3 EKİM ÇATLATMA İĞNESİ

Kızlar ben de 3 Ekim de ovitrelle yaptırdım, bugün dayanamadım idrar testi yaptım ama negatifti. Şuan adetime 5 gün var sizce umudumu kaybetmeli miyim:/

Benim ilk denemem, femera+ovitrelle yaptık. Sol tarafta çikolata kisti kaynaklı ameliyattan dolayı yumurta oluşmuyor sağ tarafta 1 tane büyüyen 20 mm yumurta vardı, iğneden sonra bende ciddi belirtiler olmadı ama 5 gün daha nasıl geçecek bilmiyorum

Kızlar ben de 3 Ekim de ovitrelle yaptırdım, bugün dayanamadım idrar testi yaptım ama negatifti. Şuan adetime 5 gün var sizce umudumu kaybetmeli miyim:/
Hayır demektir ki iğne vücuttan yeni çıktı daha erken iki ucgun sonra sende tahlil yao istersen

Hayır demektir ki iğne vücuttan yeni çıktı daha erken iki ucgun sonra sende tahlil yao istersen
Yaa bununla ilgili okumuştum bir sayfada sanırım 10. Günden sonra atıyormuş, doktorumda 12. Gün sağlık ocağında kan testi verebilirsin demişti.

Yaa bununla ilgili okumuştum bir sayfada sanırım 10. Günden sonra atıyormuş, doktorumda 12. Gün sağlık ocağında kan testi verebilirsin demişti.
Aynen oyuzden kendini uzme burda okadar çok şey okudum ki 14.gun bile negatif olup 17.gun pozitif olan

Doktor 12. Gün kan tesi verebilrisin dediys ebende pazartesi test mi versem yaf

Yani beklemekten başka çaremiz yok anladığım kadarıyla peki bu durumdada geçikme ihtimalimiz varmı acaba gecikme yaşarmıyız ki gebelik oluşmazsa bi bilgin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…