3. Gün embiryosu

kaderrrtr

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2023
408
102
23
35
Merhaba arkadaşlar aranızda 3. Gün embiryosu ile hamile kalan var mı yani elbette vardır ama sanki 5. Gün için daha zor

Merhaba arkadaşlar aranızda 3. Gün embiryosu ile hamile kalan var mı yani elbette vardır ama sanki 5. Gün için daha zor
Benim 3.gün embriyosuydu sonucum yarın belli olucak. Yukarıya çıksın diye yazayım dedim belki bizede umut olur

Bana doktorum bezelye mi bu okadar bekletelim demişti 5.gun embriyo için daha en başta 3 gün transfer yaparız demişti öylede yaptı öncesinde başka doktorda 2 kez 5.gun embriyo negatif oldu doktor degistirdim 3.gun embriyo tuttu

Ayy öyle mi gerçekten çok sevindim insanları korkutuyorlar sanki 3. Gün embiryosu tutmaz diye benim de iki tane embiryo transferi yapıldı biri iyi kalite diğerine 1 ve 2 arasında kalitesi dedi inşallah yawrularimiz tutunur bize

İnşallah Allah nasip etsin çok zor bir süreç negatif düşünmeyin benim tek embriyoydu ve kalitesi ortaylı doktor çok olumlu konuşmadı bile ama kısmetse oluyor

İnşallah Allah nasip etsin çok zor bir süreç negatif düşünmeyin benim tek embriyoydu ve kalitesi ortaylı doktor çok olumlu konuşmadı bile ama kısmetse oluyor
Cok sevindim sizin adınıza Rabbim bize de nasip etsin inşallah

Benim de 3. Gun çift embriyo konuldu. Bugun tramsfer +6. Gun ama hic belirtim yok ne lekelenme ne baska bir sey. Ama umut Allahtan. Test gunumu bekliyorum. Hepimiz icin hayirlisi olsun

Benim de 3. Gun çift embriyo konuldu. Bugun tramsfer +6. Gun ama hic belirtim yok ne lekelenme ne baska bir sey. Ama umut Allahtan. Test gunumu bekliyorum. Hepimiz icin hayirlisi olsun
Benimde aynı şekilde 3. Gun embriyosu bugun 10.gun ama hiç bir şekilde belirtimde yok lekenmemde yok

Malesef hiç bir belirti yok yalnizca şu fitil ve iğne etkisi ile gogus hassasiyeti var ama önceki tup bebektede böyleydi
Benimde göğüs ağrısının sebebi progestan fitil mi acaba. 5.gün başladı ağrımaya bugün hafifledi ağrısu tam adet öncesi gibi olunca benimde ondan moralim bozuldu

Benim de bu ayın sonunda 3.gün embriyosu transfer olacak. Ben de merak ediyorum. Doktorunuz kim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…