- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.141
- 248
- 31
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Aynen. Akıllı kız zaten deser görür bence. Genelleme gibi olmasın ama kemalim yapmaz diyen kızlardan biri olabilir gibime geldi.Şimdi düşündümde o mesaj atsa sorsa bana neden ayrıldınız dese bu bu sebeplerden desem aramızı bozmak istiyor diyecek. Hala seviyor diyecek ..
OkeyAynen. Akıllı kız zaten deser görür bence. Genelleme gibi olmasın ama kemalim yapmaz diyen kızlardan biri olabilir gibime geldi.Boşver ağrısız başına dert alma derim.
Abla aman saallla ya bırak yaşayacağı varsa yasasın. O da alsın hayattan dersini.henüz delirmedim. Hatta minnettarım beni ondan kurtardı diye
kız beni durumumu bilmiyor ki. Klasik yalanlar
Adam mağdur, aldatılmış, adam öksüz, adam sevilmemiş, terkedilmiş, evliliğe sevgiye aileye aç.. ben onu terk edip gittim vsvs
Bunları nereden biliyorum
Benim salak evi terk ettim hala aynı şifreyi kullanıyor
He fingirdeşmelerini filan okudum kız sevilmek için kırk takla atıyor mesajda bile. GIF atıp aşkım bak bu benim sıkıştırırken sen diye.
mahkemeye sundum. Sosyal medya yazışmaları aldatmaya kanıt sayılmaz dedi
Sanırım yatakta basmam gerekiyor o anda da videoya almam filan.
Ve ben hala baska bi kızın canı yanmasın diye düşünüyorum
Herşeyi kafana taka taka yakında hastaneden yazacaksın bize, gerçi orada da hastaneye takarsın.
bence uyarmalısınFormu bi açtım eşim, eşimi sevmiyorum, kaynanamdan bıktım, Evlendiğime pişmanım konuları sıralanmıştı.
Bir önceki konumda aldatıldığım kadınla evlendiğini yazmıştım.
Kızın ilk evliliği benimkinin 3. evliliği olacak.
Benim de ilk evliliğimdi. .
Ex eşim eminim ki mağduru oynuyor aldatıldı ya da terk edildi..
Bana da ilk evlendiği kız için alışamadı bu şehre terk etti beni annesinin yanına gitti demişlerdi.
Şimdiki kız olsa olsa 24 25 yaşında. içimden bi ses konuş kaçıp kurtarsın kendini diyor.
eminim beni kıza kötülediler aldattı vs dediler. Mesajda benimki ağzına tükürüyor o da affet aşkım düzeleceğim diyor, ne kadar aldatılmış olsam da garibim babası ölmüş, Özel Sektörde Çalışan bi ailesi olmasını isteyen sevgi dilenen kpss ye hazırlanmak için sevgilisinden destek isteyen bi kız vardı.
Şimdiki kız dayak yiyince, ya da aldatılınca benim gibi anahtarı alıp çekip gidecek sıfırdan hayat kuracak maddi güvencesi yok, seve seve o evde duracak. Belkide onun da haberini izleyeceğiz.
Ailesi 3. Kez evlenecek adama kızını vermiş bana b.k yemek düşer şuan ama o kadar öldürülen sosyal medyadan yardım isteyen kadınları gördükçe..
Sanırım elalemin derdi şuan beni gerdi.
Ekleme ex kocamı hala takip etmiyorum Zamanında okuduğum mesajlardan öğrendim hepsini.
Ekleme: tamam ya ne yaparlarsa yapsınlar dünyayı ben kurtarmayacağım
Ben sizi çok iyi anladım , elinizde kanıt varsa bence ailesine sunun. Ama sizin adınız geçerse size zarar verebilir. Başkasını düşünürken siz zorda kalmayın.Formu bi açtım eşim, eşimi sevmiyorum, kaynanamdan bıktım, Evlendiğime pişmanım konuları sıralanmıştı.
Bana da ilk evlendiği kız için alışamadı bu şehre terk etti beni annesinin yanına gitti demişlerdi.
