Ara ara kasık ağrısı bendede var çok sık idrara gidiyorum ve göğüslerimde ağrı varBen de klomen kullanıp çatlatma iğnesi vuruldum 3 ekimde. Belirti olarak gün içinde ara ara kasık ağrısı giriyor sıcak basıyor
Hadi bakalım inşallah haberdar olalım birbirimizden olurmuBana da doktor 18inde kan testi ver demişti ama 18i yolda olcam şehir dışına gidicem o yüzden ya bi gün önce ya bi gün sonra vericem artık
Bende 2 Ekim de vuruldumKızlar merhabaa benim gibi klomen kullanıp 3 ekimde çatlatma iğnesi olan varmı belirtileriniz varmııı
İnşallah hamilesindirBende 2 Ekim de vuruldum
10.gun negatife döndü yoktu
11 negatif
12.gun bugün silik çizgi çıktı kasık ağrısı şişkinlik göğüs ağrısı hepsi var ama regli belirtileri de olabilir artık bilmiyorum yarın sabah tekrar yapcam varsa kan vermeye gdcem ins
Bat gününüz ne zaman?Bende 2 Ekim de vuruldum
11 negatif
12.gun bugün silik çizgi çıktı kasık ağrısı şişkinlik göğüs ağrısı hepsi var ama regli belirtileri de olabilir artık bilmiyorum yarın sabah tekrar yapcam varsa kan vermeye gdcem ins
19.ekim ama tabi iğne vuruldugun güne göre bat tarihi degsiyor en geç iğneyi vurulduktan 16/17.gunu regli goruyoruzBat gününüz ne zaman?
Bu benim ikinci tedavim ovitrellede geçen ay tutmadı 16.gun regli oldumBat gününüz ne zaman?
İnşallah hepimiz hamileyizdir benimki 10.gun attiİnşallah hamilesindiriğnenin etkisi vücuttan 12-14gün sonra atılıyormuş yanılmamak için ben 15 gün önceden yapmayacağım galiba
İnşallah hamilesindir doktorda bana ayın 17 sinde hasta olman gerekiyo dedi olmazsan eğer ondan sonraki gün kan testi ver dedi hiç evde gebelik testi yapmadım yanılmamak içinBende 2 Ekim de vuruldum
11 negatif
Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız inşallah sizin belirtiniz varmiİnşallah hamilesindir doktorda bana ayın 17 sinde hasta olman gerekiyo dedi olmazsan eğer ondan sonraki gün kan testi ver dedi hiç evde gebelik testi yapmadım yanılmamak için
Bugün kasıklarımda hiç ağrı yok göğüslerimde ağrı var zaten 2 3 gündür çok sık idrara çıkar oldumHadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız inşallah sizin belirtiniz varmi
Umarım hamilelik belirtileridir cnku artık hepsi birbirine karışmış durumda geçen ay bende hepsi vardı ama regli oldum bu ayda var ama ne bilmiyoruzBugün kasıklarımda hiç ağrı yok göğüslerimde ağrı var zaten 2 3 gündür çok sık idrara çıkar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?