Canım ben kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra başladı göğüs ağrım o yüzden progestandan değildir heralde diye düşünmüştüm ondan olsa daha erken başlardı diyeProgestan fitili ben opudan hemen sonra kullanmaya başladım orada goguslerimde hassasiyet direk başladı siz başladiginizdada böyle hassasiyet olmuş muydu herkes için aynı olmayabilir ama benim hassasiyet progestan ile başladi
Evet muhtemelen ondan değildir o zamanCanım ben kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra başladı göğüs ağrım o yüzden progestandan değildir heralde diye düşünmüştüm ondan olsa daha erken başlardı diye
O zaman nedendirEvet muhtemelen ondan değildir o zaman
Sonucunuz yarın belli olacaktı dimii kalbinizdeki ne ise o olsun inşallahhhO zaman nedendiray gerçekten çok zor şu bekleme süreci
Evet canım yarın bir şey kalmadı artık. Ama aşırı stresliyim testi yaptırasım bile gelmiyor negatif görmekten o kadar korkuyorum kiSonucunuz yarın belli olacaktı dimii kalbinizdeki ne ise o olsun inşallahhh
NegatifSonucunuz yarın belli olacaktı dimii kalbinizdeki ne ise o olsun inşallahhh
Hayirlisi olsun. Bizler elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allahin takdiri. Onun planlari daha güzeldir. SabredecegizNegatif
Lütfen üzülmeyin çok zor bir süreç biliyorum ama hala umut var tekrar denicez olucakNegatif
Ben de ayın 16 sında 3. Gün taze iki adet embiryo transferi oldumMerhabalar ben de 3.gün embryosu çift transfer oldum ayın 15 inde inşallah hepimiz sağlıklı pozitifleri görürüz
Ah canım üzülmemek ne mümkün ki 2 aydır bu anın hayalini kuruyorsun ve sonuç hüsran. Gerçekten hiç kolay değil ama elimizden gelende bir şey yok ne yazık kiLütfen üzülmeyin çok zor bir süreç biliyorum ama hala umut var tekrar denicez olucak
Biliyorum çok zor bir süreç insan isyan etmek istiyor bazen sizi çok iyi anlıyorum bene ayni durumdayım malesef keşke çocuğunu cope atan insanların değilde bizlerin çocukları olsaAh canım üzülmemek ne mümkün ki 2 aydır bu anın hayalini kuruyorsun ve sonuç hüsran. Gerçekten hiç kolay değil ama elimizden gelende bir şey yok ne yazık ki
Keşke canım keşke. En tez vakitte bizde kavuşalım artık inşallahBiliyorum çok zor bir süreç insan isyan etmek istiyor bazen sizi çok iyi anlıyorum bene ayni durumdayım malesef keşke çocuğunu cope atan insanların değilde bizlerin çocukları olsa(
Rabbim nasip edecek inşallah ama daha zamanı gelmemiş demekki üzülmemek elde değil ama biz mücadele etmeye devam edelim Rabbim sabır ve dayanma gücü versinNegatif
Benzer durumdayız o zman canım inşallah sonucumuz da güzel olur beklemek zor ve stresliBen de ayın 16 sında 3. Gün taze iki adet embiryo transferi oldum
Amin canım allah razı olsunRabbim nasip edecek inşallah ama daha zamanı gelmemiş demekki üzülmemek elde değil ama biz mücadele etmeye devam edelim Rabbim sabır ve dayanma gücü versin
İnşallah sonucumuz da çok güzel olurBenzer durumdayız o zman canım inşallah sonucumuz da güzel olur beklemek zor ve stresli
İnşallah canım benim şu an hiçbir belirti yok daha sende var mıİnşallah sonucumuz da çok güzel olur
Benim İlk günden beri bel bacak ağrısı var bu gün de göğüs uclarim ağrıyo gibi ama ben belirti aramıyorumİnşallah canım benim şu an hiçbir belirti yok daha sende var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?