3. Evlenen ex kocam

Şimdi düşündümde o mesaj atsa sorsa bana neden ayrıldınız dese bu bu sebeplerden desem aramızı bozmak istiyor diyecek. Hala seviyor diyecek ..
Aynen. Akıllı kız zaten deser görür bence. Genelleme gibi olmasın ama kemalim yapmaz diyen kızlardan biri olabilir gibime geldi. Boşver ağrısız başına dert alma derim.

Abla aman saallla ya bırak yaşayacağı varsa yasasın. O da alsın hayattan dersini.

Herşeyi kafana taka taka yakında hastaneden yazacaksın bize, gerçi orada da hastaneye takarsın.

Kız neyi taktıgımı gördün. Konusacak kimsemiz olsa burda işimiz ne.
Kendime koca bulup Kocam hediye almadı Konusu açacam. Ya da aranızda para toplayın beni psikologa gönderin ben de konu açmayayım

bence uyarmalısın

Uyarsanız,herşeyi anlatsanız dahi o yine bildiğini yapacak. Hatta belkide beni kıskanıyor,eski eşini hala seviyor aramızı bozmak için yapıyor tribine bile girecek.
Siz ne anlatırsanız anlatın,eski eş olduğunuz için niyetiniz iyi olsa dahi bir işe yaramaz.
İlerde der belki keşke dinleseydim abiyeyi ama geç olacak,bir işine yaramayacak bu da.
Boşverin.
Kendi adıma 2-3.kez evlenip boşanan bir adamda sorun vardır diye düşünürdüm şahsen karşıma çıksa. Kadınlar bunu boşuna bırakmiyordur derdim. O da düşünme yetisini kullansaymış keşke biraz.

Ben sizi çok iyi anladım , elinizde kanıt varsa bence ailesine sunun. Ama sizin adınız geçerse size zarar verebilir. Başkasını düşünürken siz zorda kalmayın.

Boşanma dosyanızın bir nüshasını postalayın kıza diyeceğim ama bu sefer de herif bulaşır size. Ortak arkadaşlarınız falan kalmadı mı, onlar başlarına iş gelmeyecek şekilde halletse?

Insanlar olarak cok iki yüzlüyuz gercekten daha dün pinar gültekin icin ne var evli birisiyle görusmusse öldurulmesimi gerek yazildi bugün ben o kizlar icin insallah ölur yuva yiktilar deniliyor konu sahibi siz samimi gelmeyebilirsiniz ve de inandirici çunkü iyi insanlarinda olabilecegini unuttuk bunca kötülügun arasindan ha aldatilan her kadin gibi sizinde öfkeli tirnagina taş gelse sevinmeniz gerekirdi yanlis ama sanki dogrusu buymuscasina öbür turlusunu kabullenemiyoruz.....siz bence hicccc karismayin eger siddet vardiysa o konuda uyarir insanlik görevimi yapardim inanir inanmaz bir dahada asla muhattap olmazdim ama senide aldatacak bla bla bosverin herkesin sinandigi yollar vardir karismayin

Şimdiki kızlar o kadar koca meraklısı ki konuşsanız bile suçlu siz olursunuz. Merak etmeyin hepsi de akıllı neyin ne olduğunu biliyor. Kendini bile isteye ateşin içine atıyor. Ne mok yerlerse yesinler.

keşke biri zamanında beni uyardaydı bu adam böyle böyle diye ben evlenmezdim.
Yine evlenirdin.
Kendin görmediğin sürece fark etmediğin sürece insanların söylediklerine kulak asmazdın.
Aşkın gözü kördür dememişler boşuna.
Hatta biri nişanlılık sürecinde sana eşinin seni aldatma ihtimali olduğunu ve kötü biri olduğunu söyleseydi evlenme sürecin daha da hızlanırdı emin ol.
Sen şimdi bu kızı arasan bu adam böyle kötü şöyle fena desen sana inanır mı?
Karısını kendisiyle aldatan biriyle evleniyor bu kız.
Zaten mantıklı düşünse onu aldatan beni de aldatır demez miydi?

Yaşadığım şiddet o kadar ağırdı polisi aramasam korkup bırakmasa ölmüştüm. Aynısı belki daha beteri basına gelecek. Bunu dert edinmem saçma gelebilir ama ne bilim içim rahat etmedi.

Şöyle de bir sey var hangi birini uzaklaştırayım bu gitse başkasını bulacak

Kızlar da saf olmasınlar canım sizlik hiçbir şey yok 3. Kez evlenen adamdan şüphelenmiyorsa o onun sorunu ayrıca aldatılmışsınız boşverin gitsin
Yağnii, '' Neden hala eski karınla yattığın yatakta sevişiyoz? '' diye sormuyorsa o kız, bilemedim ben de.

Biri seni uyarsaydı yalan söylüyor nisanlimda gözü var diye düşünürdün. Aşkın gözü kör oluyor zaten.

Biri seni uyarsaydı yalan söylüyor nisanlimda gözü var diye düşünürdün. Aşkın gözü kör oluyor zaten.

Valla ben Sözü iptal ettim hatta düğünden iki gün önce bile iptal ettim.
Aksine hayır olmaz olur mu öyle şey dediler Araya girdiler barıstırdılar

Aynen öyle sanatcilar bile birbirini sikayet ediyo darp edildigi raporla anlasiliyo sonuc sagir sultan duyuyo ama erkek gene birini buluyo bence uyarin gerisine karismayin ama cokta yazip cizmeyin ufak bir Not yazip yollasaniz yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…