Yani ben de belirti aramak istemiyorum birsürü ilaç kullandığımızdan ama yine de hiç transfer olmamış gibi hiçbirşey yok bende:)Benim İlk günden beri bel bacak ağrısı var bu gün de göğüs uclarim ağrıyo gibi ama ben belirti aramıyorum
Olabilir ya bir kaç defa yazı okumuştum belirti olmadan hamile kalanlarla ilgiliYani ben de belirti aramak istemiyorum birsürü ilaç kullandığımızdan ama yine de hiç transfer olmamış gibi hiçbirşey yok bende:)
Nasip bakalımOlabilir ya bir kaç defa yazı okumuştum belirti olmadan hamile kalanlarla ilgili
Merhaba, uzulmeyin demek istemiyorum buradaki negatif haberlerine birbirimiz için bile cok üzülüyoruz. Ama çabuk toparlayın ve vazgeçmeyin tez vakitte bebeğinizi alacaksınız kucağınıza insallahAh canım üzülmemek ne mümkün ki 2 aydır bu anın hayalini kuruyorsun ve sonuç hüsran. Gerçekten hiç kolay değil ama elimizden gelende bir şey yok ne yazık ki
Amin inşallah. Umarım çabuk atlatabilirim sağolsun eşim çok destek oluyor yoksa ben kendime çok yükleniyorum o beni dinginliyor birazMerhaba, uzulmeyin demek istemiyorum buradaki negatif haberlerine birbirimiz için bile cok üzülüyoruz. Ama çabuk toparlayın ve vazgeçmeyin tez vakitte bebeğinizi alacaksınız kucağınıza insallah
Siz Özkan hocadaydınız değil mi? Doktorunuzla devam edeceksiniz sanırımAmin inşallah. Umarım çabuk atlatabilirim sağolsun eşim çok destek oluyor yoksa ben kendime çok yükleniyorum o beni dinginliyor biraz
Evet canım Özkan beyde tedavi oluyorum. Devam etmeyi düşünüyoruz doktorumuzdan memnunuz bakalım inşallah ikinci denemede güzel sonucu alırızSiz Özkan hocadaydınız değil mi? Doktorunuzla devam edeceksiniz sanırım
İnsallah guzel sonuçlar alacaksınızEvet canım Özkan beyde tedavi oluyorum. Devam etmeyi düşünüyoruz doktorumuzdan memnunuz bakalım inşallah ikinci denemede güzel sonucu alırız
Merhaba arkadaşlar aranızda 3. Gün embiryosu ile hamile kalan var mı yani elbette vardır ama sanki 5. Gün için daha zor
Maşallah bak ne güzel katlanmış Allah in izniyle dahada katlanırMerhaba canım. Benimde 3.gün 8 ve 7 hücreli 2 embriyom vardı sadece ikisinide transfer oldum. İlk transferim ve inşallah son olacak. 9.gün idrarda çift gördüm 10.gün 37 çıktı değerim. 12. Gün 124 çıktı. Yarın tekrar vereceğim 14.gün inşallah katlanmıştır. Sana da umut olsun.
Maşallah bak ne güzel katlanmış Allah in izniyle dahada katlanırbana da dua edin hepimizin öyle çok ihtiyaci var ki duaya peki belirti var mıydı sizde
Ne durumdasınızMerhaba canım. Benimde 3.gün 8 ve 7 hücreli 2 embriyom vardı sadece ikisinide transfer oldum. İlk transferim ve inşallah son olacak. 9.gün idrarda çift gördüm 10.gün 37 çıktı değerim. 12. Gün 124 çıktı. Yarın tekrar vereceğim 14.gün inşallah katlanmıştır. Sana da umut olsun.
Ne durumdasınız
Çok iyi maşallah hayırlı olsun4gün önce 407 di. Bugün tekrar test vereceğim
Maşallah ya kaç hücreliydiler bir de belirti yaşadınız miBen varımİki tane üçüncü gün embriyosu taze transfer oldum 22 mayısta. İkisi de tutundu çok şükür şimdi ikizlerimi bekliyorum
Çok iyi maşallah hayırlı olsunbende bugün gideceğim ilk kanı vermeye
Ay kaç hücreli olduğunu bilmiyorum ama çok iyi kalite felan demişti embriyolog. Belirtilerim vardı en önemlisi 10.gün kahverengi leke vardı çamaşırımda uyandığımda ve devamı gelmemişti, göğüslerim çok hassastı ve kasık batmalarım çok oluyordu hatta adet olcam zannetmiştimMaşallah ya kaç hücreliydiler bir de belirti yaşadınız mi
12. Gündü ama negatif maalesef 0.100 çıktı değerim. Hayırlısı böyleymiş diyelim…Aa kaçta gidiyorsun canım ? 12.gün mü bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?