- 24 Eylül 2025
- 13
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi arwenzeytin
-
İnşallahAz yumurta önemli değil sağlıklı bir yumurta bile hayallerimize çok yakın yapıyor. İçini ferah tut halledeceksin
Bende 5 gün embriyosu dondurulmuş embriyo 6 Ekim'de transfer olacağim pazartesi günü inşallah sağ ve solumda çikolata kistim var 3 ve 2 santim kistim olmasına rağmen yumurta toplandı 4 kaldı benimleMerhaba canım kadınlarben 3 ekimde 5. Gün embriyosu ile transfer olacağım. Aynı tarih ya da yakın tarihte olan anne adaylarıyla burada birlikte birbirimize iyi dilekler ve dualarla destek olur oyalanırız biraz :) ben çok heyecanlıyım, bazı bazı da depresif ve stresli oluyorum. Birlikte daha pozitif zaman geçirelim isterim
Bende 5 gün embriyosu dondurulmuş embriyo 6 Ekim'de transfer olacağim pazartesi günü inşallah sağ ve solumda çikolata kistim var 3 ve 2 santim kistim olmasına rağmen 9 yumurta toplandı 4 kaldı benimleMerhaba canım kadınlarben 3 ekimde 5. Gün embriyosu ile transfer olacağım. Aynı tarih ya da yakın tarihte olan anne adaylarıyla burada birlikte birbirimize iyi dilekler ve dualarla destek olur oyalanırız biraz :) ben çok heyecanlıyım, bazı bazı da depresif ve stresli oluyorum. Birlikte daha pozitif zaman geçirelim isterim
Bakın bana bi kaç saat arayla sorsanız şu şekilde cevaplarım ;Yok hiç iyi değiliz
Amin canım aminBende 5 gün embriyosu dondurulmuş embriyo 6 Ekim'de transfer olacağim pazartesi günü inşallah sağ ve solumda çikolata kistim var 3 ve 2 santim kistim olmasına rağmen yumurta toplandı 4 kaldı benimleşimdi pazartesini bekliyorum heycanla hepimizin Rabbim zorunu kolay eylesin
Hadi hayırlısıyla bebeğin tutunur sana inşallah. Embriyo gelişimine bakıyorlardır daha merak etme içini ferah tut bol bol dua et döllensin diye ben öyle yapmıştım. Yarın aralar bence gelişimini haber vermek için ikinci ya da üçüncü gün haber veriyorlar diye biliyorum ama çok merak ediyorsan hastaneyi arayıp sor haber veriyor musunuz yoksa cumartesiyi mi bekleyeyim diye. Bu arada gelişimi dursa haber verirlerdi bugün bence dölleniyor hala iyi düşünKızlar ben de dün opu oldum cumartesi transferim var çok heyacanlıyım devlette görüyorum tedavi embriyolog aramıyormuş kötü bişey olsa ararmıydı sizce
Ayyy Allah razı olsun içimi rahatlattınız bugün 2 de atayıp transfer saatini tekrar sorup embriyo mıda soracam ayy çok heyacanlı gece hiç uyuyamadımHadi hayırlısıyla bebeğin tutunur sana inşallah. Embriyo gelişimine bakıyorlardır daha merak etme içini ferah tut bol bol dua et döllensin diye ben öyle yapmıştım. Yarın aralar bence gelişimini haber vermek için ikinci ya da üçüncü gün haber veriyorlar diye biliyorum ama çok merak ediyorsan hastaneyi arayıp sor haber veriyor musunuz yoksa cumartesiyi mi bekleyeyim diye. Bu arada gelişimi dursa haber verirlerdi bugün bence dölleniyor hala iyi düşün
Embriyo transferi öncesi tekrardan değerlere bakıyorlar mı? Benim yarın transferim Lipid takılıp transfere alınacağımkızlar selam dondurulmış embriyo transferi öncesinde regln 3. günü e2 - progesteron ve rahim kalınlığı değerleri nasıl olmalı ,? sizin değerleriniz nasıldı ?
ben regln 3. günündeyim kistm var diye doktor istedi. değerler beklediğimiz gibi olmazsa transfer yok bu ay . benim de katil hücre testim pozitif serum takılacak bana da.Embriyo transferi öncesi tekrardan değerlere bakıyorlar mı? Benim yarın transferim Lipid takılıp transfere alınacağım
Şimdi anladım. Benim yumurtalarım toplanmadan 4 gün önce testlerim alınmıştı. Regliden sonra 12. Gün gitmiştim diye hatırlıyorum. Testlerim yapılıp 2 gün kala çatlama iğnesi olup 14. Gün toplanmıştı diye hatırlıyorum.ben regln 3. günündeyim kistm var diye doktor istedi. değerler beklediğimiz gibi olmazsa transfer yok bu ay . benim de katil hücre testim pozitif serum takılacak bana da.
Beeeen beeenEeee bugün minik fasülyeler geldi mikimse yazmamış. Benim de yarın. Bugün geçmez bana zaman
AminBakın bana bi kaç saat arayla sorsanız şu şekilde cevaplarım ;
Akıştayım inanıyorum
Korkudan ölcem
Allah’a dua yalvarış
Tamam halledebilirim
Tam olarak ne yapıyordum gibi gibi :))) gerçekten kolay bi süreç geçirmiyoruz vücudumuzdan ayrı mental olarakta yorucu oluyor ama razıyız yaşıyoruz ve sağlıklı bebeklerle anne olmak istiyoruz allahım sen kabul eyle
Amin inşallahYarın sabah 9.30 da bebişlerimi transfer edecekler banaHepimiz güzel ve mutlu bir bekleme süreci geçiririz inşallah. Pozitif haberleri ile dolsun taşsın burası
benim de benzer süreçlerim oldu, katil hücre testim poz geldi kendi isteğimle yaptırdım. Bağışıklıkla ilgili bir sorun. Vucut embriyoyu yabancı algılayıp atıyor. Şimdiden ilaç başladık önlem almak adına.. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için kolaylıkla ve sağlıkla olsunŞimdi anladım. Benim yumurtalarım toplanmadan 4 gün önce testlerim alınmıştı. Regliden sonra 12. Gün gitmiştim diye hatırlıyorum. Testlerim yapılıp 2 gün kala çatlama iğnesi olup 14. Gün toplanmıştı diye hatırlıyorum.
İlk başladığım zamanda benimde kistim vardı reglide bakınca kistim geçmemişti Yasmin vermişti doktorum.
Katil hücre nedir bilmiyorum ama umarım kolaylıkla atlatırsınız
Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunsun minişleerYarın sabah 9.30 da bebişlerimi transfer edecekler banaHepimiz güzel ve mutlu bir bekleme süreci geçiririz inşallah. Pozitif haberleri ile dolsun taşsın burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?