Şimdiki kız olsa olsa 24 25 yaşında. içimden bi ses konuş kaçıp kurtarsın kendini diyor.
eminim beni kıza kötülediler aldattı vs dediler. Mesajda benimki ağzına tükürüyor o da affet aşkım düzeleceğim diyor, ne kadar aldatılmış olsam da garibim babası ölmüş, Özel Sektörde Çalışan bi ailesi olmasını isteyen sevgi dilenen kpss ye hazırlanmak için sevgilisinden destek isteyen bi kız vardı.
Şimdiki kız dayak yiyince, ya da aldatılınca benim gibi anahtarı alıp çekip gidecek sıfırdan hayat kuracak maddi güvencesi yok, seve seve o evde duracak. Belkide onun da haberini izleyeceğiz.
Ailesi 3. Kez evlenecek adama kızını vermiş bana b.k yemek düşer şuan ama o kadar öldürülen sosyal medyadan yardım isteyen kadınları gördükçe..
Ekleme ex kocamı hala takip etmiyorum Zamanında okuduğum mesajlardan öğrendim hepsini.
Boşanma dosyanızın bir nüshasını postalayın kıza diyeceğim ama bu sefer de herif bulaşır size. Ortak arkadaşlarınız falan kalmadı mı, onlar başlarına iş gelmeyecek şekilde halletse?Formu bi açtım eşim, eşimi sevmiyorum, kaynanamdan bıktım, Evlendiğime pişmanım konuları sıralanmıştı.
Ona cilve deniyor yalnızfingirdeşmelerini filan okudum kız sevilmek için kırk takla atıyor mesajda bile.
Yine evlenirdin.keşke biri zamanında beni uyardaydı bu adam böyle böyle diye ben evlenmezdim.
Sen niye bir türlü önüne bakarmıyorsun ?
Bence bu çok ciddi bir konu
Geçmişi kesip atmadan hesaplaşmayı tamamlamadan mutlu olamazsın.
Insanlar olarak cok iki yüzlüyuz gercekten daha dün pinar gültekin icin ne var evli birisiyle görusmusse öldurulmesimi gerek yazildi bugün ben o kizlar icin insallah ölur yuva yiktilar deniliyor konu sahibi siz samimi gelmeyebilirsiniz ve de inandirici çunkü iyi insanlarinda olabilecegini unuttuk bunca kötülügun arasindan ha aldatilan her kadin gibi sizinde öfkeli tirnagina taş gelse sevinmeniz gerekirdi yanlis ama sanki dogrusu buymuscasina öbür turlusunu kabullenemiyoruz.....siz bence hicccc karismayin eger siddet vardiysa o konuda uyarir insanlik görevimi yapardim inanir inanmaz bir dahada asla muhattap olmazdim ama senide aldatacak bla bla bosverin herkesin sinandigi yollar vardir karismayin
Yağnii, '' Neden hala eski karınla yattığın yatakta sevişiyoz? '' diye sormuyorsa o kız, bilemedim ben de.Kızlar da saf olmasınlar canım sizlik hiçbir şey yok 3. Kez evlenen adamdan şüphelenmiyorsa o onun sorunu ayrıca aldatılmışsınız boşverin gitsin
Biri seni uyarsaydı yalan söylüyor nisanlimda gözü var diye düşünürdün. Aşkın gözü kör oluyor zaten.Yav ne takıntı yapcam. En son ölen kızdan çok etkilendim.
küçücük bi kızdan bahsediyoruz aldatılacak gidecek yeri yok. Ailesi yok. Valla kalp taşıyorum. Elbet arayıp konusmam ama keşke biri zamanında beni uyardaydı bu adam böyle böyle diye ben evlenmezdim.
Telefondan yazdım metni düzenlerim birazdan.
Biri seni uyarsaydı yalan söylüyor nisanlimda gözü var diye düşünürdün. Aşkın gözü kör oluyor zaten.
Aynen öyle sanatcilar bile birbirini sikayet ediyo darp edildigi raporla anlasiliyo sonuc sagir sultan duyuyo ama erkek gene birini buluyo bence uyarin gerisine karismayin ama cokta yazip cizmeyin ufak bir Not yazip yollasaniz yeterliYaşadığım şiddet o kadar ağırdı polisi aramasam korkup bırakmasa ölmüştüm. Aynısı belki daha beteri basına gelecek. Bunu dert edinmem saçma gelebilir ama ne bilim içim rahat etmedi.
Şöyle de bir sey var hangi birini uzaklaştırayım bu gitse başkasını bulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?