- 24 Temmuz 2025
- 80
- 52
- 3
- 38
- Konu Sahibi arwenzeytin
-
Merhaba bende cuma günü opu varr ya 6 Ekim ya 8 ekimde transfer planlıyor doktorumMerhaba canım kadınlarben 3 ekimde 5. Gün embriyosu ile transfer olacağım. Aynı tarih ya da yakın tarihte olan anne adaylarıyla burada birlikte birbirimize iyi dilekler ve dualarla destek olur oyalanırız biraz :) ben çok heyecanlıyım, bazı bazı da depresif ve stresli oluyorum. Birlikte daha pozitif zaman geçirelim isterim
Ay çok heyecanlıııMerhaba bende cuma günü opu varr ya 6 Ekim ya 8 ekimde transfer planlıyor doktorum
Allahım tamamına erdirsin sıkı sıkı tutunsun sana sağlıkla kucağına alırsın inşallahBende bugün transfer oldum kızlar
Aminn Aminn inşallah Allah razı olsun canımAllahım tamamına erdirsin sıkı sıkı tutunsun sana sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Hoş geldin :) bebelerimiz de hoş gelsinler sefalar getirsinlerSizden 4 gün sonrada ben transfer olacağım şuraya yerleşeyim
Bazen fazlasıyla stres okuyoruz ki çok normal :) ama önerim bu yolculuğu sevmen :) hayırlarla kolaylıkla geçsin yolunBenim de cuma günü Opu işlemi var bakakım ilk kez yaptırıyorum
Aaaammmiiiinn inşallahBen de 4 ekim de transfer olacağım. Yerimi aldımTüm iyilikler ve güzellikler bizleri bulsun ,âmin Dualarımız kabul olsun, evlatlarımıza biran evvel kavuşalım Rabbim işimizi kolaylaştırsın inşallah
Aynı durumdayız. 4 ekim transferim gece yatamıyorum ama sabahın köründe 50 rüyadan sonra ayaktayım. Şöyle bir derin uykum yok kaç gündür. Sanırım son kez denemeye karar verdik elimizdeki kullanacağız bir daha baştan başlamak yok dedik diye fazla stres yaptım4 ekimde transferim var. Heyecandan uykum kaçtı
Çikolata kistim olduğu için az yumurta ile işlen olacak biraz ondan ümidim az ama haklısınız yolculuğu sevmek konusundaBazen fazlasıyla stres okuyoruz ki çok normal :) ama önerim bu yolculuğu sevmen :) hayırlarla kolaylıkla geçsin yolun
Az yumurta önemli değil sağlıklı bir yumurta bile hayallerimize çok yakın yapıyor. İçini ferah tut halledeceksinÇikolata kistim olduğu için az yumurta ile işlen olacak biraz ondan ümidim az ama haklısınız yolculuğu sevmek konusundaAmin teşekkürler
Hiç hiç yapma :) bol bol duş et inşallah sağlıkla gebe kalıp kucağına alırsın Allah’ın izniyleAynı durumdayız. 4 ekim transferim gece yatamıyorum ama sabahın köründe 50 rüyadan sonra ayaktayım. Şöyle bir derin uykum yok kaç gündür. Sanırım son kez denemeye karar verdik elimizdeki kullanacağız bir daha baştan başlamak yok dedik diye fazla stres yaptım
Hiç yapma dedim sana bi saattir kalbim tak tak tak atıyo :))) panik atak mı geçiriyorum acabaHiç hiç yapma :) bol bol duş et inşallah sağlıkla gebe kalıp kucağına alırsın Allah’ın izniyle
Yok hiç iyi değilizHiç yapma dedim sana bi saattir kalbim tak tak tak atıyo :))) panik atak mı geçiriyorum acabaallahım hayırlarla sağlıklı gebelik nasip etsin bize sağlıkla alalım kucağımıza güzelce büyütelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?