3. Gün 6 ve 8 hücreli embriyo 5 e gider mi?

Kusagaccicekbocek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2023
267
178
33
37
Merhaba arkadaşlar opuda 3 yumurtam dollenmisti,birini 3. Günde dondurdular,diğer ikisini 5. Güne götürmeye çalışacaklar,biri 6 hücreli diğeri 8 hücreli,daha önce bu şekilde olupta 5. Günü gören varmı?

İlk kez bu kadar güzel gitti çok şükür,3 aydır her sabah nohut büyüklüğünde aç karna arı sütü tuketiyordum,d vitamini,omepa q10 ve omepa 1500 de kullandım,inşallah yarın da diğeri dondurulur

İlk kez bu kadar güzel gitti çok şükür,3 aydır her sabah nohut büyüklüğünde aç karna arı sütü tuketiyordum,d vitamini,omepa q10 ve omepa 1500 de kullandım,inşallah yarın da diğeri dondurulur
Benim de 3. Gün embriyosu olarak 6 tane donduruldu doktorumun attığı yazıda 8-7 Hc falan yazıyor hücre mi oluyor o

Muhtemelen öyledir,tek seferde mi 6 tane dondurdular,eğer öyleyse 5. Güne götürmeyi düşünmediler ki
28 tane yumurta toplandi 16 tanesi dollendi 16 tanesinden 13 tanesi orta kaliteli olduğu söylendi 13 tanesinin ilerlemesi devam etti bugün 3. Gün embriyosu olarak 6 tanesi donduruldu geriye kalan da cumartesi gününe kadar takip edilecek 4 tanesinden beklenti yok dedi doktor

Merhaba arkadaşlar opuda 3 yumurtam dollenmisti,birini 3. Günde dondurdular,diğer ikisini 5. Güne götürmeye çalışacaklar,biri 6 hücreli diğeri 8 hücreli,daha önce bu şekilde olupta 5. Günü gören varmı?
Merhaba benimde embriyolarımı 3.gün dondurdular neden 5.günü beklemiyorlar bana bununla ilgili net açıklama yapmadılar çok tedirgin oldum

Back
X