Yarın 13. Gün müUmarım boşa değildir sevincimiz bilmiyorum bugün sivilcede çıktı sanki regli olcamçok korkuyoruyarın
EvetYarın 13. Gün mü
Yarın sabah tekrar test yap bir tık daha koyulaşmış olursa git kan ver bence senden gaza geldim yarın bendemi test yapsam
Beraber yapalım valla yarinn ne dersinYarın sabah tekrar test yap bir tık daha koyulaşmış olursa git kan ver bence senden gaza geldim yarın bendemi test yapsam
ay b3nim için çok erken oluyor salı yaparım ben ama sen kesin yapBeraber yapalım valla yarinn ne dersin
Haber ederim yapınca ben ozaman artikay b3nim için çok erken oluyor salı yaparım ben ama sen kesin yap
Hayır demektir ki iğne vücuttan yeni çıktı daha erken iki ucgun sonra sende tahlil yao istersenKızlar ben de 3 Ekim de ovitrelle yaptırdım, bugün dayanamadım idrar testi yaptım ama negatifti. Şuan adetime 5 gün var sizce umudumu kaybetmeli miyim:/
Yaa bununla ilgili okumuştum bir sayfada sanırım 10. Günden sonra atıyormuş, doktorumda 12. Gün sağlık ocağında kan testi verebilirsin demişti.Hayır demektir ki iğne vücuttan yeni çıktı daha erken iki ucgun sonra sende tahlil yao istersen
Daha var iki gün sonr abidaha yap kızKızlar ben de 3 Ekim de ovitrelle yaptırdım, bugün dayanamadım idrar testi yaptım ama negatifti. Şuan adetime 5 gün var sizce umudumu kaybetmeli miyim:/
Aynen oyuzden kendini uzme burda okadar çok şey okudum ki 14.gun bile negatif olup 17.gun pozitif olanYaa bununla ilgili okumuştum bir sayfada sanırım 10. Günden sonra atıyormuş, doktorumda 12. Gün sağlık ocağında kan testi verebilirsin demişti.
Doktor 12. Gün kan tesi verebilrisin dediys ebende pazartesi test mi versem yafYaa bununla ilgili okumuştum bir sayfada sanırım 10. Günden sonra atıyormuş, doktorumda 12. Gün sağlık ocağında kan testi verebilirsin demişti.
Bu arada senin kaçtane kaç ml yumurtan vardı cnmay b3nim için çok erken oluyor salı yaparım ben ama sen kesin yap
Yani beklemekten başka çaremiz yok anladığım kadarıyla peki bu durumdada geçikme ihtimalimiz varmı acaba gecikme yaşarmıyız ki gebelik oluşmazsa bi bilgin varmıKızlar bende vurmuştum Haziran ayında on dört gün boyunca inananin öyle belirtilerim vardı ki göğüsüm öyle ağrıyordu ki kaşık batması falan amanın dördüncü günde adet oldum o yüzden bu belirtilere fazla kulak asmayın 17/18 .günde adet olmaszsaniz test yapın içinde beta hormunu oldgu için belirti veriyor
Stres kaynaklı veya kist oluşursa gecikme de olabiliyorYani beklemekten başka çaremiz yok anladığım kadarıyla peki bu durumdada geçikme ihtimalimiz varmı acaba gecikme yaşarmıyız ki gebelik oluşmazsa bi bilgin varmı
Ben gitim solda 16 18 sağda 9 11 mm 4 adet yumurtan var dedi pazartesi baktı perşembe iğneni yap dediBu arada senin kaçtane kaç ml yumurtan vardı cnm
Maşallah gayet iyi yani umarım bu ay güzel haberlerle karşılasirizBen gitim solda 16 18 sağda 9 11 mm 4 adet yumurtan var dedi pazartesi baktı perşembe iğneni yap dedi
Bana öyle dedi canım valla güvendiğim bir doktor bence verebilirsin ilk kanda belli oluyor zatenDoktor 12. Gün kan tesi verebilrisin dediys ebende pazartesi test mi versem yaf
Yarın benim 13.gun oluyor ve kan vercem inşallah tabi sabahdan test yapcam evde biBana öyle dedi canım valla güvendiğim bir doktor bence verebilirsin ilk kanda belli oluyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?