Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptım ama negatifSen test yaptınmı evde
Belirti oldu mu sende canımYa
Bugün benim de lekelerim oldu biraz ümitsizim bari erkenden yapıp öğreneyim diyorum.
İyi dayanmışsın valla ben olsam çoktan vermiştimErken gebelik testi diye gecer ama tavsiye etmem ben çizgi görmedim modum düştü ilaçları bile salladım şu an
Tutunma lekesidir belkşYa
Bugün benim de lekelerim oldu biraz ümitsizim bari erkenden yapıp öğreneyim diyorum.
bana göre var sol kasıkta batma dolgunluk hissi bel ağrısı göğüslerde sızı.İlaçlarda yapbilir ama sol kasıkta batmayı normalde ilaç uapmaz.Ama 10.gün erken gebelik testinde öıkmadı.Gerçi 3. Gün embriyosu bide benım6.denemem tuttugunda hep gec cıkıyorduBelirti oldu mu sende canım
Evime uzak su an ondan :)İyi dayanmışsın valla ben olsam çoktan vermiştim
Test gününüz ne zaman umarım tutunmuştur benimde 3. Gün embriyosu ve bariz belirtim yok sizi hep takip ediyorum burdanTutunma lekesidir belkş
bana göre var sol kasıkta batma dolgunluk hissi bel ağrısı göğüslerde sızı.İlaçlarda yapbilir ama sol kasıkta batmayı normalde ilaç uapmaz.Ama 10.gün erken gebelik testinde öıkmadı.Gerçi 3. Gün embriyosu bide benım6.denemem tuttugunda hep gec cıkıyordu
Hamile olup olmadığımı bilmiyorum henüz ilk hamileliğimi diyorsan onda hiç belirti olmadı sadece adet olacakmışım gibi olmuştu bi de sıcak diyordum sık sıkBelirti oldu mu sende canım
Test gününüze kaç gün varTutunma lekesidir belkş
bana göre var sol kasıkta batma dolgunluk hissi bel ağrısı göğüslerde sızı.İlaçlarda yapbilir ama sol kasıkta batmayı normalde ilaç uapmaz.Ama 10.gün erken gebelik testinde öıkmadı.Gerçi 3. Gün embriyosu bide benım6.denemem tuttugunda hep gec cıkıyordu
Test gününüze kaç gün var
Vücut ısısı yüksek ama ayaklarım hep soguk benımdeHamile olup olmadığımı bilmiyorum henüz ilk hamileliğimi diyorsan onda hiç belirti olmadı sadece adet olacakmışım gibi olmuştu bi de sıcak diyordum sık sık![]()
pazartesi dananın kuyruğu kopacakTest gününüz ne zaman umarım tutunmuştur benimde 3. Gün embriyosu ve bariz belirtim yok sizi hep takip ediyorum burdan![]()
Pazartesi günü 2 gün varTest gününüze kaç gün var
Hadi hayırlısıpazartesi dananın kuyruğu kopacak![]()
Tutunma lekesidir pas lekesi gibimi ve ilaç kullanıyorsan regl olamassın biliyorumHadi hayırlısı
Ben demin yaptım tek çizgi çıktı ama diğer hamileliğim gibi adet ağrılarım var leke de eklendi buna anlamadım![]()
Yani ne kırmızı ne pembe iki ton arası garip bişeyTutunma lekesidir pas lekesi gibimi ve ilaç kullanıyorsan regl olamassın biliyorum
Canım yerleşmedir belki ondan testte çıkmamıştırYani ne kırmızı ne pembe iki ton arası garip bişey
Valla ümidim kırıldı iyice son embriyolarımızdı
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahBenim negatif canım.Ritueli bozmadık yine tutmadı3 embriyodan biri tutmadı