• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gebelik depresyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi fyzak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fyzak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba kızlar. 9ve 7 yaşında iki çocuğum var. Şimdi ise 8 haftalık gebeyim. İsteyerek oldu çokta mutluyuz aslında ama midem bulanıyor desem değil, uykusuzum desem değil, ilgisiz kalıyorum desem giiiiç değil herke üzerime titriyor. Ama çok mutsuzum. Hormonlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim. Bu durumu yaşayan var mı? Normalde çok enerjik neşeli ve pozitif birisiyim. Kendime bu hissi hiç yakıştıramıyorum :(

Ben mesela herkes hasta mısın diye sorardı hayır değilim mutsuz muyum asla değildim. Ben hamileliği sevememiştim, nasıl geçti derseniz sanırım 3 aydan sonra kalmamıştı. Beni en çok mutlu eden şey çikolatalı pastaydı o dönem kimseye söylemedim eleştiri almamak için ama 8 kişilik çikolatalı pastayı 1 günde yerdim 😂 onu yer mutlu olurdum. Bir de uyumak ayyy nasıl güzel gelirdi. Hatta bir gün vatandaşın kimliğini elime alıp uyumuşum adam masaya tıklatınca uyandım.

Ben mesela herkes hasta mısın diye sorardı hayır değilim mutsuz muyum asla değildim. Ben hamileliği sevememiştim, nasıl geçti derseniz sanırım 3 aydan sonra kalmamıştı. Beni en çok mutlu eden şey çikolatalı pastaydı o dönem kimseye söylemedim eleştiri almamak için ama 8 kişilik çikolatalı pastayı 1 günde yerdim 😂 onu yer mutlu olurdum. Bir de uyumak ayyy nasıl güzel gelirdi. Hatta bir gün vatandaşın kimliğini elime alıp uyumuşum adam masaya tıklatınca uyandım.
Ayyy bu süreç Geçici demek ki :) mesajınızla motive oldum teşekkür ederimmmm

Back
X