- 8 Mart 2021
- 42
- 13
- 8
- 36
- Konu Sahibi SevdaDgnyTas
-
Adet gibi mi oldunuz yani aşırı sancılı ve akıntılı sanki adet olmuş gibi bir his Ağrı kan değerlerim 96 çıkmış nasıl iyi mi bilmiyorumKirmiziya donmedigi surece sorun olmaz benimde yerlesme kanamam pembe renkte olmustu
96 çıkmış kan 2 günde bir kan alacakmış Dr öle dedi. Sizce nasıl ben adet olacakmışım gibi hissediyorumYerleşme kanamasıdır belki kan sonucu çıkınca paylaşın lütfen işallah gebesinidir
Yerlesmeye calistigi icin agrilariniz oluyor olabilir benim 5 6 damla seklinde gelmisti pembe renkte akinti 1 gun surdu. Suan icin onemli olan cikan degerin 2 gunde bir duzenli olarak en az 2 kati artmasi bunun takibini yapin ayni yerdeAdet gibi mi oldunuz yani aşırı sancılı ve akıntılı sanki adet olmuş gibi bir his Ağrı kan değerlerim 96 çıkmış nasıl iyi mi bilmiyorum
Şimdi tim WC gittim kırmızı kan gelmişYerlesmeye calistigi icin agrilariniz oluyor olabilir benim 5 6 damla seklinde gelmisti pembe renkte akinti 1 gun surdu. Suan icin onemli olan cikan degerin 2 gunde bir duzenli olarak en az 2 kati artmasi bunun takibini yapin ayni yerde
Hastaneye gidip durumu anlatip yeniden bir test isteyin degeriniz dusuyorsa yapacak bir sey yok ama artmissa mudahale ederlerŞimdi tim WC gittim kırmızı kan gelmiş
Ben isviçre de yaşıyorum bu saatte Dr lara ulaşamıyoruz 13:30 dan sonra anca açarlar telefonlarıHastaneye gidip durumu anlatip yeniden bir test isteyin degeriniz dusuyorsa yapacak bir sey yok ama artmissa mudahale ederler
Anladim oradaki hastane durumuna gore ayarlayacaksiniz o zaman betaya bakarlar dusme var mi diye ona gore yol izlenirBen isviçre de yaşıyorum bu saatte Dr lara ulaşamıyoruz 13:30 dan sonra anca açarlar telefonları
Hiç canını sıkma canım, rahim kendini gebeliğe hazırlıyor demek ki. En yakın zamanda güzel haberi alacağına inanıyorumŞimdi tim WC gittim kırmızı kan gelmiş
1 senedir bu anı bekliyorduk bugün ki morel bozukluğumu anlatamamHiç canını sıkma canım, rahim kendini gebeliğe hazırlıyor demek ki. En yakın zamanda güzel haberi alacağına inanıyorum
Canım ne kadar zor çok iyi biliyorum. Burda birçoğumuz aynı durumları yaşadık aynı yollardan geçtik. Ama emin ol o güzel haberi aldığın zaman bu üzüntülerin hepsini unutacaksın. Daha zamanı gelmemiş demek ki, belki daha güzel ve özel bir zamanda gelecek1 senedir bu anı bekliyorduk bugün ki morel bozukluğumu anlatamamtestlerimin pozitif çıkması günler sonra adet olmam normal mi bilmiyorum ilk defa böle şeyler yaşıyorum
Yazılara bakıyorum benim gibi testi pozitif ama adet olanlar şuanda 2,5 4,5 aylık hamile olanlar falan var ama kimyasal gebelik en yüksek ihtimal gibi duruyorCanım ne kadar zor çok iyi biliyorum. Burda birçoğumuz aynı durumları yaşadık aynı yollardan geçtik. Ama emin ol o güzel haberi aldığın zaman bu üzüntülerin hepsini unutacaksın. Daha zamanı gelmemiş demek ki, belki daha güzel ve özel bir zamanda gelecek
Merak etme canım gebelik ve adet belirtileri aynı. Sadece adet sancısı şiddetli oluyor ama gebelikte hafif adet sancısı gibi oluyor. Gayet güzel çıkmış değerin. Ben gebeliğimi 120 le öğrenmiştim şimdi kızım 3 yaşında.96 çıkmış kan 2 günde bir kan alacakmış Dr öle dedi. Sizce nasıl ben adet olacakmışım gibi hissediyorum
Allahım isteyen herkese nasip etsin kızınızı da size bağışlasınMerak etme canım gebelik ve adet belirtileri aynı. Sadece adet sancısı şiddetli oluyor ama gebelikte hafif adet sancısı gibi oluyor. Gayet güzel çıkmış değerin. Ben gebeliğimi 120 le öğrenmiştim şimdi kızım 3 yaşında.
Kan değerleri 96 2 günde bir kan alıp bakacakmış ama bugün adet oldum adet sanırım aşırı sancım var ve kanamam var adet kanamasıkan sonucun cıkmadımı daha?bu testlerde hamilesin
Saol canım Allah razı olsun.Allahım isteyen herkese nasip etsin kızınızı da size bağışlasın
İnşaallah kimyasal değildirŞimdi WC gittim çok az pembemsi bir kan geldi
Dr yarın gel dedi adet kanamam var şiddetli kasık sancım hiç iyi hissetmiyorumİnşaallah kimyasal değildiracile bi gitsen iyi olur sanırım. Tabi imkanın varsa
İmkaniniz varsa acile gidin yarini beklemeyin dusuk yapiyosunuz buyuk ihtimal kontrol altinda olurdunuzDr yarın gel dedi adet kanamam var şiddetli kasık sancım hiç iyi hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?