretinne kadar acabaYasemin çekmedi bende duydum yakın bana gidicem inşallah
İnstagramda yasemin çekmez diye ararsanız adresi vardır bana arkadaşım önerdi ama sonra istanbulu terk ettik hzzhzh nasip olmadı gidemedimTeşekkür ederim.peki.nerde İstanbul ama neresi
Tamam teşekkür ederimİnstagramda yasemin çekmez diye ararsanız adresi vardır bana arkadaşım önerdi ama sonra istanbulu terk ettik hzzhzh nasip olmadı gidemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?