3 EKİM ÇATLATMA İĞNESİ

Ben 5 ekimde oldum iğnemi belirti var ama ipnenin etkisi olma ihtimali çok yüksek en erken ne zaman test yapabilirim

Kızlar bende vurmuştum Haziran ayında on dört gün boyunca inananin öyle belirtilerim vardı ki göğüsüm öyle ağrıyordu ki kaşık batması falan amanın dördüncü günde adet oldum o yüzden bu belirtilere fazla kulak asmayın 17/18 .günde adet olmaszsaniz test yapın içinde beta hormunu oldgu için belirti veriyor

Bend geçen ay 12/13 hep negatifti idrarda 14.gun kan tahlili verdim negatif 16.gun regli oldum maalesef bu ay da 10.gune kadar pozitif 11 negatif 12 tekrar pozitif çıktı beklemedeyim

İnşallah canım belirtilerin neler peki
Kasıkalrımda batmalar oluyor iğnenin 3. Gününde başladı bazen şiddetli bazen hafif sancılar halinde. bel agrım var felaket bir şekild ebirde göğüslerim şişti cup olarka büyüdü baya fark ediliyor. Tabikide bunlar iğne etkiside olabilir ama bakalım birde uyuyakalıyorum tv izlerken felan

Umarım güzel sonuçlar alırız insallah

Aşkım hayırlı olsun çok baktım ettim şuan değerin düşük olduğu için bu kadar silik. var işte 11. Gün testin bozuk değilse kesin var
Ya çok korkuyorum yarın sabah da test yapcam eğer yine çıkarsa gidicem kan vermeye Allah'ım nolur olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…