• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 düşük+1 dış gebelik,pıttılaşma var tüp bebek yapmayı düşünüyorum benim gibi olanlar ne yaptınız ? Lütfen yardımcı olun

gribltlar

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2024
58
8
6
3 düşüğüm var 2. den sonra genetik testte pıhtılaşma çıktı ve 3.gebeliğimde kan sulandırıcı iğne kullandım yine diğerlerinde olduğu gibi kalp atışını duyamadım ve düştü doktor sağlıksız olabiliceğini söyledi. Kasım ayının sonundada dış gebelik olduğu belirlendi ve metotreksat iğnesi oldum 4 gün hastanede yattım doktor 6 ay korun dedi başka doktor da 3 ay dedi biz aşılama ,tüp bebek düşünüyoruz artık gerçekten belki o şekilde yapmamız gerekiyor 4 sefer hayal kırıklığı artık insan da yıpranıyor yani siz ne yaptınız ve sizce 6 ay bekleyip öyle mi doktora gitmeliyim de yasemin çekmeze gitmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecek sizce be zaman gitmeliyim doktora

3 düşüğüm var 2. den sonra genetik testte pıhtılaşma çıktı ve 3.gebeliğimde kan sulandırıcı iğne kullandım yine diğerlerinde olduğu gibi kalp atışını duyamadım ve düştü doktor sağlıksız olabiliceğini söyledi. Kasım ayının sonundada dış gebelik olduğu belirlendi ve metotreksat iğnesi oldum 4 gün hastanede yattım doktor 6 ay korun dedi başka doktor da 3 ay dedi biz aşılama ,tüp bebek düşünüyoruz artık gerçekten belki o şekilde yapmamız gerekiyor 4 sefer hayal kırıklığı artık insan da yıpranıyor yani siz ne yaptınız ve sizce 6 ay bekleyip öyle mi doktora gitmeliyim de yasemin çekmeze gitmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecek sizce be zaman gitmeliyim doktora
Yumurta ve sperm kalitesi nasıl ? Genetikli deneyebilirsiniz tüp bebek düşükten 3 ay sonra yaş kaç

Ayni durumdayim ve folik asit, çinko, B12, magnezyum, demir ve çinko&bakır vitaminleri yerine koyun öncelikle. Ve kilonuz varsa verip her gün vücudun oksjnlnmesi için hafif tempo yürüyüş. Ben şimdi oturup nerelerde yanlış yaptığımi düşünüyrm ve buldgmu düşünyrm. Bakın sizin anlmdgm kadryla boş kese yani kimyasal gebelik oluyor değil kalp atışı içinde bebek bile oluşmuyor doğru mu anladım? Yaşınız kaç daha önceden doğan cocgnz var mı? Sabırlar dilerim kayiplarnz için

Merhaba benim de bir dış gebelik 2 düşüğüm ve pıhtılaşmam var gebe olduğunuzu öğrenir öğrenmez iğneye başlamanız gerekiyor biz öyle yapmıştık şimdi kızım 3 aylık çok şükür
Dış gebelik için rahim filmi çektirdiniz mi ben polip ameliyatı da olmuştum

Ayni durumdayim ve folik asit, çinko, B12, magnezyum, demir ve çinko&bakır vitaminleri yerine koyun öncelikle. Ve kilonuz varsa verip her gün vücudun oksjnlnmesi için hafif tempo yürüyüş. Ben şimdi oturup nerelerde yanlış yaptığımi düşünüyrm ve buldgmu düşünyrm. Bakın sizin anlmdgm kadryla boş kese yani kimyasal gebelik oluyor değil kalp atışı içinde bebek bile oluşmuyor doğru mu anladım? Yaşınız kaç daha önceden doğan cocgnz var mı? Sabırlar dilerim kayiplarnz için
28 yaşımdayım bebek oluşuyor 6. haftada kalp atışı duymaya gidiyoruz duyulmuyor haftaya gel diyor yine duyulmuyor bekleyelim diyorlar zaten lekelenme oluyor düşüyor kendiliğinden 78 kiloyum kilo vericem evet bu sefer daha dikkatli olucam vitaminlerimi de düzenleyip inşallah olucak Allah’ın izniyle 2 buçuk yıllık evliyim bebeğim yok daha öncesinde

Merhaba benim de bir dış gebelik 2 düşüğüm ve pıhtılaşmam var gebe olduğunuzu öğrenir öğrenmez iğneye başlamanız gerekiyor biz öyle yapmıştık şimdi kızım 3 aylık çok şükür
Dış gebelik için rahim filmi çektirdiniz mi ben polip ameliyatı da olmuştum
Rahim filmi 2. düşükten sonra çektirdim doktora sordum şimdi de çekmek gerekiyor mı diye yok dedi 3.düşükte zaten Oksapar kullandım 2 hafta falan kese bebek olmuştu ama kalp atışını duyamadan düştü

Rahim filmi 2. düşükten sonra çektirdim doktora sordum şimdi de çekmek gerekiyor mı diye yok dedi 3.düşükte zaten Oksapar kullandım 2 hafta falan kese bebek olmuştu ama kalp atışını duyamadan düştü
Anladım sağlıksız muhtemelen o yüzden düşüyor benim de öyle oldu, en kısa sürede olur inşallah 🌸

28 yaşındayım doktor sperm ve yumurta kalitesi hakkında bir şey demedi sorun yok sanırım onlarda
Benim 2 düşüğüm var ama kalp durması sebebiyle. Biri 9. Haftada kendiliğinden hamile kalmıştım, diğerinde tüp bebekti 17. Haftada kalbi durdu. Sonrasında kendimle eşime genetik test yaptırdık sonucuna göre bağışıklık baskılayıcı ilaç kullandım ve glutensiz beslendim. Çok şükür 3. Gebeliğimde yavruma kavuştum. Sizin durumunuz gibi olan bi arkadaşım vardı defalarca kalp atışını duyamadan düşük yaptı hatta tüp bebek yaptığı halde düşükleri oluyodu o bana genetik test yaptırmayı önerdi. O da glutensiz beslenerek yavrusuna kavuştu gluten bağışıklığı etkileyip düşüğe sebep olabiliyo aklınızda bulunsun. ❤️

Back
X