3. Evlenen ex kocam

abiyekuzu26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
1.160
1.266
53
Formu bi açtım eşim, eşimi sevmiyorum, kaynanamdan bıktım, Evlendiğime pişmanım konuları sıralanmıştı.
Bir önceki konumda aldatıldığım kadınla evlendiğini yazmıştım.
Kızın ilk evliliği benimkinin 3. evliliği olacak.
Benim de ilk evliliğimdi. .

Ex eşim eminim ki mağduru oynuyor aldatıldı ya da terk edildi..
Bana da ilk evlendiği kız için alışamadı bu şehre terk etti beni annesinin yanına gitti demişlerdi.

Şimdiki kız olsa olsa 24 25 yaşında. içimden bi ses konuş kaçıp kurtarsın kendini diyor.
eminim beni kıza kötülediler aldattı vs dediler. Mesajda benimki ağzına tükürüyor o da affet aşkım düzeleceğim diyor, ne kadar aldatılmış olsam da garibim babası ölmüş, Özel Sektörde Çalışan bi ailesi olmasını isteyen sevgi dilenen kpss ye hazırlanmak için sevgilisinden destek isteyen bi kız vardı.

Şimdiki kız dayak yiyince, ya da aldatılınca benim gibi anahtarı alıp çekip gidecek sıfırdan hayat kuracak maddi güvencesi yok, seve seve o evde duracak. Belkide onun da haberini izleyeceğiz.

Ailesi 3. Kez evlenecek adama kızını vermiş bana b.k yemek düşer şuan ama o kadar öldürülen sosyal medyadan yardım isteyen kadınları gördükçe..

Sanırım elalemin derdi şuan beni gerdi.

Ekleme ex kocamı hala takip etmiyorum Zamanında okuduğum mesajlardan öğrendim hepsini.

Ekleme: evet biri beni uyarsaydı ben de ayrılırdım. Bin kere ayrıldım hatta düğünü iptal ettim ama olmadı

Son düzenleme:
Size ne artık ne yaparsa yapsın maşallah kızın seceresini biliyorsunuz arkandan ne derse desin çok mu önemli giden razuı alan razı yani niye takip ediyorsunuz neden kiminle beraber ne yapmış ne etmiş merak ediyorsunuz kız halinden memnunsa yani yok açayımda anlatayım da ne gereksiz işler şiddet görmemişsiniz aldatılmışsınız belki de kız sizi suçlu görecek ayrıca ne anlatmaya çalıştığınız anlaşılmıyor karma karışık yazmışsınız gidin tatilinize madem takıntı yapmışsınız eski kocayı yani madem aldattı çok kötü niye silmiyorsunuz bir garipsiniz

Yav ne takıntı yapcam. En son ölen kızdan çok etkilendim.
küçücük bi kızdan bahsediyoruz aldatılacak gidecek yeri yok. Ailesi yok. Valla kalp taşıyorum. Elbet arayıp konusmam ama keşke biri zamanında beni uyardaydı bu adam böyle böyle diye ben evlenmezdim.
Telefondan yazdım metni düzenlerim birazdan.

Bu kadar detayı nereden biliyorsunuz? Mesajların içeriği falan.
Konuya gelince, ben hiç umursamaz ve sorumlu hissetmezdim. Adam sinyal veriyormuş işte söylediğinize göre.
Evlenmeden önce hamurunu belli eder az çok herkes zaten.
Üçüncüye evlenen adamatemkinli yaklaşsinlar bi zahmet

Siz uyarınca, hakikaten ne yapıyorum ben bu yanlıştan dönmeliyim deme ihtimali o kadar düşük ki.
Kıskandı, aramızı bozmaya çalıştı der muhtemelen

Siddet dayak varmiydi sizin evliliginizde
Eger vardiysa raporda vardir
Kizin ailesi ve kendini kapsayan kisacik bir yazi yazardim

Bana uydurulan yalanlar eski es aldatti sole kotu bole kotu ler sanada havalarda ucustuysa ,olayin gercek yuzu psikolojik fiziksel siddet olmasiydi ektede rapor var

Keske bir insan evladida beni uyarsaydi

Iliskinizdede hic gozum yok sadece ilerde elinde kalirsan vicdani sorumluluk istemiyorum uzerimde bu maili kendim icin attim yada msj artik neyse der konuyu kapardim.

Siddet yoksa ne uyarir nede birsey derdim

Son düzenleme:
Allah'ım ben kiza inşallah ölür geberir diye beddualar ediyorum bu da dizlerine vura vura kiza üzülüyor delirdin mi kız?

henüz delirmedim. Hatta minnettarım beni ondan kurtardı diye

kız beni durumumu bilmiyor ki. Klasik yalanlar
Adam mağdur, aldatılmış, adam öksüz, adam sevilmemiş, terkedilmiş, evliliğe sevgiye aileye aç.. ben onu terk edip gittim vsvs

Bunları nereden biliyorum
Benim salak evi terk ettim hala aynı şifreyi kullanıyor
He fingirdeşmelerini filan okudum kız sevilmek için kırk takla atıyor mesajda bile. GIF atıp aşkım bak bu benim sıkıştırırken sen diye.

mahkemeye sundum. Sosyal medya yazışmaları aldatmaya kanıt sayılmaz dedi
Sanırım yatakta basmam gerekiyor o anda da videoya almam filan.

Ve ben hala baska bi kızın canı yanmasın diye düşünüyorum

Şiddettin babası var, ve 2 yıllık boşanma süreci var o sürede de sevgililerdi.

Raporları vermez ki kıza

Siz uyarınca, hakikaten ne yapıyorum ben bu yanlıştan dönmeliyim deme ihtimali o kadar düşük ki.
Kıskandı, aramızı bozmaya çalıştı der muhtemelen

Haklısınız 2 yıllık boşanma sürecimde bile terk etmemiş kız benim konusmamla mı terk edecek. Belki salak diyeceksiniz ama insan kıyamıyo ya

keşke biri zamanında beni uyardaydı bu adam böyle böyle diye ben evlenmezdim.
O öyle olmayacaktı işte
Siz gene evlenecektiniz
Seviyorum diyecektiniz. Değişmiş olabilir diyecektiniz.
Evlilik 2 kişinin uyumudur, erkek de kadın da kendilerince iyidir hatta mükemmeldir ama bir araya gelince yürütememiş olabilirler, bu normal diyecektiniz.

Önünüze bakın. O kadın da yetişkin. Aklı var fikri var. Kendine kendi üzülsün. Siz enerjinizi başka şeylere harcayın.

Saflık kalıtsal bizde

Ayy inanmıyorum sosyal medya yazışmaları sayılmıyor muymusHakikatten ne sayılacak hakimi savcıyı çağırıp bakın benim yatayımdalar diye göstermen mi lazım?Ne olursa olsun evli bir erkekle birlikte olunmaz ya mutsuzmus aldatilmismis sana ne sen mi derman olacaksın?Sen bence kızdan nefret etmektense ona acımayı istiyorsun böylesi sana daha kolay geliyor.Ha kiza gidip anlatma bence işin aslını anlatsan da anlayacak bir tip değil sevgi dilenen saftirigin teki bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…