3 Gebelik testi Pozitif fakat….

Adet gibi mi oldunuz yani aşırı sancılı ve akıntılı sanki adet olmuş gibi bir his Ağrı kan değerlerim 96 çıkmış nasıl iyi mi bilmiyorum
Yerlesmeye calistigi icin agrilariniz oluyor olabilir benim 5 6 damla seklinde gelmisti pembe renkte akinti 1 gun surdu. Suan icin onemli olan cikan degerin 2 gunde bir duzenli olarak en az 2 kati artmasi bunun takibini yapin ayni yerde

Yerlesmeye calistigi icin agrilariniz oluyor olabilir benim 5 6 damla seklinde gelmisti pembe renkte akinti 1 gun surdu. Suan icin onemli olan cikan degerin 2 gunde bir duzenli olarak en az 2 kati artmasi bunun takibini yapin ayni yerde
Şimdi tim WC gittim kırmızı kan gelmiş

Hiç canını sıkma canım, rahim kendini gebeliğe hazırlıyor demek ki. En yakın zamanda güzel haberi alacağına inanıyorum
1 senedir bu anı bekliyorduk bugün ki morel bozukluğumu anlatamam testlerimin pozitif çıkması günler sonra adet olmam normal mi bilmiyorum ilk defa böle şeyler yaşıyorum

1 senedir bu anı bekliyorduk bugün ki morel bozukluğumu anlatamam testlerimin pozitif çıkması günler sonra adet olmam normal mi bilmiyorum ilk defa böle şeyler yaşıyorum
Canım ne kadar zor çok iyi biliyorum. Burda birçoğumuz aynı durumları yaşadık aynı yollardan geçtik. Ama emin ol o güzel haberi aldığın zaman bu üzüntülerin hepsini unutacaksın. Daha zamanı gelmemiş demek ki, belki daha güzel ve özel bir zamanda gelecek

Yazılara bakıyorum benim gibi testi pozitif ama adet olanlar şuanda 2,5 4,5 aylık hamile olanlar falan var ama kimyasal gebelik en yüksek ihtimal gibi duruyor

Yeni olduğu için görunmemistir.
Benim de akintim olmuştu pembe ve kahverengi devam ederse progestan veriyorlar zaten.
Hatta doktor bana bu gebelik sağlıksız olabilir dedi diye ben tek başıma yolculuk yapıp valizler falan taşıdım çok şükür bir sey olmadi.
Arkadaşımın 9 ay kanaması oldu bir sey olmadi
Insallah sizin de yoktur stres yapmayın

96 çıkmış kan 2 günde bir kan alacakmış Dr öle dedi. Sizce nasıl ben adet olacakmışım gibi hissediyorum
Merak etme canım gebelik ve adet belirtileri aynı. Sadece adet sancısı şiddetli oluyor ama gebelikte hafif adet sancısı gibi oluyor. Gayet güzel çıkmış değerin. Ben gebeliğimi 120 le öğrenmiştim şimdi kızım 3 yaşında.

Allahım isteyen herkese nasip etsin kızınızı da size bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…