- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Size ne artık ne yaparsa yapsın maşallah kızın seceresini biliyorsunuz arkandan ne derse desin çok mu önemli giden razuı alan razı yani niye takip ediyorsunuz neden kiminle beraber ne yapmış ne etmiş merak ediyorsunuz kız halinden memnunsa yani yok açayımda anlatayım da ne gereksiz işler şiddet görmemişsiniz aldatılmışsınız belki de kız sizi suçlu görecek ayrıca ne anlatmaya çalıştığınız anlaşılmıyor karma karışık yazmışsınız gidin tatilinize madem takıntı yapmışsınız eski kocayı yani madem aldattı çok kötü niye silmiyorsunuz bir garipsiniz
Bu kadar detayı nereden biliyorsunuz? Mesajların içeriği falan.Formu bi açtım eşim, eşimi sevmiyorum, kaynanamdan bıktım, Evlendiğime pişmanım konuları sıralanmıştı.
Bir önceki konumda aldatıldığım kadınla evlendiğini yazmıştım.
Kızın ilk evliliği benimkinin 3.
Benim de ilk evliliğimdi. .
Eminim ki mağduru oynuyor Aldatıldı ya da terk edildi..
Bana da ilk kız için alışamadı bu şehre terk etti beni Annesinin yanına gitti demişlerdi.
Kız olsa olsa 24 25 yaşında içimden bi ses konuş kaçıp kurtarsın kendini diyor. eminim beni kötülediler aldattı vs dediler. Mesajda benimki ağzına tükürüyor o da affet aşkım düzeleceğim diyor, ne kadar aldatılmış olsam da garibim babası ölmüş, Özel Sektörde Çalışan bi ailesi olmasını isteyen sevgi dilenen kpss ye hazırlanmak için sevgilisinden destek isteyen bi kız vardı.
o dayak yiyince, ya da aldatılınca benim gibi Anahtarı alıp çekip gidecek Sıfırdan hayat kuracak maddi güvencesi yok, seve seve o evde duracak. Belkide onun da haberini izleyeceğiz.
Ailesi 3. Kez evlenecek adama kızını vermiş bana b.k yemek düşer şuan ama o kadar öldürülen sosyal medyadan yardım isteyen kadınları gördükçe..
Sanırım elalemin derdi şuan beni gerdi.
Neyse bayramdan sonra Tekrar tek basıma şahane bi tatile gideceğim yanıma Takılmak isteyen olursa beklerim
Siz uyarınca, hakikaten ne yapıyorum ben bu yanlıştan dönmeliyim deme ihtimali o kadar düşük ki.Yav ne takıntı yapcam. En son ölen kızdan çok etkilendim.
küçücük bi kızdan bahsediyoruz aldatılacak gidecek yeri yok. Ailesi yok. Valla kalp taşıyorum. Elbet arayıp konusmam ama keşke biri zamanında beni uyardaydı bu adam böyle böyle diye ben evlenmezdim.
Telefondan yazdım metni düzenlerim birazdan.
Siddet dayak varmiydi sizin evliliginizdeFormu bi açtım eşim, eşimi sevmiyorum, kaynanamdan bıktım, Evlendiğime pişmanım konuları sıralanmıştı.
Bir önceki konumda aldatıldığım kadınla evlendiğini yazmıştım.
Kızın ilk evliliği benimkinin 3.
Benim de ilk evliliğimdi. .
Eminim ki mağduru oynuyor Aldatıldı ya da terk edildi..
Bana da ilk kız için alışamadı bu şehre terk etti beni Annesinin yanına gitti demişlerdi.
Kız olsa olsa 24 25 yaşında içimden bi ses konuş kaçıp kurtarsın kendini diyor. eminim beni kötülediler aldattı vs dediler. Mesajda benimki ağzına tükürüyor o da affet aşkım düzeleceğim diyor, ne kadar aldatılmış olsam da garibim babası ölmüş, Özel Sektörde Çalışan bi ailesi olmasını isteyen sevgi dilenen kpss ye hazırlanmak için sevgilisinden destek isteyen bi kız vardı.
o dayak yiyince, ya da aldatılınca benim gibi Anahtarı alıp çekip gidecek Sıfırdan hayat kuracak maddi güvencesi yok, seve seve o evde duracak. Belkide onun da haberini izleyeceğiz.
Ailesi 3. Kez evlenecek adama kızını vermiş bana b.k yemek düşer şuan ama o kadar öldürülen sosyal medyadan yardım isteyen kadınları gördükçe..
Sanırım elalemin derdi şuan beni gerdi.
Neyse bayramdan sonra Tekrar tek basıma şahane bi tatile gideceğim yanıma Takılmak isteyen olursa beklerim
Allah'ım ben kiza inşallah ölür geberir diye beddualar ediyorum bu da dizlerine vura vura kiza üzülüyor delirdin mi kız?
Dejavu mu oldum acaba dedim. Sonra yok dedim alıştık 2 güne bir konu açmanıza
Siddet dayak varmiydi sizin evliliginizde
Eger vardiysa raporda vardir
Kizin ailesi ve kendini kapsayan kisacik bir yazi yazardim
Bana uydurulan yalanlar eski es aldatti sole kotu bole kotu ler havalarda ucustuysa ,olayin gercek yuzu psikolojik fiziksel siddet ektede rapor var
Iliskinizdede hic gozum yok sadece ilerde elinde kalirsan vicdani sorumluluk istemiyorum uzerimde bu maili kendim icin attim yada msj artik neyse der konuyu kapardim.
Siddet yoksa ne uyarir nede birsey derdim
Siz uyarınca, hakikaten ne yapıyorum ben bu yanlıştan dönmeliyim deme ihtimali o kadar düşük ki.
Kıskandı, aramızı bozmaya çalıştı der muhtemelen
O öyle olmayacaktı iştekeşke biri zamanında beni uyardaydı bu adam böyle böyle diye ben evlenmezdim.
O öyle olmayacaktı işte
Siz gene evlenecektiniz
Seviyorum diyecektiniz. Değişmiş olabilir diyecektiniz.
Evlilik 2 kişinin uyumudur, erkek de kadın da kendilerince iyidir hatta mükemmeldir ama bir araya gelince yürütememiş olabilirler, bu normal diyecektiniz.
Önünüze bakın. O kadın da yetişkin. Aklı var fikri var. Kendine kendi üzülsün. Siz enerjinizi başka şeylere harcayın.
Ben sizdede bir kopya varsa diye dedimŞiddettin babası var, ve 2 yıllık boşanma süreci var o sürede de sevgililerdi.
Raporları vermez ki kıza
Ayy inanmıyorum sosyal medya yazışmaları sayılmıyor muymushenüz delirmedim. Hatta minnettarım beni ondan kurtardı diye
kız beni durumumu bilmiyor ki. Klasik yalanlar
Adam mağdur, aldatılmış, adam öksüz, adam sevilmemiş, terkedilmiş, evliliğe sevgiye aileye aç.. ben onu terk edip gittim vsvs
Bunları nereden biliyorum
Benim salak evi terk ettim hala aynı şifreyi kullanıyor
He fingirdeşmelerini filan okudum kız sevilmek için kırk takla atıyor mesajda bile. GIF atıp aşkım bak bu benim sıkıştırırken sen diye.
mahkemeye sundum. Sosyal medya yazışmaları aldatmaya kanıt sayılmaz dedi
Sanırım yatakta basmam gerekiyor o anda da videoya almam filan.
Ve ben hala baska bi kızın canı yanmasın diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?