Of evet belirtiler hep aynı oyüzden çok heycan yapmamaya çalışıyorumUmarım hamilelik belirtileridir cnku artık hepsi birbirine karışmış durumda geçen ay bende hepsi vardı ama regli oldum bu ayda var ama ne bilmiyoruz
Aynen öyle bnde ama bakalım artık ne çıkıcakOf evet belirtiler hep aynı oyüzden çok heycan yapmamaya çalışıyorum
17/18 Ekim 12/13 gun enaz geçsin normalde 14 dyolar zatenBen 5 ekimde oldum iğnemi belirti var ama ipnenin etkisi olma ihtimali çok yüksek en erken ne zaman test yapabilirim
Eşime sürpriz yapmak istiyorum 14. Günde beraber gidecektik. İnşallah öncesinde öğrenirim ve inşallah vardırda sürpriz yaparım17/18 Ekim 12/13 gun enaz geçsin normalde 14 dyolar zaten
İnşallah canım belirtilerin neler pekiEşime sürpriz yapmak istiyorum 14. Günde beraber gidecektik. İnşallah öncesinde öğrenirim ve inşallah vardırda sürpriz yaparım
Bend geçen ay 12/13 hep negatifti idrarda 14.gun kan tahlili verdim negatif 16.gun regli oldum maalesef bu ay da 10.gune kadar pozitif 11 negatif 12 tekrar pozitif çıktı beklemedeyimKızlar bende vurmuştum Haziran ayında on dört gün boyunca inananin öyle belirtilerim vardı ki göğüsüm öyle ağrıyordu ki kaşık batması falan amanın dördüncü günde adet oldum o yüzden bu belirtilere fazla kulak asmayın 17/18 .günde adet olmaszsaniz test yapın içinde beta hormunu oldgu için belirti veriyor
İnşallah pozitif sonuç alırsın canımBend geçen ay 12/13 hep negatifti idrarda 14.gun kan tahlili verdim negatif 16.gun regli oldum maalesef bu ay da 10.gune kadar pozitif 11 negatif 12 tekrar pozitif çıktı beklemedeyim
İnşallah Allah razı olsun kuzumİnşallah pozitif sonuç alırsın canım
Kasıkalrımda batmalar oluyor iğnenin 3. Gününde başladı bazen şiddetli bazen hafif sancılar halinde. bel agrım var felaket bir şekild ebirde göğüslerim şişti cup olarka büyüdü baya fark ediliyor. Tabikide bunlar iğne etkiside olabilir ama bakalım birde uyuyakalıyorum tv izlerken felanİnşallah canım belirtilerin neler peki
11 negatif görüp 12 pozitif gördüyseniz kesin vardırİnşallah Allah razı olsun kuzum
Umarım güzel sonuçlar alırız insallahKasıkalrımda batmalar oluyor iğnenin 3. Gününde başladı bazen şiddetli bazen hafif sancılar halinde. bel agrım var felaket bir şekild ebirde göğüslerim şişti cup olarka büyüdü baya fark ediliyor. Tabikide bunlar iğne etkiside olabilir ama bakalım birde uyuyakalıyorum tv izlerken felan
Ama çok silik11 negatif görüp 12 pozitif gördüyseniz kesin vardır
Kaçıncı dk da çıktı buAma çok silik
5/6 dk içinde sonra kaldıkça daha da belirginlestiKaçıncı dk da çıktı bu
Ama çok silik
Aşkım hayırlı olsun çok baktım ettim şuan değerin düşük olduğu için bu kadar silik. var işte 11. Gün testin bozuk değilse kesin var5/6 dk içinde sonra kaldıkça daha da belirginlesti
Ya çok korkuyorum yarın sabah da test yapcam eğer yine çıkarsa gidicem kan vermeye Allah'ım nolur olsunAşkım hayırlı olsun çok baktım ettim şuan değerin düşük olduğu için bu kadar silik. var işte 11. Gün testin bozuk değilse kesin var
Umarım boşa değildir sevincimiz bilmiyorum bugün sivilcede çıktı sanki regli olcamAy o kadar sevindim ki sağlıcakla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?