3 embriyo transferi yaptıranlar buraya

Progestan iğne (2 doz)

Estrofem günde 1

Folbiol günde 1 bir de kansulandırıcı ilacım vardı ama yanımda olmadığı için ismini hatırlayamadım. Senin transferin oldu dimi canım ?
Evet transferim dün oldu

Banada progestan iğne ve kan sulandicı iğne verdi

Hayirlisi artık

Merhabalar. 3 yıl geçmiş bu konunun üzerinden ama yine de şansımı deneyip sizlere yazmak istedim. Bana 3 adet 3.gün embriyosu transferi yapıldı. Şu an 12 günün dolup beta hcg testi yaptırmak için gün sayıyorum. Yorumlarda bir ablanın yorumunu gördüm o da benim gibi 3 adet 3.gün embriyosu transferi olmuş. Çok merak ediyorum transfer başarılı oldu mu kaç tanesi tuttu veya tutmadı? Lütfen mesajımı görürseniz bana cevap yazın...29 yaşındayım ve bu 4. tüp bebek denemem. İyi geceler...

merhaba şu an ben de sizinle aynı durumdayım 3 tane 3. gün embriyosu transfer edildi. daha önce doğal yolla hamile kalıp düşürmüştüm. sizin sonuç ne oldu merak ettim.

Merhabalar. 3 yıl geçmiş bu konunun üzerinden ama yine de şansımı deneyip sizlere yazmak istedim. Bana 3 adet 3.gün embriyosu transferi yapıldı. Şu an 12 günün dolup beta hcg testi yaptırmak için gün sayıyorum. Yorumlarda bir ablanın yorumunu gördüm o da benim gibi 3 adet 3.gün embriyosu transferi olmuş. Çok merak ediyorum transfer başarılı oldu mu kaç tanesi tuttu veya tutmadı? Lütfen mesajımı görürseniz bana cevap yazın...29 yaşındayım ve bu 4. tüp bebek denemem. İyi geceler...
Ivm mi denediniz acaba yumurtalar olgunlaşma sorunu vardı galiba

Merhaba kaç emriyo transferi yaptirdıniz yardımcı olurmusunuz
Yakın zamanda benimde transferim olucktı

Back
X