3. Gün embiryosu

Canım ben kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra başladı göğüs ağrım o yüzden progestandan değildir heralde diye düşünmüştüm ondan olsa daha erken başlardı diye

Transferin hayırlı olsun canım gününe takılma önemli olan sağlıcakla tutunması benim geçen seneki hamile kaldığım 2.gün embriyosuydu Rabbim ol der ve olur her şey gönlünce güzel olsun Amin

Merhabalar ben de 3.gün embryosu çift transfer oldum ayın 15 inde inşallah hepimiz sağlıklı pozitifleri görürüz

Lütfen üzülmeyin çok zor bir süreç biliyorum ama hala umut var tekrar denicez olucak
Ah canım üzülmemek ne mümkün ki 2 aydır bu anın hayalini kuruyorsun ve sonuç hüsran. Gerçekten hiç kolay değil ama elimizden gelende bir şey yok ne yazık ki

Ah canım üzülmemek ne mümkün ki 2 aydır bu anın hayalini kuruyorsun ve sonuç hüsran. Gerçekten hiç kolay değil ama elimizden gelende bir şey yok ne yazık ki
Biliyorum çok zor bir süreç insan isyan etmek istiyor bazen sizi çok iyi anlıyorum bene ayni durumdayım malesef keşke çocuğunu cope atan insanların değilde bizlerin çocukları olsa (

Biliyorum çok zor bir süreç insan isyan etmek istiyor bazen sizi çok iyi anlıyorum bene ayni durumdayım malesef keşke çocuğunu cope atan insanların değilde bizlerin çocukları olsa (
Keşke canım keşke. En tez vakitte bizde kavuşalım artık inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…