- 24 Ocak 2023
- 267
- 178
- 33
- 37
- Konu Sahibi Kusagaccicekbocek
-
Benim de 3. Gün embriyosu olarak 6 tane donduruldu doktorumun attığı yazıda 8-7 Hc falan yazıyor hücre mi oluyor oİlk kez bu kadar güzel gitti çok şükür,3 aydır her sabah nohut büyüklüğünde aç karna arı sütü tuketiyordum,d vitamini,omepa q10 ve omepa 1500 de kullandım,inşallah yarın da diğeri dondurulur
28 tane yumurta toplandi 16 tanesi dollendi 16 tanesinden 13 tanesi orta kaliteli olduğu söylendi 13 tanesinin ilerlemesi devam etti bugün 3. Gün embriyosu olarak 6 tanesi donduruldu geriye kalan da cumartesi gününe kadar takip edilecek 4 tanesinden beklenti yok dedi doktorMuhtemelen öyledir,tek seferde mi 6 tane dondurdular,eğer öyleyse 5. Güne götürmeyi düşünmediler ki
Doktor 2 tane 2 tane embriyo olarak donduracagini söyledi öyleyse 2 tane mi transfer oluyor kafam çok.karisikMuhtemelen öyledir,tek seferde mi 6 tane dondurdular,eğer öyleyse 5. Güne götürmeyi düşünmediler ki
Bu süreçte olan herkese Rabbim pozitif haberler almayı nasip etsinAnladım şimdi, muhtemelen 2 tane transfer edecek, hayırlısı olsun sizin için
Benimde 8 hücreliydi gittiMerhaba arkadaşlar opuda 3 yumurtam dollenmisti,birini 3. Günde dondurdular,diğer ikisini 5. Güne götürmeye çalışacaklar,biri 6 hücreli diğeri 8 hücreli,daha önce bu şekilde olupta 5. Günü gören varmı?
Merhaba benimde embriyolarımı 3.gün dondurdular neden 5.günü beklemiyorlar bana bununla ilgili net açıklama yapmadılar çok tedirgin oldumMerhaba arkadaşlar opuda 3 yumurtam dollenmisti,birini 3. Günde dondurdular,diğer ikisini 5. Güne götürmeye çalışacaklar,biri 6 hücreli diğeri 8 hücreli,daha önce bu şekilde olupta 5. Günü gören varmı?
Merhaba, döllenen yumurta sayısı az ise risk almadıklarını duymustum bu konudaMerhaba benimde embriyolarımı 3.gün dondurdular neden 5.günü beklemiyorlar bana bununla ilgili net açıklama yapmadılar çok tedirgin oldum
Bende acaba hiçbir embriyom 5.güne gitmeyecek bunu anladılar o yüzden mi 3.gün bir tane bari olsun diye dondurma yaptılar dedimMerhaba, döllenen yumurta sayısı az ise risk almadıklarını duymustum bu konuda
Sizin toplamda kac embrıyonuz vardı acabaBende acaba hiçbir embriyom 5.güne gitmeyecek bunu anladılar o yüzden mi 3.gün bir tane bari olsun diye dondurma yaptılar dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?