• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 embriyo transferi yapıldı hiç bir şey hissetmiyorum sizce normal mi?

Hzl07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
356
112
53
27
5 aralıkta 3 tane embriyo transferim yapıldı bugün 3 günüm transfer gününü saymazsak 2 günüm sadece hafif çok çok hafif hissedilmesi çok zor bir şekilde bel ağrım var bunu da Uzandığım için diyorum Sizce normal mi?
Hiç bir şey hissetmiyor oluşum.

Ya 😏
Bugün benim de lekelerim oldu biraz ümitsizim bari erkenden yapıp öğreneyim diyorum.
Tutunma lekesidir belkş
Belirti oldu mu sende canım
bana göre var sol kasıkta batma dolgunluk hissi bel ağrısı göğüslerde sızı.İlaçlarda yapbilir ama sol kasıkta batmayı normalde ilaç uapmaz.Ama 10.gün erken gebelik testinde öıkmadı.Gerçi 3. Gün embriyosu bide benım6.denemem tuttugunda hep gec cıkıyordu

Tutunma lekesidir belkş

bana göre var sol kasıkta batma dolgunluk hissi bel ağrısı göğüslerde sızı.İlaçlarda yapbilir ama sol kasıkta batmayı normalde ilaç uapmaz.Ama 10.gün erken gebelik testinde öıkmadı.Gerçi 3. Gün embriyosu bide benım6.denemem tuttugunda hep gec cıkıyordu
Test gününüz ne zaman umarım tutunmuştur benimde 3. Gün embriyosu ve bariz belirtim yok sizi hep takip ediyorum burdan 🙈🙈

Tutunma lekesidir belkş

Test gününüze kaç gün var

Back
X