- Konu Sahibi SevdaDgnyTas
-
Canım saha yenidir hemen. Göremez zaten gebesin bana kalırsaSelam kızlar ben pazar günü gebelik testi yaptım evde pozitif, pazartesi yine yaptım pozitif sonra Dr aradım be randevu aldım gittim Dr baktığın da bişi görünmediğini söyledi kan aldı kanda bakalım dedi henüz kan sonucu çıkmadı evde yine test yaptım oda pozitif sizce yanılma payım ne kadar ? Sürekli kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi. Lütfen böle durumları yaşayan deneyimlenen kızlar yazabilir misini?
Canım içini rahat tut yerleşme kanaması olabilir ama 20 mayıstan bu yana olmadıysan da acıkcası kese görünürdü yani cok uzun süre olmus vakit geceli ama imş gebesindir beta hcg verseydin doktora gitmeden keşkeUmarım dediğiniz gibi bişi olmaz
Ama adet oldumCanım saha yenidir hemen. Göremez zaten gebesin bana kalırsa
alla allaaa ...Ama adet oldum
Sakin ol olumlu düşün 20lerde gebelik ögrenen var kanama olabiliyor adet bile görebilirsin üstüne görmek diye bişey var buralarda önce olumlu düşün bak gelmiş seninle bebiş şükürler olsun,Kan değerleri 96 2 günde bir kan alıp bakacakmış ama bugün adet oldum adet sanırım aşırı sancım var ve kanamam var adet kanaması
YaAma adet oldum
kan sonuç 96 çıkmış iki günde bir takip olup deger arttı mı diye bakacaklar kanama da olabiliyor insanlar daKan sonucunuz nedir ? Çıkmıştır illa ki
Aynen aslında hamile yani 96 hamile olduğunun göstergesikan sonuç 96 çıkmış iki günde bir takip olup deger arttı mı diye bakacaklar kanama da olabiliyor insanlar da
ya ben 20 görsem göbek atcam :)Aynen aslında hamile yani 96 hamile olduğunun göstergesi
Yalnız kalmasan keşke. Sanırım düşük oluyorDr yarın gel dedi adet kanamam var şiddetli kasık sancım hiç iyi hissetmiyorum
Kanama çok mu acaba bu arada ? Ben o şiddetli yazdığın kısmı şiddetli kanama şeklinde okudum da ondan düşük olabilir dedim.Dr yarın gel dedi adet kanamam var şiddetli kasık sancım hiç iyi hissetmiyorum
Maalesef bebeğimi düşürmüşümYalnız kalmasan keşke. Sanırım düşük oluyor
Bebeğimi düşürmüşümKanama çok mu acaba bu arada ? Ben o şiddetli yazdığın kısmı şiddetli kanama şeklinde okudum da ondan düşük olabilir dedim.
Maalesef bebeğimi düşürmüşümCanım içini rahat tut yerleşme kanaması olabilir ama 20 mayıstan bu yana olmadıysan da acıkcası kese görünürdü yani cok uzun süre olmus vakit geceli ama imş gebesindir beta hcg verseydin doktora gitmeden keşke
Bebeğimi düşürmüşümYacok garip 3 testin öyle çıkması
Bebeğimi düşürmüşümya ben 20 görsem göbek atcam :)
Bebeğimi düşürmüşümKan sonucunuz nedir ? Çıkmıştır illa ki
Canım geçmiş olsun, çok üzüldüm. Günü gelip o güzel haberi aldığında emin ol bugünleri unutacaksın. Senin için özel dua edicem. Allah sabır versin, tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsinBebeğimi düşürmüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?