- 8 Mart 2021
- 42
- 13
- 8
- 36
- Konu Sahibi SevdaDgnyTas
-
Kan tahlili sonucunuzu merak ettim. Dk{tro ultrasanla mı baktı ki daha kese oluşmamıştır ki. İdrar da kanda çıkar evet ama kese hemen görünmez. Yani evde yaptıgınjz testler hamile olduğunuza işaret ediyo sankiSelam kızlar ben pazar günü gebelik testi yaptım evde pozitif, pazartesi yine yaptım pozitif sonra Dr aradım be randevu aldım gittim Dr baktığın da bişi görünmediğini söyledi kan aldı kanda bakalım dedi henüz kan sonucu çıkmadı evde yine test yaptım oda pozitif sizce yanılma payım ne kadar ? Sürekli kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi. Lütfen böle durumları yaşayan deneyimlenen kızlar yazabilir misini?
Evet Alttan vajinadan baktı sadece henüz birşey yok görünmüyor dedi ya daha çok yeni yada bir sıkıntı vardır dedi.Kaç gündür içim içime sığmıyordu dünden beri çok stresliyim acayip kasık ağrılarım var oda normal mi onuda bilmiyorumKan tahlili sonucunuzu merak ettim. Dk{tro ultrasanla mı baktı ki daha kese oluşmamıştır ki. İdrar da kanda çıkar evet ama kese hemen görünmez. Yani evde yaptıgınjz testler hamile olduğunuza işaret ediyo sanki
kan sonucun cıkmadımı daha?bu testlerde hamilesinEvet Alttan vajinadan baktı sadece henüz birşey yok görünmüyor dedi ya daha çok yeni yada bir sıkıntı vardır dedi.Kaç gündür içim içime sığmıyordu dünden beri çok stresliyim acayip kasık ağrılarım var oda normal mi onuda bilmiyorum
Adetinkaç gün geçti? İlk haftalar kasık ağrısı oluyor. Stres yapma olumlu düşünEvet Alttan vajinadan baktı sadece henüz birşey yok görünmüyor dedi ya daha çok yeni yada bir sıkıntı vardır dedi.Kaç gündür içim içime sığmıyordu dünden beri çok stresliyim acayip kasık ağrılarım var oda normal mi onuda bilmiyorum
Öğleden sonra çıkacakmış bekliyorum zaman da hiç geçmiyorkan sonucun cıkmadımı daha?bu testlerde hamilesin
En son adet günüm 20 Mayıs 25 haziranda döngü olmalıydı ama olmadım adet en son 20 Mayıs işte. 1 senedir bu anı bekliyorduk çok umutlandık böle sıkıntı çıkması modumuzu haliyle düşürdüAdetinkaç gün geçti? İlk haftalar kasık ağrısı oluyor. Stres yapma olumlu düşün
Sonuç güzel olsun da beklemek olsun tek derdimizÖğleden sonra çıkacakmış bekliyorum zaman da hiç geçmiyor
İkisi birden yanlış çıkamaz heraldeSelam kızlar ben pazar günü gebelik testi yaptım evde pozitif, pazartesi yine yaptım pozitif sonra Dr aradım be randevu aldım gittim Dr baktığın da bişi görünmediğini söyledi kan aldı kanda bakalım dedi henüz kan sonucu çıkmadı evde yine test yaptım oda pozitif sizce yanılma payım ne kadar ? Sürekli kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi. Lütfen böle durumları yaşayan deneyimlenen kızlar yazabilir misini?
Şimdi WC gittim çok az pembemsi bir kan geldiİkisi birden yanlış çıkamaz heraldeyeni olduğu için keseyi görememiştir. Kanda da pozitiftir büyük ihtimalle
Pembe kahverengi önemli değil canım, kırmızı gelmesin yeter ki. Uzan ağır iş yapma. Sonucun çıkınca da yaz mutlaka. Moral bozmak yokŞimdi WC gittim çok az pembemsi bir kan geldi
Yerleşme kanamasıdır belki kan sonucu çıkınca paylaşın lütfen işallah gebesinidirŞimdi WC gittim çok az pembemsi bir kan geldi
Kimyasal gebelik olabilir canım. Ocak ayında benim de öyle olmuştu. Testte pozitifti, ama pembe kan geldi 1 hafta sonra ve ertesi gün arttı kanamalar. Düşük oldu, umarım seninki geç döllenmedir ama yine de iyi düşün.Şimdi WC gittim çok az pembemsi bir kan geldi
Umarım dediğiniz gibi bişi olmazKimyasal gebelik olabilir canım. Ocak ayında benim de öyle olmuştu. Testte pozitifti, ama pembe kan geldi 1 hafta sonra ve ertesi gün arttı kanamalar. Düşük oldu, umarım seninki geç döllenmedir ama yine de iyi düşün.
en kötü kimyasal olsun ama umarım dış gebelik değildir, o bayağı sıkıntılı bir durum diye biliyorum.
Kan değeri 96 çıkmasını bekleyeceklermiş yarın tekrar kan alacakmış Dr Sizce nasıl?Pembe kahverengi önemli değil canım, kırmızı gelmesin yeter ki. Uzan ağır iş yapma. Sonucun çıkınca da yaz mutlaka. Moral bozmak yok
İnşallah güzel güzel artar canımKan değeri 96 çıkmasını bekleyeceklermiş yarın tekrar kan alacakmış Dr Sizce nasıl?
Ben adet olacakmışım gibi hissediyorum sancım çok fazla var çünkü pembe akıntıda olunca öle hissediyorum. Normal mi ilk zamanlar böle şeylerİnşallah güzel güzel artar canımmümkün oldukça uzan dinlen
Kirmiziya donmedigi surece sorun olmaz benimde yerlesme kanamam pembe renkte olmustuBen adet olacakmışım gibi hissediyorum sancım çok fazla var çünkü pembe akıntıda olunca öle hissediyorum. Normal mi ilk zamanlar böle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?