3 Ekim transfer olacaklar 🎉

arwenzeytin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
80
52
3
38
Merhaba canım kadınlar ben 3 ekimde 5. Gün embriyosu ile transfer olacağım. Aynı tarih ya da yakın tarihte olan anne adaylarıyla burada birlikte birbirimize iyi dilekler ve dualarla destek olur oyalanırız biraz :) ben çok heyecanlıyım, bazı bazı da depresif ve stresli oluyorum. Birlikte daha pozitif zaman geçirelim isterim

Merhaba bende cuma günü opu varr ya 6 Ekim ya 8 ekimde transfer planlıyor doktorum

Ben de 4 ekim de transfer olacağım. Yerimi aldım Tüm iyilikler ve güzellikler bizleri bulsun ,âmin Dualarımız kabul olsun, evlatlarımıza biran evvel kavuşalım Rabbim işimizi kolaylaştırsın inşallah

Aaaammmiiiinn inşallah rabbim hepimize sağlıklı ve sağlıkla büyüteceğimiz evlatlar versin

4 ekimde transferim var. Heyecandan uykum kaçtı
Aynı durumdayız. 4 ekim transferim gece yatamıyorum ama sabahın köründe 50 rüyadan sonra ayaktayım. Şöyle bir derin uykum yok kaç gündür. Sanırım son kez denemeye karar verdik elimizdeki kullanacağız bir daha baştan başlamak yok dedik diye fazla stres yaptım

Hiç hiç yapma :) bol bol duş et inşallah sağlıkla gebe kalıp kucağına alırsın Allah’ın izniyle

Hiç hiç yapma :) bol bol duş et inşallah sağlıkla gebe kalıp kucağına alırsın Allah’ın izniyle
Hiç yapma dedim sana bi saattir kalbim tak tak tak atıyo :))) panik atak mı geçiriyorum acaba allahım hayırlarla sağlıklı gebelik nasip etsin bize sağlıkla alalım kucağımıza güzelce büyütelim

Kızlar ben de dün opu oldum cumartesi transferim var çok heyacanlıyım devlette görüyorum tedavi embriyolog aramıyormuş kötü bişey olsa ararmıydı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…